Złożyłem zamówienie w sklepie haia i po wysłaniu do nich wiadomości email wydarzyła się bardzo niepokojąca sytuacja. Moje zamówienie zniknęło z systemu ( historia zamówień jest pusta).Nie otrzymałem ż... Voir plus
Nie polecam! Sukienki które zamówiłam nie odpowiadały mi. Zwróciłam towar lecz zwrotu pieniędzy nie otrzymałam. Wielokrotnie pisałam email na pierwszy otrzymałam odpowiedź że zwrot został rozpatrzony... Voir plus
W czerwcu 2025 roku zamówiłam dwie sukienki. Jakość sukienek okazała się tragiczna, więc zwróciłam się do HAIA o możliwość zwrotu. Oczywiście, odpisali na maila z informacją gdzie zwrócić paczkę. Na k... Voir plus
Miałam już problem na etapie realizacji zamówienia, ponieważ nie zostało wysłane przez "błąd magazynowy". Po upomnieniu się w mailu wysłali mi dwie sukienki. Jedną odesłałam, niestety zwrotu pieniędzy... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
Oszuści!!!!!!!
Oszuści!!!!!!!
Nie kupujcie tam nic. Nie ma możliwości pobrania formularza zwrotu, moje zamówienie Nie istnieje, pomimo,że zostało dostarczone.
Telefon nieczynny.
Zdecydowanie przestrzegam
Zdecydowanie przestrzegam, kupiłam sukienkę, chciałam odesłać, na stronie cały czas przesyłka przygotowaniu,więc nie moglam złożyć wnioseki o zwrot. Jakimś cudem odpisali,że mogę odesłać. Odesłałam,minął miesiąc zwrotu pieniędzy brak. Ten sklep to totalna porażka,nikt nie odbiera telefonow, jeśli masz szczęście odpisz na maila,ale co z tego jeśli nie mam ani sukienki ani zwrotu pieniędzy!! Trzeba to gdzieś zgłosić!!!
Nie polecam!!!!
Nie polecam!!!!! Oszuści!!!! Zamówiłam sukienki, poczym nie pasujące zwróciłam według przysługującego mi prawa. Do tej pory nie otrzymałam pieniędzy za zwrot (minął ponad miesiąc) a moje wiadomości są ignorowane i zero kontaktu ze strony sklepu.
Oszusci!!!
Oszusci!!!! Zamówiłam sukienke w styczniu i oddałam i do dzisiaj nie dostałam zwrotu!!!! Oszusci!!!!
Ten sklep to jakiś żart
Ten sklep to jakiś żart, zamówienie dotarło na początku kwietnia, mamy koniec maja a na ich stronie widnieje jako pakowane, odesłałam jedna rzecz zaraz po otrzymaniu, ponieważ ie pasowała....pieniędzy do tej pory nie otrzymałam, oszuści nic więcej....nikomu nie polecam :((((
Zamówiona sukienka do mnie dotarła
Zamówiona sukienka do mnie dotarła, ale niestety za duża. Chciałam ją wymienić na mniejszą, ale niestety brak kontaktu. Może chciałby ktoś wymienić moją różową sukienkę w rozmiarze XL na rozmiar L?
ten sklep to porażka :-( prawo zwrotów…
ten sklep to porażka :-( prawo zwrotów ich nie obowiązuje???? kontaktu nie ma żadnego. Żona pisała emaile i dzwoniła po kilka razu.
Jak się ma Polskie prawo konsumenta kiedy oni mają swoje zasady. NIE KUPUJCIE TAM NIC
Odradzam
Odradzam, sukienki na żywo bardzo odbiegają od tych na zdjęciu. Nadal nie otrzymałam zwrotu pieniędzy,l (kwota prawie 300zl!!!) mimo że czekam już ponad miesiąc.
Nie polecam , tragedia. Zamówiłam sukienkę która okazała się za duża i odbiegała od zdjęć. Był problem przy zwrocie ponieważ na stronie internetowej cały czas pisało sukienka pakowana , zgłosiłam to, dobre 5 dni czekałam na odpowiedź, dzwoniłam pisałam sms i nikt nie raczył odpisać i odebrać. Koniec końców odpisali ne pocztę że mają problem techniczny i że proszą o przesłanie sukienki na podany adres i wysłanie numeru konta do zwrotu. Wszystko super , wysłałam dostałam odpowiedź że dane do przelewu zostały przekazane naszej księgowości do realizacji 23 kwietnia!!!
Mamy 14 maja a ja nie mam zwrotu kosztów ani sukienki . Próbowałam sie z nim skontaktować ale na próżno.
Nie polecam!!! Art 284kk!!!!!
Zostałam oszukana
Zostałam oszukana. Brak zwrotu pieniędzy za odesłany towar! Brak możliwość kontaktu. Napisali mi 1 wiadomość że mają opóźnienia. Czy ktoś może ma doświadczenie i mógłby pomóc ? Chciałabym zawiadomić wszystkie możliwe instytucje. Być może znajdzie się adres pod którym faktycznie są odpowiedzialne osoby - trzeba ich odwiedzić
Oszustwo
Zamówiłam 2 sukienki, niestety nie pasowały. Zwrotu przez stronę nie dało się wykonać więc kontakt przez e-mail iż mogę tak odesłać i niestety odesłałam a teraz anu sukienek ani pieniędzy za zwrot...
Zamówiłam sukienkę
Zamówiłam sukienkę. Beznadziejna na żywo. Próba zwrotu nie możliwa. Przy zwrocie problem, że numer zamówienia nie istnieje. Kontakt telefoniczny, e-mail, ms, insta brak. Zero odzewu. Po przeczytaniu opinii nawet nie odsyłałam bo ani kasy ani sukienki bym nie miała. Odradzam
Oszuści
Oszuści. Sukienki przyszly z bardzo dużym opóźnieniem w międzyczasie musiałam zamówić sobie coś innego bo nie przyszły na czas . Od lutego domagam się zwrotu pieniędzy. Oszuści. Proszę o kontakt odnośnie pozwu zbiorowego . Zdecydowanie nie polecam
OSZUŚCI
OSZUŚCI, nie oddają pieniędzy za zwrócone produkty! Sprawa zgłoszona do rzecznika praw konsumenta.
ZBIOROWY POZEW PRZECIW FIRMIE…
Myślę że trzeba zrobić zbiorowy pozew przeciw tej firmie.
Porażka. Pierwszy raz w życiu mam problem z odzyskaniem pieniędzy za dokonany zwrot. Towar oddany w styczniu, a pieniędzy za dokonany zwrot brak. Zero kontaktu że sprzedającym. PRZESTRZEGAM!Zanim coś zamówicie zadzwońcie pod nr tej firmy ....nie ma nawet sygnału aby się dodzwonić. Wyslane wezwanie do zapłaty -olali sprawę.Nie może im to ująć płazem. OSZUŚCI! Muszą ponieść konsekwencje.
Od lutego czekam na zwrot srodkow
Od lutego czekam na zwrot srodkow, za zamowienie, mimo maila ze otrzymali zwrot , nie mam pieniedzy na koncie, czy mozna cos z tym zrobic?
brak zwrotu środków
Zamówiłam 4 sukienki przyszły dość szybko. Dwie oddałam. 2 kwietnia paczka do nich dotarła do tej pory brak zwrotu oraz brak odpowiedzi na maile. Telefon wyłączony
Ja również zostałam oszukana.
Ja również zostałam oszukana.
Sprawę najlepiej zgłosić do Rzecznika Praw Konsumenta, nikt im nie odpuści ich działań.
Jestem w plecy 700zl, ale nie zostawię tak tego, sprawa zgłoszona.
Będą płacić takie kary, że za głowę się złapią.
Złodzieje!
Również zostałam oszukana
Ja również nie otrzymałam zwrotu za odesłane sukienki, które były tragiczne. Zakup odesłany i dostarczony do sprzedawcy w dn. 27.03.2024 r. Od tamtej pory zero kontaktu. Po opiniach widzę, że to stały proceder. Straciłam 250 zł. Zaczekam jeszcze chwilę i planuję zgłosić sprawę odpowiednim organom. Na fb pod postami mają setki ukrytych komentarzy. Przestrzegam!
En savoir plus sur les différents types d'avis.