Jeg bestilte en taske der skulle bruges som gave. Jeg tænkte lige en ekstra gang, fordi jeg altid tjekker hjemmesider her inden køb. Jeg bestilte natten til tirsdag. Leveringstiden hed 1-3 dage. Fre... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Bestiller, betaler og får en ordrebekræftelse d. 29/7-25. Modtager så en email d. 3/8 om at de alligevel ikke havde nok på lager til at gennemføre ordren. Iflg deres egen hjemmeside er leveringstid... Voir plus
Købte nogle fede sko til min datter. Skoene kom efter en uges tid. Der mangler lidt en estimeret leveringstid på sitet, så man ved, hvad man kan forvente af leveringstid... Kunne godt have ønsket mig... Voir plus
Bestilte en fødselsdagsgave til mit barnebarn, men blev så gjort opmærksom på, der var sket en fejl og den pakke jeg modtog , var ikke til mig. Jeg returnerede pakken straks og få dage efter kom den... Voir plus
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Det var en positiv og hurtig oplevelse.
Albert var kvik ved telefonkontakten
Utroligt god handel, det hele spillede bare. Support svarede mig i fin tid, og man for hvad man køber
Endda gratis og hurtig fragt, klar anbefaling
Rigtig fornuftigt at købe herfra, vil klart anbefale.
Utrolig dårlig kommunikation og kundeservice.
Købte et par Nike i str. 43, ønskede at bytte dem da de var for små. Dette kunne ikke lade sig gøre da jeg havde købt skoen d. 8. august som en gave som skulle gives d. 25. august. Jeg kunne ikke ombytte da Albert kun giver 14 dages ombytning. (På hans hjemmeside fremgår det, at han har større størrelser) men det ønskede han ikke at imødekomme.
Altså ingen forståelse eller flexibilitet.
Ydermere gik kommunikationen godt med hurtige svar ved ordreafgivelse, men fik ingen svar, trods flere mails og opkald. Dette lykkedes dog først ved opkald fra firmatelefon.

Réponse : Gotsole
rigtig fin side købte et par sko hos ham gutten.
rigtig god levering tid og rigtig lækre sko. priserne er meget bedre end alle de overpriced sider rundt i danmark. alt i alt rigtig god oplevese.
kan klart anbefale det.
Rigtig god oplevelse og hurtig levering kan anbefale
Rigtig god oplevelse. Varen var som den skulle være og der var helt vildt god service- ser frem til at handle her igen
Mega godt sted at handle, hurtig levering, og alt var fjong. Anbefaler helt klart, min søn elskede skoene.
billige priser og shoppen er virkelig nem at finde rundt i
kan ikke sige andet end gode ting om hjemmesiden
Super lækkert sted at handle
Pakken blev indleveret hurtigt og alt var som det skulle være
Helt klart en anbefaling her fra
Super fed sneakershop! Jeg har handlet der flere gange. Hurtig levering og skarpe priser. Det kan bestemt anbefales
Alt var perfekt, billige sko kom i perfekt stand. Ikke sidste gang jeg køber herfra!😍
Mege god hjemmeside.
Rigtig gode priser, og en nem handel.
Klar anbefaling
Virkelig god hjemmeside med sindsyge priser og god betjening. Kæmpe anbefaling