Hørning vvs og teknik aps Avis 8

3,9

À propos de l'entreprise

1. Plombier

Écrit par l'entreprise

Har du brug for en autoriseret VVS og tekniker, der kan sikre professionelle og holdbare løsninger? Vi tilbyder alt fra installation og vedligeholdelse til reparation af systemer, hvor kvalitet og tryghed altid er i fokus. Kontakt os i dag.

Coordonnées de contact

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

SNYD OG BEDRAG

SNYD OG BEDRAG

Sohail, som er ejer og eneste mand i denne virksomhed er en snyder. Jeg ved ikke hvorfor der ikke er flere anmeldelser omkring dette, måske får han dem slettet?

Vi skulle have lavet nogle forskellige småting i vores hus ifb med vores renovering. Ikke nok med at manden tager 1100kr i timen eksklusiv moms, men han prøver sågar at skrive ting på regningen som han ikke har lavet. Vi fik en chokerende regning på næsten 50.000kr. En håndfuld emails senere og et input fra en advokat blev regning reduceret til lige omkring 13.000, hvilket også stadig var højt sat, eftersom halvdelen af de timer og ressourcer han brugte var på at rette op på hans ejen fejl.

SOM SVAR PÅ DIN LISTE OVER OPGAVER:

Udgangspunktet for opgaven:
• Vi overtog en installation, der var udført af en uautoriseret VVS’er og uden regning.
- Du mener vel, at DU har overtaget et ufærdigt projekt - ja, det er rigtigt.

• Flere rør var skåret over og skulle udbedres, hvilket betød, at vi modtog en opgave med store fejl og mangler, som først måtte rettes op.
- Altså mange fejl og mangler som i, at du skulle blinde to rør af.

Aftalen:
• Arbejdet blev aftalt på medgået tid – der blev ikke bestilt en fast pris.
- Jo, der blev efterspurgt en fast pris, første dag, du kom ud for at se situationen. Det afviste du hurtigt og grinte som en det var en spøg.

Det udførte arbejde omfattede:
• Ny rørføring til hele huset
- Nej, kun rørføring til 2 toiletter, som var nemt tilgængelig(der var ikke noget gulv monteret)

• Installation af gulvvarme i 7 kredse med tilhørende automatik
Det eneste du har gjort ift. gulvvarme er at sætte gulvvarmeslanger på en manifold, gulvvarmen er installeret af et andet firma.

• Nye gulvvarmeslanger til ca. 70 m².
Pexrør 15mm på 50m, ikke 70kvm, som du oveni købet påstår koster 6-7.000 kr. Du er blevet snydt af din leverandør og det vil vi ikke betale for.

• Ekstra bestilling af app-styring af telestater inkl. installation
Som du har smidt på regningen før du overhovedet har leveret og installeret det. Er det normalt?

Ændringer undervejs:
• Tegningerne blev ændret (bl.a. køkkenplaceringen), hvilket betød, at en del af gulvvarmen måtte lægges om og dermed blev udført to gange.
- Det blev ændret 3 gange, første gang var vores egen skyld, anden gang var din skyld, fordi du går ud fra at en integreret opvaskemaskine står på en sokkel. Det er der ingen opvaskemaskiner der gør. (Jeg spurgte dig endda, hvor meget forstand du havde på opvaskemaskiner). Der var ikke noget gulvvarme, der skulle lægges om, hvor har du det fra?

Regningen blev reduceret, fordi der var for ca. 30.000kr materiale som du ikke havde installeret hos os, ikke fordi vi ikke ville betale. Jeg tror, du misforstår situationen, vi vil meget gerne betale, men ikke for noget, vi ikke har fået.

Der er meget i dit svar som slet ikke giver mening ift. hvad du har lavet hos os. Måske du skulle give et svar du selv har skrevet i stedet for at generere et svar fra ChatGPT?

26 mai 2025

Svar fra Hørning VVS og Teknik ApS

Kære kunde

Vi vil gerne præcisere, hvad arbejdet og regningen dækker:

Udgangspunktet for opgaven:

Aftalen:
• Arbejdet blev aftalt på medgået tid – der blev ikke bestilt en fast pris.

Det udførte arbejde omfattede:
• Ny rørføring til hele huset
• Installation af gulvvarme i 7 kredse med tilhørende automatik
• Nye gulvvarmeslanger til ca. 70 m²
• Ekstra bestilling af app-styring af telestater inkl. installation

Ændringer undervejs:

En stor del af regningen dækkede derfor ekstraarbejde med udbedring af tidligere fejl, ændringer i projektet og bestilte tilvalg.

Efter dialog reducerede vi desuden regningen betydeligt – selvom der reelt var udført mere arbejde, end det fremgår af kritikken.

Vi står ved kvaliteten af vores arbejde, men vi kan ikke påtage os ansvaret for tidligere fejl, mangelfuldt tegningsmateriale eller ekstraarbejde, der blev bestilt undervejs.

Hørning VVS og Teknik ApS

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale Hørning VVS og…

Jeg kan varmt anbefale Hørning VVS og Teknik! Sohail er utrolig professionel og rykket hurtigt ud, da vi havde brug for hjælp til badeværelset. Han er kompetent, grundig og altid pålidelig. Jeg er meget tilfreds med arbejdet og den fremragende service. Hvis du har brug for en dygtig VVS’er, så er dette stedet!

24 mars 2025

Réponse : Hørning vvs og teknik aps

Tak for det Thoms, jeg prøver min bedste og prøver levere det som jeg vil havde ønsket hjem hos mig selv.:)

Noté 5 sur 5 étoiles

montering af VVS på nyt badeværelse

Vi fik hjælp til montering af VVS og diverse på vores badeværelse - og det er blevet så flot. Vi er derfor enormt glade for det udførte udarbejde og kan anbefale at bruge Sohail.

14 mars 2025

Tak for det Freja:)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende service – Sohail fandt løsningen!

Vi oplevede en mystisk "hylen" fra vores varmeskab, især om aftenen og natten. Heldigvis kunne vi komme i kontakt med Sohail fra Hørning VVS og Teknik ApS, selv i weekenden. Selvom han var på vinterferie, sendte han en kollega, og da problemet vendte tilbage, kom han selv forbi flere gange – endda pro-bono – for at sikre, at det blev løst.

Efter flere besøg og en snak med Wavin fandt han den rigtige løsning og udskiftede en ventil. Mange på vores vej har samme problem, men Sohail var den, der knækkede koden! Fantastisk service – vi vil helt klart bruge ham igen. 💪🔧

8 février 2025

Réponse : Hørning vvs og teknik aps

Tak for det Thor, jeg giver ikke op så hurtige og prøver ikke finde undskyldninger ligesom andre, jeg gøre min bedste og finde løsning på problemet :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende VVS-arbejde gennem mange…

Fremragende VVS-arbejde gennem mange år!

Jeg har brugt Hørning vvs og teknik i mange år, og de leverer altid arbejde i topkvalitet. Uanset om det har været mindre reparationer eller større installationer, har de altid været professionelle, pålidelige og dygtige til deres håndværk.

De møder op til tiden, arbejder effektivt og rydder pænt op efter sig. Derudover er de gode til at rådgive om de bedste løsninger, så man får et resultat, der både er funktionelt og holdbart.

Jeg kan varmt anbefale Hørning vvs og teknik til alle, der har brug for en erfaren og kompetent VVS'er!

— Teddi Norrbohm ved Aarhus Murerservice

5 mars 2025

Hej Teddi

tak for samarbejde, jeg vil til en hver tid anbefale dig til mine kunder som Århus bedste murmester:)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus