Bestel hier niet! Ik heb de fout gemaakt om via de GAMMA graszoden te bestellen bij dit bedrijf. Nu hebben wij 10-minuten na bestelling de graszoden direct geannuleerd ivm verkeerde leveringsd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Verkoop top, naverkoop onbestaande… Graszoden besteld met aanlegbemesting. Keurig geleverd zoals gevraagd, echter is zat de aanlegbemesting er niet bij. Reeds 3 mails gestuurd en enkele keren gebeld.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Op de offerte-aanvraag werd snel gereageerd. Info aanleveren en foto’s opsturen ging makkelijk. Snel reactie op vragen. Gras werd in een dag gelegd en we hebben een grote grasmat in 3 delen met bijz... Voir plus
Fantastisch! Goede communicatie en er werd fijn meegedacht! Zo was het mogelijk om uit te stellen bij het leggen van de zoden door te nat weer. We hebben een leuke babbel gehad en ze waren super... Voir plus
Graszodenkopen levert graszoden door heel Nederland. Wij leveren uitsluitend grasmatten van de beste kwaliteit.
Pays-Bas
A répondu à 71 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Bestel hier niet!
Ik heb de fout gemaakt om via de GAMMA graszoden te bestellen bij dit bedrijf.
Nu hebben wij 10-minuten na bestelling de graszoden direct geannuleerd ivm verkeerde leveringsdatum (mijn fout geweest!).
Ondanks 2x annuleren werden de graszoden toch geleverd!! Deze direct geweigerd aan de deur.
Ondertussen zijn wij en de GAMMA al 3 weken bezig met contact te krijgen met dit bedrijf. Ik krijg nog €177 terug van hun.
Ongelofelijk dat er gewoon 0,0 contact is met dit bedrijf!

Réponse de Graszoden Kopen
Niets kopen hier!! Oplichters.
Versturen drie pallets met gras waarvan er 2 oud zijn en vol met broei zitten; gras is dus dood en nul garantie op broei. Wat een afzetters!

Réponse de Graszoden Kopen
Verkoop top, naverkoop onbestaande…
Graszoden besteld met aanlegbemesting. Keurig geleverd zoals gevraagd, echter is zat de aanlegbemesting er niet bij. Reeds 3 mails gestuurd en enkele keren gebeld. Alles blijft onbeantwoord. Ik probeer via deze weg nog een laatste wanhoopspoging om mijn €23,95 terug te krijgen, aangezien ik heb betaald voor iets dat ik nooit gekregen heb. Bijgevolg heb ik dit zelf nog moeten gaan kopen bij het tuincentrum in de buurt, dus extra kosten moeten maken…

Réponse de Graszoden Kopen
Snelle reactie, keurige prijs en een mooi gazon.
nu wel veel sproeien met het droge weer, maar daar kunne ze niets aan doen
We hebben een leuke babbel gehad en ze waren super snel.
Wij raden ze ten zeerste aan!
Snelle reactie, scherp geprijsd, planning op korte termijn, goed en vakkundig advies, netjes gelegd.
als je belt zegt men dat ze dezelfde dag terug bellen, na een week nogmaals gebeld maar precies het zelfde.
Wel verkopen maar geen nazorg
Strikt op tijd, vlot en nauwkeurig vakwerk. Vriendelijk. Goede adviezen
Gras was van prima kwaliteit maar de aflevering was knudde. Voor € 131,50 zelfstandig twee pallets moeten wegkruien met de kruiwagen naar mijn caravan. Met een afstand van 20 meter. Ik adviseer om de aflevering nauw lettend in de gaten te houden. De vervoerder belt je namelijk NIET.s

Réponse de Graszoden Kopen
De graszoden zo'n drie weken geleden gelegd en het ziet er perfect uit.
Met een dagje vertraging omwille van een mechanisch defect, werd mijn gras geleverd. Ik ben heel tevreden met het resultaat!
Perfect!
Extreem warme dag, toch waren de graszoden in perfecte conditie. Echt een aanrader! Levering, prijs kwaliteit en communicatie verliep vlekkeloos.
De graszoden die ik geleverd heb gekregen waren vermoedelijk dagen eerder opgerold. Ondanks dat het een regenachtige dag was en ik een groot gedeelte al binnen 2 uur na levering gelegd heb, is het gras voor 70% dood.
De oplossing na aandringen was: voor €90,00 20m2 opnieuw leveren. Daar ging ik niet mee akkoord dus was het best haalbare zonder bijbetalen 1 kg graszaad.
35 EUR extra betaald bij bestelling voor levering met tijdslot tussen 8u - 13u. Levering uiteindelijk pas om 17u30 doorgekomen. Na contact opgenomen te hebben kon men enkel zeggen 'helaas, er is iets foutgelopen. we kunnen er niets aan doen'. Als men zo een service aanbiedt moet men ze kunnen nakomen of op zijn minst op voorhand informeren, wat niet gebeurd is.

Réponse de Graszoden Kopen
Na snel een mooie passende offerte te hebben gekregen, werd in overleg gepland wanneer het oude gazon (meer mos dan gras) werd verwijderd en de nieuwe zoden gelegd. Alles netjes gelegd en na een dikke week sproeien de eerste maai gedaan. Ruim 100 vierkante meter, ziet er weer super uit en mooi donker groen.
Echt super goeie ervaring mee gehad, voor ons voor het eerst een tuin én voor het eerst graszoden dus wij vonden het super spannend allemaal. Maar vanaf het moment van contact was mijn gevoel goed! Mailverkeer, planning alles ging soepel en het resultaat is super mooi! 80m2 binnen 2,5 uur gelegd en schoon opgeleverd. Kortom ik raad dit bedrijf iedereen aan!
Onlangs flink wat m² aan graszoden besteld. De levering was ronduit slecht: zonder voorafgaande melding werd alles 100 meter verderop in de straat gedumpt, zonder bericht of uitleg. Ik moest mijn bestelling letterlijk in de wijk gaan zoeken.
Ik diende direct een klacht in en kreeg één reactie waarin men beloofde terug te komen na overleg met de transporteur. Sindsdien (we zijn enkele weken verder): complete stilte. Geen terugkoppeling, geen oplossing, geen enkele reactie meer.
Dit is geen service, dit is je klant negeren zodra de betaling binnen is. Ik raad dit bedrijf ten zeerste af. Onbetrouwbaar, onprofessioneel en totaal niet klantgericht.
Het hele proces van offerte ontvangen, akkoord geven en het leggen door de experts van graszoden kopen.nl is zeer goed geregeld. De experts die het gras komen leggen werken heel netjes en gestructureerd. 71 m2 in 2.5 uur met 3 man. Maar ze werken ook keihard door. En ruimen alles weer netjes weer op. Je krijgt ook een boek met sproeivoorschriften, wanneer 1e keer gras maaien en bemestingssdvies. Ik heb het hele proces zeer positief ervaren en zou zo weer met graszoden kopen.nl in zee gaan. Echt een aanrader. Alles is top geregeld.
Gras werd in een dag gelegd en we hebben een grote grasmat in 3 delen met bijzondere vormen. Oud gras/onkruid eruit, egaliseren en leggen maar. Ligt nu 2 weken en is goed aangeslagen. Erg blij mee!
Het gras ziet er perfect uit en is met veel zorg voor detail gelegd.
En savoir plus sur les différents types d'avis.