Har haft dessa tofflor i flera år.Har varit hyfsat nöjd . Har halkat ur dom flera ggr. Verkligen farliga som badskor om ens egen fot är blöt. Ojämna storlekar 43 kan vara en 42 o.s v . Verkli... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
väldigt bekväma och vackra färger👍
Mjuka och sköna för mina förtret
Mjuka och sköna för mina förtret. Har både fibromyalgi och diabetes. Har mycket ont i fötterna. Men med dessa är det skönt att gå igen.
Mjuka och sköna.
EJ ORTOPEDISKA ! Falsk reklam
Har haft dessa tofflor i flera år.Har varit hyfsat nöjd .
Har halkat ur dom flera ggr.
Verkligen farliga som badskor om ens egen fot är blöt.
Ojämna storlekar 43 kan vara en 42 o.s v .
Verkligen falsk reklam att dom är ortopediska !!
Man kan skada sina fötter om du använder dom för ofta.
Finns videofilmer som visar omdömen, om man googlar.
Så otroligt sköna
Så otroligt sköna. Känns som jag går på moln vilket är perfekt för min onda och stela kropp.
Super sköna känns knappt att man ha…
Super sköna känns knappt att man ha något på fötterna
Som att sväva på moln.
Som att sväva på moln med den fantastiska sköna sulan. Foten stannar kvar i skon och halkar inte fram eller tillbaka antingen med strumpor eller utan. Extra stort plus med så många olika färger att välja ibland och med personlig text ❤️. Beställt fler eftersom dem jag hade har blivit stulna av min dotter.
Jag är mycket glad att har köpt de !!
Hej , jag är mycket nöjd och glad när jag har fått de Happyflops hem , De är snygga och känns mycket bra , de är bekvämma man kan säga att nästan att man går i molnen . Jag hämtade de igår . Storllek passar mig perfekt !!!!Tack .
Älskar mina Happyflops
Älskar mina Happyflops. Jättesköna och han en dämpande sula.
Jag har också fått proffsig hjälp när det bkev fel storlek.
Rekommenderar!!
Helt underbara
Helt underbara
Man går på måln
Beställde första gången 3 par
Sen beställde jag ett par till 👍
Lika sköna som mitt par i rosa
Köpte skorna till min mor och hon trivs…
Köpte skorna till min mor och hon trivs väldigt bra med dem. Sitter bra på foten men hon har lite svårt att ta på dem. Dock är hon 96 år så det är kanske inte så konstigt att hon behöver lite assistans vid på- och avtagning. Önskar bara att det skulle finnas mer än ett alternativ för leverans. Helst ett utlämningsställe.
Älskar dessa tofflor
Älskar dessa tofflor, har mina på jobbet, dom med rosa blommor! Dom boende tycker dom är sååå vackra och ser så sköna!🥰🤗
Lätta och sköna
Lätta, sköna och sitter bra på foten. Utmärkt storlek.
Kul med ny modell och nytt mönster.
Fantastiska skor att gå i och väldigt…
Fantastiska skor att gå i och väldigt fin service! Jag skrev att jag skulle åka utomlands ett visst datum och de försökte att lösa leverans av skorna innan. De svarade direkt en söndag kväll och skorna kom samma dag vi åkte🤩Tusen tack! Såå underbara att traska runt i i Thailand☺️
Sköna och bra tofflor/skor
Problemfötternas räddning
Jag har problem med både hälsporre och hallux valgus. Köpte tre par på direkten efter att jag testat modellen hos min svägerska. Det är som att sväva på moln. Äntligen sköna & snygga tofflor till mina onda fötter. Hurra!
Sköna för fötter och ben!Som att gå på…
Sköna för fötter och ben!Som att gå på små lätta moln.
Har sedan tidigare Happy flops så ville…
Har sedan tidigare Happy flops så ville ha lite fler färger , de är underbara att gå med 🥰
En savoir plus sur les différents types d'avis.