Vi havde Flemming og han skal have 10 kokke huer fra os , alt var bare i orden og vores gæster var mega glade for den gode mad og ikke mindst fin betjening hele vejen igennem 👍👨🍳👨🍳Vi ringer g... Voir plus
En helt igennem vidunderlig service, imødekommende og venlig grillBILL. Maden var utrolig lækker, vi have menu 4, alle gæster var tilfredse med maden. Igen tusind tak for en dejlig dag.
Alting spillede - rigtig god og saftig gris, fin salatbar samt lækre flødekartofler. Alt blev stillet op og taget ned igen. Meget venlig betjening. Det fungerede så fint det hele. God kommunikation f... Voir plus
Lækker mad Godt tilbehør Super service af ham der var ude og servere Jeg manglede lige lidt bekræftelse i starten af forløbet Ellers havde det været 5 stjerner
Écrit par l'entreprise
GourmetGrisen.dk's mission er at levere enestående oplevelser med fokus på helstegt pattegris, kvalitet og service. Vores mål er at bringe folk sammen omkring vores lækre pattegris, som skaber minder for livet. GourmetGrisen.dk leverer helstegt pattegris til din fest både med og uden tilbehør, og vi er dedikerede til at imødekomme dine behov og skabe uforglemmelige smagsoplevelse
Fangelvej 82c, 5672, Broby, Danemark
- Kontakt@gourmetgrisen.dk
- gourmetgrisen.dk
Demande des avis aux clients
Vi var til sommerfest og fik serveret…
Vi var til sommerfest og fik serveret fantastisk lækker og saftig gris med tilbehør. Samt utroligt venligt og dygtigt personale.
Helt klart anbefalingsværdigt.
Lækkert mad
Jeg var heldig at være med til et arrangement hvor GourmetGrisen leverede helstegt pattegris. Det var en virkelig lækker gris, dejlig saftig og med masser af smag. Lækkert tilbehør og massere af det. Super passioneret personale, som er smilede og kundevenlige.
Helt igennem fantastisk service
Vi brugte gourmetgrisen til et svendegilde og havde bestilt den helt store menu til 38 mennesker. Maden var rigtig god og levede til fulde op til vores forventninger. Selvom selskabet var godt spisende var der rigeligt af alt. Servicen var også rigtig god med grillmesteren der stod og skar kødet til folk efterhånden som de gik op.
Alt i alt en rigtig god oplevelse som helt sikkert kan anbefales.
Vi fik mad fra Gourmetgrisen til…
Vi fik mad fra Gourmetgrisen til barnedåb. Det var virkelig godt og der var rigeligt med mad.
De var super søde og selvhjulpne.
Stor anbefaling herfra.
saftigste og lækreste gris
Den saftigste og lækreste gris vi nogensinde har smagt!
Vi valgte Gourmetgrisen.dk til vores fest, og det var uden tvivl den bedste beslutning! Grisen var helt fantastisk! Utroligt saftig, mørt kød og en smag, der virkelig gjorde indtryk på alle gæsterne. Flere har sagt, at det var den bedste gris, de nogensinde har fået!
Det, der især gjorde valget nemt, var at alt var inkluderet i prisen – ingen skjulte gebyrer, ekstraudgifter eller bøvl. Det gav en tryg og enkel oplevelse fra start til slut. Servicen var desuden helt i top! professionel, imødekommende og leveret til tiden.
Kan kun varmt anbefale Gourmetgrisen.dk både for den udsøgte mad og den gennemtænkte helhedsløsning!
Super lækker mad
GoumetGrisen servede til min datters 30 års fødselsdag.
Jeg kan kun anbefale den. Maden var super skøn, og der var rigelig af det hele. Personalet var hele vejen igennem smilende, hjælpsomme og med godt humør.
Kan klart anbefales.