Greentaxicab Avis 8

2,2

2,2

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

Taxichaufför ringde och undrade om jag…

Taxichaufför ringde och undrade om jag kunde vara snäll och vänta 15 minuter. Jag ville vara snäll och möta hans önskan. Efter 15 minuter var han fortfarande på väg ifrån mig . Nytt samtal då han skulle ordna ny taxi , ingen kom och efter 40 minuter och flera samtal så kom det en taxi. Så lärdomen är att låt dig inte luras av taxichaufför som ska kör dubbla uppdrag medan du skall stå och vänta i kylan. Hann precis till mitt flyg

25 mars 2026

Förbokade en taxi

Förbokade en taxi från Arlanda hem till fast pris för 1050 för 6 personer & 6 väskor. Chauffören möter upp oss på Arlanda och vi får mot taxin. Vi satte oss i bilen medans han började packa in. 6 väskor gick ej där bak, han höjde barnens nackastöd till max (Så de hade ej nackstöd under resan) och sen så pressade han in 5 väskor. Han försökte stänga bagageluckan ca 10 gånger innan han lyckades . Jag fick sitta med en resväska vid fötterna, vilket var väldigt trångt...
När vi väl är hemma så får vi betala 1195. Vänder mig direkt till företaget och ifrågasätter hela resan. Får 145 kr swishat tillbaka för summan som inte var korrekt. Men inte en enda ursäkt om felbetalning eller resan. Kommer aldrig boka hos er igen.

28 juin 2025

Undvik

Undvik! Skulle jämföra priser när vi ska åka senare i höst och det blev en bokning idag! Trots kontakt på flera sätt för att avboka kom det en taxibil ändå😡😡😡

20 juillet 2024

Perfekt resa!

Skulle till Arlanda 04:30. Allt funkade felfritt, taxin kom i tid, ren ny tyst och bekväm bil, trevlig förare som körde lungt och behagligt. Fast pris enligt info jag tidigare fått.

9 août 2023

Beställde taxi till Arlanda till kl.3…

Beställde taxi till Arlanda till kl.3 på natten. Efter 20 min väntetid och flera samtal med en irriterande man, som svarade i telefon, gjorde jag upp. Jag rekommenderar inte boka Greentaxicab! Upplevde stress och besvikelse. Åkte Flygbuss fr Brommaplan.
Bokning 51368.

27 mars 2023

Minus fem stjärnor

Vad ni än gör åk INTE med detta företag. Låt er INTE heller luras av namnet. Green Cab finns i Göteborg med mycket trevlig personal. Detta företag heter INGET annat än Green Apple Cab.
Hur kan föraren plötsligt gå och äta när han skall hämta och köra kunden i en rullstol. Allt annat än service. 😡😡😡😡

19 mars 2023