2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

16 avis

Extremt blandad resension

Extremt blandad resension. Upphämtning hemma är alltid i tid men att försöka bli hämtad på Arlanda är ett skämt.
Då jag reser frekvent innebär detta att jag aldrig kommer resa med Taxi08 mer. Noll förtroende.

11 février 2026

Lurade

Vi kom överens om ett fast pris till Arlanda och bokade resan, väl framme på Arlanda begär föraren 300kr mer än överrenskommet pris utan förklaring och vi fick inte gå utan att betala. Hade vi vetat det hade andra alternativ varit betydligt billigare. Vi blev enkelt lurade. Riktigt dåligt

18 janvier 2026

Härlig bemötande

Härlig bemötande, trevliga, och hjäpsamma, riktig bra taxibolag, killen körde mig fram & tillbaka och hjälpte mig lyfta kompressor till Swedol. tack Adam.

22 décembre 2025
Avis spontané

Hade förbeställt taxi till Arland mitt…

Hade förbeställt taxi till Arland mitt i natten när Arlanda express inte gick. Fick bekräftelse från företaget på sms att taxin skulle anlända.
taxin dök inte upp! eter 20 minuter fick jag tag på en annan taxi som blev dyrare och jag höll på att missa mitt flyg. Har felanmält på websidan men inget svar tyvärr

3 septembre 2025
Avis spontané

se upp med priserna när ni skall boka…

se upp med priserna när ni skall boka det är 2 olika priser . Ett pris om man ringer samt ett pris på hemsida jag skulle boka mellan tumba och arlanda det skiljer 120 kr . ringa kostar 970 hemsida 850 .
Res med ett annat bolag som har samma priser har också skickat en fråga men dom svarar inte på den
Välj ett seriöst bolag som vet hur man sköter eyy bolag Usch

29 août 2025

Svindyrt

Svindyrt ! Kostade dubbelt så mycket i jämnförelse med taxi Stockholm för samma resa. Stank cigarettrök i bilen.Åker aldrig med dem igen.

29 mai 2025

SVINDYRT taxameterpris

Helt ok och hjälpsam förare men SJUKT taxameterpris. Körningen gick från Stockholms Central till Armfeltsgatan på Gärdet, bra flyt, inga knasvägar, få rödljus. Kostade 390 kronor!! Kommer aldrig att åka med detta företag igen.

13 avril 2025
Avis spontané

Chauffören försökte få mig att ta…

Chauffören försökte få mig att ta betalt med kontanter (skyllde på att system trasigt) men stod på mig och tillslut så fanns det plötsligt lösning för kortbetalning… Han tog även betalt 100kr mer än överenskommit. Jag hade tydligt i beställning sagt att jag ska betala med kort.
Taxin kom i tid till angiven plats.

19 mars 2025
Avis spontané

Oseriöst företag som tvingar en betala kontant

Beställde taxi (6-sitsig) via Taxi08 för att åka till flygplatsen. När taxichauffören kom sa han att det var "tur för oss" att hon tog den stora bilen och inte den 4-sitsiga, för han hade ingen info om vi behövde stor bil (som vi tydligt beställt och fått bekräftelsemeddelande på).

Men det stora problemet var att chauffören hävde att vi beställt att få betala kontant, och att han inte kunde ta kort för kortläsaren fungerade inte. Vi hade absolut inte fått någon fråga om hur vi ville betala i förväg. Det hela slutade med att vi fick swisha för resan. Jag fick ett kvitto utan några tidsangivelser.

Har mejlat företaget vid flera tillfällen om detta utan att få något svar. Men jag ser nu att jag inte är den första som haft liknande upplevelse.

Oseriöst företag som jag starkt rekommenderar att ni undviker.

31 janvier 2024

Super nöjd

Bokade tidigare tid än jag hade behövt efter att ha läst andra omdömen men föraren kom i god tid, var trevlig och allt gick super smidigt. Körde bra med vi.

6 novembre 2023

Njae.

Njae.
Vi hade beställt taxi för att åka till Arlanda. Taxin dök inte upp på avsedd tid (0330) utan vi var tvungen att ringa växeln.
När föraren väl kom hänvisade han till att polisen stoppat honom två gånger, vilket känns föga troligt i centrala Stockholm mitt i natten, i en märkt taxibil..
Den barnstol vi hade förbokat var naturligtvis inte monterad, så där gick ytterligare 5 minuter.

Vi kom fram och chauffören körde bra, men känns som en rätt trist upplevelse.

9 février 2023

Kolla deras förare !!!

Kolla deras förare !!!
vi åkte med dom och det slutade med bankomat och kontant fast vi sa att betalningen kommer ske med kort
Lagom lång utanför stan så sker mycket underliga saker ingen betalning med varken kort eller typ switch utan kontant
Allt såg riktigt ut i taxibilkön utanför Viking Line

12 décembre 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.