Try to find Elliejane
Try to find Elliejane
Ik kwam hier een datingsite tegen 40plusflirt. Hoe kunnen jullie in zee gaan met een 100% oplichtingsite .
Die Geschichte ist viel zu absurd um wahr zu sein.
Absichtlich fast endlos in die Länge gezogen, nur um sehr viel Werbung präsentieren zu können.
Ich füge diese Adresse zum Werbe Blocker hinzu und rate von jedem Besuch dort ab.
This company needs to concentrate on its own affairs instead of spreading untrue rumours about the Prince and Princess of Wales. It is promoting itself as a gossip rag instead of minding its OWN business. The Prince and Princess could consider taking action. It's appalling.
Plaats toch niet van die ellenlange verhalen met een dubieuze inhoud. Echt te zot voor woorden. Ik raad iedereen af om met dit bedrijf in zee te gaan.
Verhaal over vogels door jullie gesponserd is pure onzin.
Alleen een slechtvalk kan in een duikvlucht de snelheid van een vliegtuig halen. Ontmoeting met vogels kan dus niet langer duren dan een seconde. Korter dan waarin een gesorek mogelijk is. Pure Fantasie dus Foei
Erg lang verhaal, weinig inhoud. Met opzet zo langdradig mogelijk geschreven. Echt een zeer matige site, inhoudsopgave werkt ook niet btw.
Ik krijg veel push berichten en dat wil ik niet. Maar ik krijg ze niet weg. Er is geen app die je kan wissen. Hoogst irritant.
Toevoeging 12-12-2021:
Ik ben er achter.
Houd je vinger op het bericht en er verschijnt een pop-up waarin je het uit kunt zetten.
Krijg uit het niets, niets anders dan reclames op mijn smartphone. Weet niet, hoe ik daaraan een einde kan maken. Als iemand me kan helpen met een goeie tip ????? Belachelijk dit.
Kwam er per ongeluk op omdat ik een artikel zag .
1 GROTE RECLAME SITE
Dikke no go !