Happident är ett företag där din tandhälsa är en engångsförsäljning. Det visade sig att jag efter lång behandling för tandreglering hos dem bara var en tillfällig kund, inte en patient. De slutade me... Voir plus
Önskar visa största respekt o tacksamhet till tandläkaren och sköterskan på HAPPYDENT i Borås. Jag är mycket nöjd med det arbete som lagts på de tänderna som var ett problem och smärta för min del, HA... Voir plus
Jag är så tacksam och nöjd över att ha hittat den bästa tandläkaren, Zeena Al-ateia i Lund 🌸 Hon är skicklig, professionell och inger både värme och förtroende. För mig som haft rädsla för tandlä... Voir plus
Hasse är grym! Här snackar vi en tandläkare som tar sig tiden. Berättar hela tiden vad som ska göras och du får också information om vad det kan tänkas kosta för dig som patient. Det gör också att d... Voir plus
Happident är en modern tandvårdskedja med kliniker i Sveriges storstäder med omnejd. Vi skapar leenden för livet.
Polhemsplatsen 1, 411 11, Göteborg, Suède
- happident.se
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Otrevlig oengagerad tandläkare
Mycket dålig erfarenhet av Happydent.
Mycket dålig erfarenhet av Happydent.
Fick vänta 6 månader på tandskenor som inte ens passade. Istället för att göra om behandlingen slipade de ner mina tänder, vilket ledde till ett öppet bett. Bristande uppföljning, borttappade bilder och oprofessionell hantering genom hela processen.
Svarar dessutom inte på mejl, och trots att återbetalning har utlovats har jag fortfarande inte fått en krona tillbaka.
Tandläkaren är bra helt enkelt
Tandläkaren är bra helt enkelt. Administrativa rutiner kan bli bättre.
Oseriöst företag
Oseriöst företag. Varit på jobbintervju hos de flera gånger och de återkopplar aldrig.
Duktig tandläkare men hans sköterska…
Duktig tandläkare men hans sköterska verkade inte ha ordning på sina saker. Kunde inte ta hans instruktioner och hämtade fel saker flertalet gånger vilket för mig kändes behandlingen mer utdragen än nödvändigt.
Det rådde även en viss språkförbristning dem emellan då de varvade svenska med engelska.
Unprofessional service
He arrived late without any explanation from reception and without informing me about his whereabouts. During the visit, he spent about half the time on his phone and seemed very inattentive. There was no sense of service or patience. He also said he would get back to me the following day, which never happened. Would not recommend him or this clinic.
The Dentist is the best Dentist in…
The Dentist is the best Dentist in Sweden
Känner mig i säkra händer och är Glad…
Känner mig i säkra händer och är Glad och tacksam för snabb och effektiv behandling. Duktig tandläkare. Tack!
Trevlig bemötande bra pris ful säker…
Trevlig bemötande bra pris ful säker och jag är glad
Lugnt på mottagningen
Lugnt på mottagningen. Snabbt och professionellt omhändertagande av tandläkare Reza och hygienist Kawa.
Tack för ett jättefint omhändertagande
Tack för ett jättefint omhändertagande! Jag kände mig trygg från början till slut. Tandläkaren var väldigt skicklig och försiktig – jag märkte knappt av ingreppet. Proffsigt och varmt bemötande!
Jag är mycket nöjd med besöket.
Jag är mycket nöjd med besöket.
Gruvar mig alltid att gå till tandläkare, men blev nu positivt överraskad.
Vänliga hälsningar
Gunilla Syrén
Snygg lagning av min framtand
Snygg lagning av min framtand. Snabbt och smärtfritt. Fick förslaget att sätta kronor på mina samtliga framtänder. Eftersom de är ganska slitna och fula ska jag nog göra det. I september hoppas jag få kallelse. Tack för i dag. Kände mig trygg och väl omhändertagen. 🤗
När jag skulle få min…
När jag skulle få min "delprotes",trodde jag att det bara var,att trycka dit den. Men nä,det var finputsning,några gånger med borren,så den satt som en "smäck"!🥰
Mycket trevlig personal och väldigt…
Mycket trevlig personal och väldigt kunniga i sitt yrke.
Otroligt strulig organisation
Otroligt strulig organisation
Ingen återkoppling
Fel beslut
Långdraget
Valerica är bra men HAPPIDENT-VARNING
Härlig miljö och mycket bra tandläkare…
Härlig miljö och mycket bra tandläkare och tandsköterska
En savoir plus sur les différents types d'avis.