Happident Avis 2 861

TrustScore 4 sur 5

4,2

Happident är ett företag där din tandhälsa är en engångsförsäljning. Det visade sig att jag efter lång behandling för tandreglering hos dem bara var en tillfällig kund, inte en patient. De slutade me... Voir plus

Önskar visa största respekt o tacksamhet till tandläkaren och sköterskan på HAPPYDENT i Borås. Jag är mycket nöjd med det arbete som lagts på de tänderna som var ett problem och smärta för min del, HA... Voir plus

Jag är så tacksam och nöjd över att ha hittat den bästa tandläkaren, Zeena Al-ateia i Lund 🌸 Hon är skicklig, professionell och inger både värme och förtroende. För mig som haft rädsla för tandlä... Voir plus

Hasse är grym! Här snackar vi en tandläkare som tar sig tiden. Berättar hela tiden vad som ska göras och du får också information om vad det kan tänkas kosta för dig som patient. Det gör också att d... Voir plus

1. Urgences dentaires

Happident är en modern tandvårdskedja med kliniker i Sveriges storstäder med omnejd. Vi skapar leenden för livet.

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

3 k avis

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Bra bemötande

Bra bemötande och man tar sig tid att berätta vad man gör och ger råd!

Fick dock ej tag på mottagningen via telefon förut för ombokning.

26 mars 2026
Avis spontané

Alltid tryggt att vända sig till Happydent Domen!

Det är alltid lika tryggt att vända sig till Happydent Domen. Denna gång hade det blivit ett hål under en gammal lagning som behövde åtgärdas. Jag fick en tid samma dag (!) som jag ringde till dem. Trots att den gamla lagningen var djup var det hela bedömt och professionellt lagad på bara 30min av Reza Fatah. Lika smidigt och trevligt bemött som alltid!

24 mars 2026
Avis spontané

Verkar som de försöker mjölka ut så…

Verkar som de försöker mjölka ut så mycket pengar som möjligt från sina patienter. Hittar på olika typer av tandsjukdomar som jag inte hört något om under åren hos folktandvården. Sen tilläggskostnad för råd och information varannan gång 595 kr. Vad är det? En gång var tandläkaren 45 min sen, ingen kompensation för det alls. Hade jag varit så sen hade jag fått betala både straffavgift och för uteblivet besök. Men mitt jobb kanske inte är lika viktigt. Värt att nämna är att jag hade den första tiden på morgonen.

7 novembre 2025

Storeplan

Storeplan . Min invisalign behandlign började 2024 . Det behövdes liten justering . Det blev nästan färdigt och den sista lilla biten säger de går inte fixa men jag tror de helt enkelt vill inte eftersom det som är kvar är verkligen typ 1 millimeter . Senste 12 månader de svarar inte i telefonen , undviker återkomma , ger mig felaktiga mejl adresser på andra ingen svarar , när jag ringer hänger de på luren . Altid var snäll och diplomatisk och gav de massa tid . De är inte seriösa . Du ska inte vända dig till de . Det som skulle ta 6 månader inte färdigt efter 24 månader och de försöker slippa med alla möjliga sättet att slutföra behandling och till och med svara i telefon när du ringer . Ska vända mig till ARN .

19 mars 2026
Avis spontané

För det första går det inte att få tag…

För det första går det inte att få tag på nån. Man kommer inte fram i telefonen ringde 44ggr pga att jag behövde hjälp akut.
Ingen garanti på lagningar. Dom ville att jag skulle betala för min lagning som lossnat två ggr. Å nu tredje gången ville dom ha betalt igen. Lagningen har inte ens suttit i två månader. Pinsamt.
Kommer aldrig rekommendera er

18 mars 2026