Jeg har besøgt stedet flere gange nu
Jeg har besøgt stedet flere gange nu.
Det virker mest af alt som en pornoside, der henviser til forskellige dating sider og sugardates og er flere gange ved indlog blevet automatisk ledt til Scor.dk
Hvis man ville logge på der, så gjorde man formentlig det selv.
I starten prøvede ejeren Techi, at få chattere til at give ham "donationer", så kunne de få et lille VIP ved deres nick. Det tror jeg ikke var lovligt, det forsvandt i hvert fald efter et tilsyn fra datalovgivnings tilsyn.
Det er ærgerligt, at nu Superchat er forsvundet, at dette sted kører så dårligt.
Superchat forstod i det mindste, hvordan en offentlig chat skulle køres.
Denne chat er noget andet.
Der er lagt langt mere væk på alle mulige og umuligt features.
Der bannes chattere på kryds og tværs, uden mål og mening.
Det virker som om ejer af stedet lader til at være gået amok i en slags magtrus og smider alle ud han ikke bryder sig om.
Undtagen dem der burde.
Der er masser af trolls derinde, ligesom chikane og hetz er helt standard der.
Det virker som om han går bevidst efter, at smide kvinder han ikke bryder sig om ud, hvilket virker som om han har et personligt problem med kvinder.
Mænd derinde kan skrive hvad de vil, uanet hvor modbydeligt det er.
Det er ikke det man forventer fra en offentligt tilgængelig gratis chat.
Ejeren holder sig ikke til de regler han selv har udformet, da han smider folk i karantæne af personlige årsager.
Det virker useriøst, at man laver en chat der er offentligt og ikke selv holder sig til reglerne.
Der er immervæk mange chattere tilmeldt og hvis man har noget imod så mange, at der bannes flokke dagligt, så er det vist ikke chatterne den er gal med.
Han ødelægger glæden ved at chatte og skrive med mennesker man kan have det sjovt med. samt kommunikere frit med.
Han skiller sig af med helt almindelige chattere, fordi han ikke bryder sig om dem og ødelægger dermed alt for dem der ønsker at chatte og dem der ønsker at chatte med dem.
De fleste er gamle chattere fra Superchat, mange kender hinanden og det ødelægger han ved sit eget hævntogt.
Det er en skam, at personen vælger at køre det sådan.
Jeg fornemmer det er en meget ung mand, der styrer showet der og man kan vist roligt sige, at mange er utilfredse med hans måde at håndtere tingene på.
Så længe folk følger reglerne, burde han tilsidesætte egne problemer.
Desværre er der ikke så mange chats man kan vælge imellem og det er nok mest af alt grunden til, at der er så mange.
Han får nok hurtigt tyndet ud i flokken.
23 février 2026
Avis spontané