Utrolig billigt og godt slik, det er perfekt til prisen. kvaliteten var vanvittig og meget bedre end det man får i de andre butikker Leveringstiden var også rimelig hurtig det tog kun 2 dage!!! hu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Guldslik er din online slikbutik. Vi har mere end 400 varianter og leverer til hele landet. Vi stræber efter to ting: Gode priser og glade kunder. Hos Guldslik kan du opleve en verden af slik, chokolade, lakrids og alt du kan drømme om af søde og lækre sager.
Narverland 17 , 2600, Glostrup, Danemark
- 60 37 37 37
- cn@guldslik.dk
- guldslik.dk
Super god service
Super god service. Jeg bestilte flere chokolader, som de åbenbart ikke havde nok af på lager, så de sendte mig to separate pakker – og i hver pakke var der en ekstra chokolade som undskyldning. Mega god stil! Køber gerne igen!
weekend slik
bestilte bland selv slik Onsdag og regnede med at jeg kunne nå at få det til weekenden , Torsdag fik jeg en mail om at nu var den klar til at blive sendt med dao, og kunne følge pakken, Der står stadig dette "2026/03-05 14:57:24 Glostrup Danmark
Shipment created, awaiting registration" så måske den er strandet der stadigvæk.
Bedste online-sted at handle slik hos!
Jeg må tage hatten af for guldslik. Casper fra guldslik leverer en helt suveræn kundeservice. Prøvede at bestille noget slik som var udgået og vi fandt en helt fantastisk løsning på problemet, hvor jeg som kunde bestemt er blevet tilgodeset. Virkelig en god oplevelse og helt igennem gode mennesker på den anden side. Bestemt ikke sidste gang jeg handler!
Hollandsk lakrids
Tak for rigtig god hjælp med at finde og fremskaffe noget bestemt hollandsk lakrids. Det gik nemt og hurtigt til en rimelig pris.
Mega flink ejer med fantastisk…
Mega flink ejer med fantastisk kundeservice. De holder hvad de lover og leverer til tiden😊
Nu har jeg bestilt herfra flere gange
Nu har jeg bestilt herfra flere gange, og hver gang har det været en god oplevelse. Jeg har dog hver gang oplevet at et par ting har væet udsolgt, udgået eller i restordre, men det bliver bare erstattet af noget ekstra af noget andet, man har bestilt. Jeg synes også, at de er så søde, fordi hver gang har jeg fået noget ekstra med, som der ikke er betalt for :) Kan kun anbefales!
Godt slik fra en god butik👍🙂
En online butik som ikke kun har vingummi og skum.
Der er en masse forskellige slags, og fra firmaer man kender🙂🙂
Der er hurtig service ved bestilling, og hurtig respons ved spørgsmål.
En butik, jeg helt sikkert vil anbefale, og fortsætter med at bruge
Hvis de en enkelt gang har udsolgt, er de gode til at finde noget tilsvarende og sende med, og en lille ekstra ting er der som regel også 🙂🙂🙂🙂🙂
De er heller ikke dyre, og det er simpel måde at bestille på, så alt i alt en super online butik 🙂
en ok oplevelse med god service.
Super god kvalitet
Super god kvalitet, har handlet med Guldslik 2 gange og jeg har været Super tilfreds… Kan kun anbefale Guldslik…
Jeg bestilte to bland-selv slikposer…
Jeg bestilte to bland-selv slikposer fra Guldslik, da jeg skulle på ferie til Spanien. Vi spiste den ene på vej derned, men glemte helt den anden, som blev liggende i vores bagage under hele turen. Da vi kom hjem tre uger senere, troede vi, at vi måtte smide den ud – men til vores store overraskelse var slikket stadig helt friskt! Selv skummet var stadig blødt og lækkert, som om posen lige var blevet pakket. Det siger virkelig noget om, hvor god kvaliteten er. Jeg er mega imponeret og bestiller helt sikkert igen!
Meget fin service
Meget fin service.
Hjemmesiden brugervenlig.
Gode priser.
Fik en gave med i pakken, da de ikke kunne pakke varerne indenfor 24 timer.
Klar anbefaling
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Modtog mit dejlige slik i dag. Fik det overbragt på min privatadresse af Casper en meget venlig og høflig mand. Fantastisk. Så 5 velfortjente store stjerner herfra.
Hurtig til at sende vare og sød at…
Hurtig til at sende vare og sød at snakke med og du får det du har bestil.helt sikke at købe der
Fantastisk service
Virkelig god service. De kom privat med min pakke da de vidste at det hastede. God kommunikation og ærlige mennesker der står bag.
Vil altid bruge dem fremadrettet.
Kæmpe anbefaling
Bestilte på wolt til aften, bum 20 min efter var der bland selv slik leveret. Og så endda en til en virkelig god pris. Det er klasse 🌟
Mega god service
Jeg stod og manglede slikposer til mange børn, fandt denne hjemmeside, og de hjalp mig med det samme. De blev leveret direkte til døren. Jeg har efterfølgende bestilt andre ting, og de har hver gang leveret en kæmpe service. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller fra dem.
God service
God service , leveret ved døren .
Og den kasse med slik var bare godt og sikker et lækkert udvalg .
Bestiller helt sikkert igen
Jeg har handlet hos Guldslik flere gang…
Jeg har handlet hos Guldslik flere gang og altid modtaget god kvalitet af slik -chokolade 😋 samt altid hurtig svar på E- mail samt og service og jeg kan 💯 % anbefale Guldslik
Imødekommende service.
God, altid smilende og imødekommende service fra teamet ved Guldslik!