SNYD OG BEDRAG
SNYD OG BEDRAG
Sohail, som er ejer og eneste mand i denne virksomhed er en snyder. Jeg ved ikke hvorfor der ikke er flere anmeldelser omkring dette, måske får han dem slettet?
Vi skulle have lavet nogle forskellige småting i vores hus ifb med vores renovering. Ikke nok med at manden tager 1100kr i timen eksklusiv moms, men han prøver sågar at skrive ting på regningen som han ikke har lavet. Vi fik en chokerende regning på næsten 50.000kr. En håndfuld emails senere og et input fra en advokat blev regning reduceret til lige omkring 13.000, hvilket også stadig var højt sat, eftersom halvdelen af de timer og ressourcer han brugte var på at rette op på hans ejen fejl.
SOM SVAR PÅ DIN LISTE OVER OPGAVER:
Udgangspunktet for opgaven:
• Vi overtog en installation, der var udført af en uautoriseret VVS’er og uden regning.
- Du mener vel, at DU har overtaget et ufærdigt projekt - ja, det er rigtigt.
• Flere rør var skåret over og skulle udbedres, hvilket betød, at vi modtog en opgave med store fejl og mangler, som først måtte rettes op.
- Altså mange fejl og mangler som i, at du skulle blinde to rør af.
Aftalen:
• Arbejdet blev aftalt på medgået tid – der blev ikke bestilt en fast pris.
- Jo, der blev efterspurgt en fast pris, første dag, du kom ud for at se situationen. Det afviste du hurtigt og grinte som en det var en spøg.
Det udførte arbejde omfattede:
• Ny rørføring til hele huset
- Nej, kun rørføring til 2 toiletter, som var nemt tilgængelig(der var ikke noget gulv monteret)
• Installation af gulvvarme i 7 kredse med tilhørende automatik
Det eneste du har gjort ift. gulvvarme er at sætte gulvvarmeslanger på en manifold, gulvvarmen er installeret af et andet firma.
• Nye gulvvarmeslanger til ca. 70 m².
Pexrør 15mm på 50m, ikke 70kvm, som du oveni købet påstår koster 6-7.000 kr. Du er blevet snydt af din leverandør og det vil vi ikke betale for.
• Ekstra bestilling af app-styring af telestater inkl. installation
Som du har smidt på regningen før du overhovedet har leveret og installeret det. Er det normalt?
Ændringer undervejs:
• Tegningerne blev ændret (bl.a. køkkenplaceringen), hvilket betød, at en del af gulvvarmen måtte lægges om og dermed blev udført to gange.
- Det blev ændret 3 gange, første gang var vores egen skyld, anden gang var din skyld, fordi du går ud fra at en integreret opvaskemaskine står på en sokkel. Det er der ingen opvaskemaskiner der gør. (Jeg spurgte dig endda, hvor meget forstand du havde på opvaskemaskiner). Der var ikke noget gulvvarme, der skulle lægges om, hvor har du det fra?
Regningen blev reduceret, fordi der var for ca. 30.000kr materiale som du ikke havde installeret hos os, ikke fordi vi ikke ville betale. Jeg tror, du misforstår situationen, vi vil meget gerne betale, men ikke for noget, vi ikke har fået.
Der er meget i dit svar som slet ikke giver mening ift. hvad du har lavet hos os. Måske du skulle give et svar du selv har skrevet i stedet for at generere et svar fra ChatGPT?

Réponse : Hørning vvs og teknik aps