Går den, så går den…
Tilbage i september kontaktede jeg HI for at høre om de kunne installere en konvektor, som jeg selv havde indkøbt. Da denne er ganske tung, tilbød jeg at hjælpe med løftearbejdet, men ifølge HI var det ikke nødvendigt, da de bare ville sende en lærling til at hjælpe med det.
Helt som lovet, fik vi nogle dage senere også besøg af en VVS montør, som havde fået følgeskab af en (tømrer)lærling som tydeligvis aldrig havde håndteret en konvektor før. Overraskelsen var derfor stor, da jeg for nogle dage siden modtog en faktura på to VVS montører der tilsyneladende havde brugt hhv. 6 og 5.5 timer på arbejdet!! (en simpel montering der krævede en lille justering af eksisterende rør).
Jeg kontaktede derfor bogholderiet hos HI, hvor jeg blev præsenteret for et par søgte forklaringer om kørselstid (jeg bor 3 minutter væk) og udfyldning af papirer. Den købte jeg ikke og blev derfor senere kontaktet af en af HI’s medejere. Han var på intet tidspunkt i nærheden af en indrømmelse af, at der var begået ”fejl” fra deres side og en undskyldning var aldrig på tale. Efter en længere og ikke specielt venskabelig samtale endte vi på et kompromis der hed 5 timers VVS montør (hvilket efter en oprunding er i overensstemmelse med den tid hvor han faktisk befandt sig på adressen) + 2 timer lærlingesats for udførelse af det arbejde jeg sagtens selv kunne have gjort.
Afslutningsvis skal det retfærdighedsvis siges, at jeg intet har at indvende mod det udførte arbejde, hvilket berettiger den trods alt ene stjerne de får.
16 octobre 2020
Avis spontané