Bedste chat nogensinde og så er den…
Bedste chat nogensinde og så er den desværre lukket.
Vi er mange der savner den så håber ejer af chat ser dette her og vil overveje at give chatten en chance mere.
Bedste chat nogensinde og så er den desværre lukket.
Endelig havde vi fået en chat som virkede, og så går hen og lukker,på denne side hyggede vi os virkelig meget,så det me d tristhed at se den lukke,nu er det en ny tilbage hvor folk flygter fra, her kunne man hygge og sige hvad man lyster,desværre finder man ikke sådan en chat igen.Tak til Mark fordi han var modig nok til at lave en chat der i mine øjne virkede som en chat skal, din chat er allerede meget savnet.
Registrer jeg ikke dette er en scammer side
Kunne ikke finde min indbetaling, måtte sende flere mails med dokumentation for de 10 kr, det koster for at blive registreret, da så mange ville være på deres chat side. Har nu fået adgang, og hvor de flere tusinde mennesker der chatter på de mange sider er henne 😜 max. 3 ialt altså ikke 3 tusinder, men 3 personer
Så jeg vil gerne starte med at sige jeg ville ønske jeg kunne give den minus stjerner
denne side advare ikke med at jeres ip står i bunden af siden, det kan godt være det lovligt, men det er uforsvarlig fra deres side
jeg synes de skal gør så man skal trykke ind på noget før den kommer frem, fordi hvis i kommet til at download noget forkert og fået noget malware eller andet på jeres pc og i så går der ind så er der står chance for de har den
jeg vil andefale at finde en side som ikke viser ens ip
"Opret brugerprofil" - det virker IKKE!
Har skrevet til den opgivne mailadresse men ingenting sker.
Er andre kommet på??
Henrik
Jeg er 54 årig m bor Aline .sgr nogen der skriv lidt hyggeligt og snakker med forskelligt mennesker. Måske m finder nogen mennesker er samme type og fo m en kammeret
En kanon god chat, der er plads til alle.
Jojo tone kan være hård, men den er ikke som på Superchat, der er de for indspist efter min menig.
Det er et sted folk mødes og kan hygge sig få et godt grin. Et sted jeg vil anbefalde i stedet for SC .
Et stort Tak til Mark han gider bruge tid på andre kan hygge sig, håber det forsætter.
stabilt alternativ til superchat, uden reklamer og uden fordomme.
Som svar til johannes .. jo vi brugere ved godt hvem der står bag. Og da registrering er frivillig. Så bestemmer vi selv over vores data. Det er en ganske fin chat med en så fin service. Jeg mistænker du Johannes er en Coadmin fra en rivaliserende side. Det virker lidt suspekt
Virkelig hyggelig chat med imødekommende admin. Her er plads til alle og hyggelig stemning. Klart et besøg værd :)
Dette sted er under opbygning.
Men det er FEDT at være der imens det sker og være en del af processen.
Admin er meget imødekommende til forskel fra Superchat.dk som jeg før benyttede.
En chat med fred og ro.
Ingen er uvenner og alle snakker/skriver pænt til hinanden.
Det bliver spændende at følge fremadrettet ❤️