Meteriał tak słaby i eletryzujący, że nie wierzę że ktoś może podpisać pod tym swoje nazwisko masakra!!! Dodam, że na swoją paczkę czekałam ponad 2 tygodnie pisząc maile i dzwoniąc na infolinię zape... Voir plus
Nie polecam zakupów na tej stronie . Napisałam w tym tygodniu poprzez wiadomość e- mail odnośnie reklamacji bluzki. Niestety Pani Żaneta z działu reklamacji jest niekompetentna. Nie odpowiada na wi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
Bluzka miała być w kolorze masełkowym a…
Bluzka miała być w kolorze masełkowym a przyszła w kolorze kanarkowym , wręcz rażącym żółtym . Kolor niestety całkiem inny niż na zdjęciach, i na nic tłumaczenie, ze na zdjęciach kolor może się różnic ale jak można kolor kanarkowy nazwać masełkowym 🙈 materiał i krój Ok.
Meteriał tak słaby i eletryzujący
Dodam, że na swoją paczkę czekałam ponad 2 tygodnie pisząc maile i dzwoniąc na infolinię zapewnię gdybym tego nie zrobiła zwyczajnie okradliby mnie..
Nie polecam !!
Firma widmo
Firma widmo, nie wysyła paczek w 24 h, nie potrafią się określić kiedy wyślą OPŁACONE zamówienie, zwrotu pieniędzy również nie chcą zrobić, osobiście nie polecam
Nie polecam zakupów na tej stronie
Nie polecam zakupów na tej stronie .
Napisałam w tym tygodniu poprzez wiadomość e- mail odnośnie reklamacji bluzki. Niestety Pani Żaneta z działu reklamacji jest niekompetentna. Nie odpowiada na wiadomości . W dodatku zasugerowała mi zwrot 15 zł za usługę naprawczą . Ta Pani chyba nie wie jak takie usługi poszły w górę i jednocześnie oczekuje chyba że będę chodziła po punktach krawieckich i pytała czy ktoś mi naprawi bluzkę za 15 zł która rozeszła się na szwie …
Nie polecam i współczuję takiego braku kompetencji.
Kiepskiej jakości ubrania
Kiepskiej jakości ubrania, cena stanowczo zawyżona. Wspieram polskie marki ale tej zdecydowanie nie polecam.
- jakość materiałów
- cena
+szybka wysyłka
Ciuchy bardzo słabej jakości, dodatkowo przy ewentualnym braku odbioru paczki pobierają 45 zł „kosztów” niezależnie od tego czy ciuchy zostaną ponownie wysłane czy zostaną u nich i czy zostanie dokonany zwrot.
Pakuten - Tragedia dostalalam komplet bluzka i…
Tragedia dostalalam komplet bluzka i spodnie ,ktory nie nadaje sie do niczego ,bluzka w porównaniu do spodni jest mała a rękawy za długie, spodnie tragedia ,jak ścierka nawet nie nadaje sie do podłogi bo niesciagalaby wody ,nie kupujcie produktów z pakuten to sa rzeczy ktore na zdjęciach wyglądają ladnie ,a przychodzi co innego.zaufalam.firmie i sise rozczarowałam, do tego jeszcze muszę zapłacić za przesyłkę przy zwrocie to jest śmieszne ze za towar niezgodny z opisem musze przy zwrocie placic
Nie jestem zadowolona z zakupów w tym…
Nie jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Zdecydowałam się na zamówienie głównie ze względu na informację o szybkiej dostawie – już na następny dzień. Niestety po dokonaniu płatności okazało się, że czas realizacji wydłuży się o kolejne 3 dni. Uważam, że taka informacja powinna być jasno podana wcześniej, ponieważ w obecnej formie wprowadza klientów w błąd.
Po otrzymaniu przesyłki okazało się dodatkowo, że brakuje jednego z zamówionych produktów. W takiej sytuacji oczekuję, że sklep niezwłocznie wyśle brakujący towar bez dodatkowych komplikacji.
Niestety całe doświadczenie zakupowe oceniam negatywnie.
Nieterminowe wysyłki
O ile rzeczy które niejednokrotnie zamówiłam były bardzo fajne, zwłaszcza muślinowe komplety... to dobija mniej za każdym razem fakt iż reklamują szybką wysyłkę i dostawę kolejnego dnia a jeszcze żadnej paczki nigdy nie dostałam na czas 😔😔😔 rozumiem okresy świąt czy wyprzedaże gdzie jest dużo zamówień ale po co wprowadzać klientów w błąd jeżeli nie są w stanie robić takich wysyłek 😔 niech napiszą uczciwie że realizacja potrawa kilka dni roboczych
Nie polecam! Obsługa klienta fatalna, brak profesjonalnego podejścia. Nie rozliczają całych zwrotów twierdząc, że towar nie dotarł! Żenada! Brak jakiejkolwiek pomocy. Produkty - niedopasowane do tabeli wymiarów, jakość kiepska.
Ubrania słabej jakości
Ubrania słabej jakości, zwrot dokonany, po czym firma twierdzi, że zwrot nie był kompletny i nie chce zwrócić pieniędzy. Zdecydowanie nie polecam!!!
Sukienka przyszła uszkodzona, ubrudzona, a po zwrocie otrzymałam informację, że była używana.. Bez komentarza, sukienka nowa z metką, cena wyliczona za to 'uszkodzenie' z kosmosu, w dodatku nie z mojej winy.
NIE POLECAM SKLEPU!
Bluzka na maxa różni się od tej na…
Bluzka na maxa różni się od tej na zdjęciu. W rzeczywistości całkowicie przeźroczysta i z najtańszego materiału ,a na stronie jest całe wyretuszowane zdjęcie jakby była idealnie biała . Nie polecam
Najgorszej jakości rzeczy jakie…
Najgorszej jakości rzeczy jakie kiedykolwiek miałam okazję zamawiać , ubrania nadają się tylko i wyłącznie do wyrzucenia po pierwszym praniu , szkoda marnować czas i pieniądze (chociaż niewielkie to i tak za dużo ) na takie „coś „ . Jedna wielka porażka !! Influencerki reklamują ten shit , jak można .
Nie polecam.
Zamówiłam „Czekoladowy prążkowany komplet bluzka z golfem i spodnie Carolann” rozmiar s/m.
Na stronie jest napisane że modelka ma na sobie ten rozmiar i 170cm wzrostu, bardzo dziwne bo ja mam 166cm i spodnie są stanowczo ZA KRÓTKIE a golf jakby był w rozmiarze XS ciśnie i ledwo głowa przechodzi.
Jakość materiału tragiczna, po pierwszym i jedynym praniu wg metki oczywiście materiał wygląda jak znoszony i komplet zrobił się jeszcze mniejszy.
Oszustwo
Jakość materiału jest okropna. Przy zamówieniu, którego nie mogłam odebrać, naliczono mi dwa razy opłatę za zwrot, przez co trzykrotnie zapłaciłam za transport.
Kontakt z obsługą klienta to porażka — na maile odpowiadają w sposób, który w ogóle nie odnosi się do treści wiadomości. Dodzwonienie się do firmy graniczy z cudem: po ponad 2 godzinach czekania, będąc pierwszą w kolejce, połączenie zostało po prostu rozłączone.
Zdecydowanie nie polecam. Bardzo złe doświadczenie zarówno z realizacją zamówienia, jak i obsługą klienta.
Produkty słabej jakości
Produkty słabej jakości, nie wspomne juz o dostawie. Porażka
Żałosna firma bez poszanowania do…
Żałosna firma bez poszanowania do klienta. Na każdym kroku kłamstwa najpierw dostawa się opóźni max 3 dni końcowo opóźnia się tydzień mimo wysłanych maili zlewają Cię nie da się anulować zamówienia. Jakość jak z chińskiego sklep albo i nawet gorsza wszystko 100% poliester.
Beznadziejna jakość produktu
Beznadziejna jakość produktu, na wysyłkę trzeba czekać 10 dni. Koszmar. Nie polecam i nie kupię już nic nigdy więcej!
Na stronie była informacja o szybkiej…
Na stronie była informacja o szybkiej wysyłce (następnego dnia) po czym po 4 dniach dostałam informację że będzie opóźnienie
En savoir plus sur les différents types d'avis.