Lisez les avis des autres
Super leuke kleding binnen gekregen! Levering was vrij snel en ook de klantenservice was heel vriendelijk en beantwoordde mijn vragen vrij snel. Al met al erg tevreden 😊
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super leuke kleding en service
Super leuke kleding en service. Ik ben heel blij met mijn items!
Kwaliteit en retourneren verschrikkelijk
Pakketje besteld, helaas was het niet wat leek op de foto’s, dus retour gestuurd. Dit ging er moeizaam aan toe. Paar weken later kreeg ik het pakket ineens weer terug gestuurd zonder enige reden. Ze willen dit niet oplossen en beweren dat dhl de fout maakt. Terwijl er huh retour adres op staat. Nu zit ik met een blouse van slechte kwaliteit zonder mij geld terug te krijgen,
Mijn favoriete aankoop uit de bestelling
Alles werd netjes en zonder problemen geleverd. Ik was blij dat elk artikel precies overeenkwam met de foto's op de website. Vooral de off shoulder glitter top sprong er voor mij uit. De pasvorm is perfect, de stof voelt prettig aan en hij zit ontzettend comfortabel. Ik heb hem inmiddels al meerdere keren gedragen en krijg er steeds complimenten over.
Acabo de recibir el top mesh y me…
Acabo de recibir el top mesh y me encanta! Queda genial!
Alle kleding van deze site komt van Ali…
Alle kleding van deze site komt van Ali expres. De verzending duurt ook lang en via track en trace zie je dat het uit China komt. Je kunt zo alles terug vinden op ali expres, daar staat t voor 50-60% goedkoper dus je wordt gewoon opgelicht. Zou echt afraden om hier te bestellen!!
Leuk
Al met al erg tevreden 😊
Leuke kleding!👍🏼
De shimmer mesh top zit super leuk!
Beautiful designs and amazing customer service!!
Amazing clothing, I absolutely love this brand's designs! I can't take the necklaces off, they go perfectly with almost every outfit. I also had a few questions regarding my order, and their customer service was amazing. They answered all my questions very quickly, and everyone was super kind and helpful. Great experience overall!
Super blij met mijn bestelling
Ik heb laatst een paar topjes besteld bij Moos The Label en ben er echt heel tevreden mee. De stof voelt fijn aan, de pasvorm is mooi en ze zijn perfect voor de zomer. Ook kreeg ik mijn bestelling netjes binnen. Zeker een aanrader!
Superleuke kleding besteld
Superleuke kleding besteld! Kreeg allemaal vragen naar de statement tie gilet en de shimmer mesh top. Ook ben ik heel fijn geholpen bij de klantenservice! Ik had een vraag over de maat en ze dacht goed mee! Zeker een aanrader!
Leuke collectie
De Lace dream top voor mijn vriendin besteld, die er erg blij mee is. Kleding wordt leuk verpakt en tijdig bezorgd. Kortom leuke collectie van een leuk merk
Ik ben super tevreden over mijn…
Ik ben super tevreden over mijn bestelling bij Moos! De kleding is van mooie kwaliteit, zit fijn en komt goed overeen met de foto’s op de website. Ook de verzending was snel en alles was netjes verpakt. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen en raad Moos zeker aan!
dropshipper
Ik heb iets besteld, waarna ik een track en trace heb gekregen waarop te zien is dat mijn pakket rechtsstreeks uit china komt. bestel hier niet. beter van aliexpress bestellen want dit is een dropshipper die zijn kleren ook van aliexpress verzend.
Mooi
Net mijn pakket van MOOS gekregen, alles netjes en zorgvuldig verpakt .
Sieraden zijn leuk en netjes verpakt een in mooi stoffen zakje
Kleding zit mooi, stof is prima van kwaliteit.
Ben er erg blij mee.
Hele blije vriendin!
Shimmer mesh top voor mijn vriendin besteld. Was er heel erg blij mee!
Super leuke kleding
Super leuke kleding! Werd verzonden binnen de genoemde verzendtijd
Alie express spullen
Erg lang moeten wachten op mijn bestelling om er vervolgens achter te moeten komen dat ik hetzelfde kan bestellen via alie. Alles netjes verpakt, maar wel in een shein/alie verzendzak. Retour gaat lastig, maar heb wel mijn geld terug gekregen. Klantenservice heeft het wel prima afgehandeld, maar moest er zelf achteraan. Ik zou hier zelf absoluut niet weer bestellen. Jammer.. want het zijn wel leuke artikelen:(
En savoir plus sur les différents types d'avis.