Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

LET OP, dit is een nep website. Ze zijn onbereikbaar en leveren NIETS. Ik ga in ieder geval aangifte doen zodat deze site uit de lucht gaat, jammer dat anderen dit nog niet hebben gedaan. Edit: Heb t... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Tja. Ik kan de andere ervaringen bijna niet geloven. Ook deze week iets besteld en dat duurde mij te lang. Kwam er achter dat op de site staat dat e-mail beantwoorden niet lukt. Vervolgens telefonis... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling betaald, daarna niks meer gehoord of gezien. Meerdere keren gemaild. Alleen tussen 10-12 telefonisch bereikbaar, maar altijd voicemail “alle medewerkers in gesprek, spreek de voicemail niet... Voir plus

1,6

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,6

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Duimgasknop voor een Flyer E-bike

Ik heb een Duimgasknop voor een Flyer E-bike besteld bij dit bedrijf. Kreeg geen bericht wanneer de bestelling zou worden afgeleverd (was in voorraad). Heb zeer positief telefonisch contact gehad met de zeer vriendelijke eigenaar van de Webshop. Deze heeft me toen geadviseerd deze bestelling te cancellen, omdat deze in mijn E-bike reeds in de controller was ingebouwd. Deze eigenaar heeft toen de bestelling gecancelled en het al betaalde bedrag per direct teruggestort op mijn rekening. Mijn Eigen Ervaring is nu dat dit bedrijf Service hoog in hun vaandel heeft. Nogmaals bedankt Hagemeijer

10 août 2023

Waardeloos!

Daar vanmiddag, na telefonisch overleg wezen kijken naar een bepaalde 2e hands damesfiets, een Giant metro. Zou goede en degelijke fiets zijn. Duur wel, €300,-. Maar bleek helemaal géén degelijke fiets te zijn: achterwiel is niet goed: als je er op rijdt lijkt het alsof je met het achterwiel op de velgen rijdt. En daar hebben we 50 km heen en 50 km terug voor gereden ....waardeloos dus. En nee, band nog verder oppompen hielp natuurlijk niet! Balen!

16 juin 2023

Vieze oplichters

Maand geleden besteld. Meerdere keren gebeld en gemaild, maar kreeg telkens te horen dat het niet op voorraad was. Heb met ideal betaald, dus dat geld ben ik kwijt. Nooit hier bestellen, alles voelt aan als een stelletje vieze oplichters!

8 avril 2023

Mijn ervaringen,

Mijn ervaringen,

Ik heb op 29/12/22 een bestelling geplaatst, factuur 202211275 netjes vooraf betaald en dan beginnen wachten, wachten (ondertussen gemaild, gebeld,... en wachten, wachten tot vandaag en nog steeds niks ontvangen, niks gehoord niks ...
Is dat normaal in tijden van vandaag bestellen en morgen hier .... (en akkoord, dat is misschien ook wat veel gevraagd, maar zolang wachten )

inmiddels gepensioneerde fietser wegens geen onderdelen

29 décembre 2022

Zijn oplichters.

Zijn oplichters.
Op de website wat besteld en betaaald via ideal.
Maar dan blijkt het niet op voorraad te zijn en hoor je niks meer.
Op mail wordt niet gereageerd.
Gebelt en de eigenaar aan de lijn gekregen en die zegt doodleuk dat de prijzen gestegen zijn en hij het niet verkoopt voor de prijs die je al betaald hebt!!!!

10 avril 2023

Geen ster

Geen ster
bestelling nooit gekregen wel betaald.
geen reactie gewoon een stel oplichters
nooit iets bestellen hier
Bah waardeloze firma hoop bla bla maar leveren of geld terug ho maar.

12 octobre 2022

Na 3wkn geen reactie ging de prijs omhoog

Twee weken geleden besteld, het onderdeel was op voorraad. Geen reactie op email, bellen krijg ik alleen voicemail. En geen idee of mijn onderdeel nog komt. Zeer onhandig wanneer je met je fiets naar het werk moet.
Mijn advies; bestel hier niet.

na 3(!) weken eindelijk contact. Verkoper deelt mee dat de prijs omhoog is gegaan en of ik dat wil bijbetalen…
Gevraagd om terugbetaling.

1 mars 2023

Krijgt geen sterren

Krijgt geen sterren. Volgens webshop product in voorraad. Product wordt vervolgens nooit verzonden. Bij navraag via mail(s) waar bestelling blijft, komt er geen antwoord. Bij telefonisch contact kunnen ze niet verder helpen of moet je op ander moment terugbellen. Bij mail(s) om bestelling te annuleren en geld terug te storten komt er geen reactie. Zoek even verder naar reviews, dit blijkt hun manier van werken/bedrog te zijn.

OPLOSSING VOOR DEGENEN DIE VIA PAYPAL BETAALDEN: aanvraag (via aankoopbescherming) indienen om transactie te annuleren en geld terug te vorderen.

2 février 2023

Hagemeijer geen aanrader

Hagemeijer slecht bedrijf. Zeker niet voor scooter onderhoud er naartoe gaan! De band van mijn scooter was lek. Had zelf onderzocht wat dit in het algemeen zou kosten, komt op 60-70 euro uit. Hagemeijer vraagt voor het vervangen van de band 130 euro. Te gek voor woorden!
+ Totaal niet klantvriendelijk. Nemen niet op als je telefonisch contact met ze opneemt. Onvriendelijk aan de telefoon wanneer ik vraag of ze mij vooraf willen inlichten over de kosten. Zeker geen aanrader!

9 février 2023

Oplichting!

Oplichting!
producten bestellen 1 jaar later nog steeds geen pakket en of terugbetaling

5 février 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ben Hagemeijer adverteert met iets lagere prijzen en levert niks…

Ben Hagemeijer adverteert met iets lagere prijzen zijn spullen. Wanneer je ze online bestelt en betaalt ontvang je netjes een factuur per mail. Daarna ontvang je geen bestelling en contact is practisch onmogelijk. Na dagelijks tientallen keren bellen en pas 11 dagen later had ik meneer even aan de telefoon en vertelde hij mij dat het bestelde onderdeel op voorraad was , maar dat het 20€ duurder was nu en of ik dat even wilde bijbetalen. Ik heb toen mijn bestelling gelijk geannuleerd en mijn betaling terug gevraagd, hetgeen hij binnen 3 dagen beloofde te doen. Er kwam echter geen terug betaling binnen.

Op emails en brieven wordt totaal niet gereageerd. Daarom heb ik een jurist ingeschakeld met de bedoeling om een rechtszaak tegen hem te beginnen. Nadat de jurist hem een aangetekende brief stuurde werd binnen een dag mijn betaling terug gestort. Inmiddels was ik ruim 5 weken met deze 'heer' bezig geweest om het op een normale manier op te lossen. Ook staat het geannuleerde product, nu een maand later, nog altijd voor de lagere (lokkertjes) prijs in zijn webshop te koop. Ik adviseer eenieder die door deze man is opgelicht juridische stappen te ondernemen en hem te stoppen met de boel op te lichten. De juridische kosten zijn voor hem wanneer je de zaak wint en hij is duidelijk fout bezig, dus wat houdt je tegen. Ook voor slechts enkele tientjes, laat het er niet bij zitten.

Ondanks dat hij uiteindelijk terug betaald heeft heb ik toch aangifte gedaan bij de politie omdat hij daar geregistreerd staat al veilige webwinkel. Er moeten meerdere aangiftes tegen hem zijn voordat er iets aan gedaan zal worden . Doe dus in ieder geval even die moeite.

3 février 2023

Echte afrader

Echte afrader. Op 29 augustus 2022 bestelling geplaatst, niets ontvangen. In oktober per e-mail in gebreke gesteld. Geen reactie. Pas na het verzenden van een aangetekende brief, waarin ik de koopovereenkomst heb ontbonden, in december mijn geld teruggekregen. Idioot dat je als koper deze moeite moet doen en kosten moet maken, terwijl een bedrijf niet aan zijn verplichtingen voldoet.

28 août 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Alle negatieve commentaren kloppen…

Alle negatieve commentaren kloppen helemaal. Of je nu moet bellen of faxen of een postduif sturen, doet allemaal niets te zake. Deze "firma" adverteert met producten waarvan ze weten dat er veel vraag naar is en lokken op die manier mensen in hun val. Gelukkig is er nog PayPal, die hopelijk dit soort praktijken kunnen stoppen. Zonder PayPal had ik nooit bij hen besteld. PayPal geeft onmiddellijk een re-fund en gaat het zelf aanpakken. Trouwens heel bijzonder : binnen dezelfde minuut van de klacht bij PayPal, komt er een "mailtje" van die Hagemeijer, niets zeggend en geen idee wat de bedoeling is. Gewoon een soort "order bevestiging"... Kan alleen maar vermoeden dat hier helemaal geen "teveel werk oei oei oei" achter steekt, maar heel uitgekiende oplichtingspraktijken ...

23 août 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus