Jeg bestilte en taske der skulle bruges som gave. Jeg tænkte lige en ekstra gang, fordi jeg altid tjekker hjemmesider her inden køb. Jeg bestilte natten til tirsdag. Leveringstiden hed 1-3 dage. Fre... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Købte nogle fede sko til min datter. Skoene kom efter en uges tid. Der mangler lidt en estimeret leveringstid på sitet, så man ved, hvad man kan forvente af leveringstid... Kunne godt have ønsket mig... Voir plus
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Super god handel, kan klart anbefales! Skoene blev leveret hurtig, og fik dem endda til en utrolig god pris
Har handlet med Gotsole flere gange og der har ikke været problemer.
Super god handel. Alt levede op til forventningerne :) Kan klart anbefales.
Bestiller, betaler og får en ordrebekræftelse d. 29/7-25. Modtager så en email d. 3/8 om at de alligevel ikke havde nok på lager til at gennemføre ordren. Iflg deres egen hjemmeside er leveringstid 1-3 dage, medmindre andet er anført. På trods af fejlen og en email om at pengene er refunderet, så er de pengene ikke overført, og ifølge hjemmesiden står skoene stadig som "på lager" og kan bestilles.
6/8: ingen vare, ingen refundering og ingen kommunikation.
Jeg har aldrig fået min pakke og der er gået over 2 måneder og jeg har stadigvæk ikke fået den og gls kan heller ik finde den og det var en fødselsdags gave til min kæreste

Réponse : Gotsole
Kunne godt have ønsket mig lidt hurtigere tilbagemelding på henvendelser, så man ikke bliver i tvivl eller nervøs for om hjemmesiden er "ægte". Men det lykkedes, de bestilte sko kom, fik svar på henvendelse. Fandt ud af, at det er en relativ ung gut, der står bag Gotsole.DK. Så det er nok et projekt ved siden af skolen. Måske deraf svar på ovenstående.Ville ikke have nogle betænkeligheder ved at bestille sko eller andet hos Gotsole.DK igen...
Sindssyg langsommelig returneringsproces! Lang responstid!
Bestilte et par sko, og modtager ordrebekræftelse.
Hører ikke noget længe. Skriver til firmaet, der svarer, at skoene er på vej.
Hører igen ikke noget, før jeg selv skriver.
Skal nævnes, at jeg hver gang får svar på min henvendelse. De første gange med besked om, at ordren er på vej. Men de skriver aldrig af sig selv.
Udgangen bliver, at skoene alligevel ikke er på vej, ordren bliver annulleret.
Firmaet tilbyder at prøve at skaffe dem hos en konkurrent.
Meget utilfredsstillende med den lange ventetid, der alligevel ender uden sko!
Ville dog godt at det frem gik fra dao at det var fra jer i stedet for en privat person
Tak for super god service.
Der blev ringet personligt med en undskyldning, da Gotsole var blev snydt af en leverandør. Det kalder jeg for god stil!!!
Jeg bestilte et par sko og modtog herefter en ordrebekræftigelse.
Dagen efter modtager jeg en sms (uden afsender) hvori der står, at skoene ikke er på lager alligevel.
Jeg svarer på beskeden og der er en del skriven frem og tilbage -i god tone hele vejen. Men jeg mener ikke de lever op til gældende lovgivning, ved ikke at forsøge at skaffe skoen hjem fra andre forhandlere, som angiver de har skoene -dog med længere leveringstid, hvilket jeg skriver jeg godt kan vente på. Der beklages fra Gotsole med paragraffer (der ikke er korrekte, hvilket påpeges) og de annullerer ordren. Og begrunder med de ikke kan skaffe skoene -selvom de kan bestilles ved flere andre webshops!
Derfor den dårlige anmeldelse da de ikke har styr på deres lager samt ikke var løsningsorienterede ift. egen fejl.
For øvrigt sælger de stadig skoene -nu bare med længere leveringstid…
Svar på Gotsoles respons:
Jeg er ikke blevet tilbudt gavekort eller nogen form for alternativ løsning, så det er simpelthen ikke sandt! Kun at ordren annulleres.

Réponse : Gotsole
At I rettede jeres fejl hurtigt og problemfrit.
Varen var mærket forkert, og blev sendt til forkert adresse.

Réponse : Gotsole
Bestilte en fødselsdagsgave til mit barnebarn, men blev så gjort opmærksom på, der var sket en fejl og den pakke jeg modtog , var ikke til mig. Jeg returnerede pakken straks og få dage efter kom den rigtige pakke, så gaven nåede alligevel frem til fødselsdagen.
Flot service!
Skrev med personalet under forsendelsen, de var så mega forstående og hjælpsomme. Alt i alt virkelig sødt personale og mega god service, en KÆMPE anbefaling her fra!
Hurtig levering og god kontakt. Skoene var super fine og helt som lovet. Desværre var kassen helt ødelagt, da skoene kom frem. Det virker lidt useriøst, at man skriver på hjemmesiden omkring vigtigheden af at æsken er fin og intakt, hvis skoene skal returneres, fordi æsken er næsten ligeså vigtig som skoene, og så sender så dyre sko kun i den æske de kommer i, med en DAO plastikpose udenom, så er den dømt til at blive mast og ødelagt, Når jeg så klager over den ødelagte æske, vasker du først hænder og siger, at det ikke er din skyld, og at det er fragtfirmaets skyld, men tilbyder mig dog en rabatkode til et fremtidigt køb. Det kan jeg ikke bruge til så meget. Først da jeg anmodede om returnering, tilbød du et afslag i prisen. Det skulle nok være kommet lidt før, eller du kunne have beklaget for den ødelagte æske, og ikke give fragtfirmaet skylden, når det egentlig bare handler om at beskytte skoæsken ved at lægge den i en større kasse, når du sender. Skoene blev returneret, da æsken også er vigtig for køber og ikke kun for sælger, og vi fik pengene tilbage helt uden problemer. Så det var dejligt. Der er plads til forbedringer i forhold til indpakningen af så dyre sko og deres æsker og kundeservicen i forhold til at betale for returfragten, når noget er ødelagt p.g.a. For dårlig indpakning. Vi endte med at købe skoene billigere et andet sted, og kommer nok ikke til at handle her igen lige foreløbig.

Réponse : Gotsole
En savoir plus sur les différents types d'avis.