Mina flopps som jag beställt är INTE så mjuka att gå i som de min dotter och en bekant köpt. Mina tre par jag köpt är i olika färger och de som är "mjukast" är de rosa. Hade lika gärna köpt andra mär... Voir plus

1. Magasin

Smärtlindrande tofflor med 100% EVA-material designad för att motverka fot- och ledvärk.

2,0

Bas

TrustScore 2 sur 5

54 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Dålig kvalité

Kundtjänsten var väldigt trevliga och snabba med feedback! Men tyvärr är tofflorna inte lika sköna! jag beställde för ett år sen de använder jag hemma o på jobbet! Nu när jag gjorde 3 beställningar till för en månad sen var tofflorna hårdare och inte lika sköna! kundtjänsten hjälpte till med att beställa nya men dem jag fick var tyvärr samma! Vet ej om de har bytt leverantör men jag blev väldigt besviken!

17 octobre 2025
Avis spontané

Fruktansvärt dåliga tofflor o…

Fruktansvärt dåliga tofflor o kundbemötandet från deras kundtjänst är katastrof. Första gången jag använde tofflorna på en resa i solen krympte tofflorna flera storlekar av solen o blev så små att de inte gick o få på foten. Krympte överallt. Fick dåligt bemötande o svaret att de har 30 dagars bytesrätt medans detta är en reklamation där lagen säger 3 år. Är så besviken och uppmanar alla till o inte köpa. Alla tofflor skiljer jätte mycket i storlekar oxå så samma storlek kan skilja jätte mycket från toffla till toffla . Fick oxå ett par då jag köpte fler där höger o vänster var olika stora 🤬🤬🤬🤬 så dåligt sämsta jag varit med om

19 juin 2025

Krymper i solen

Allt bra och jättesköna att gå i. Fastnar lätt små stenar i hålen under sulorna vilket är lite irriterande. Största nackdelen är dock att de tappar form och krymper mycket om de står i gassande sol, ex vis i en inglasad balkong. Men de är så sköna så jag kommer köpa ett par nya.

14 mai 2025

Fejk?

Första gången jag beställde så fick jag önskad vara (den beige flopsen) Men andra gången då jag beställde till en vän med så fick vi 2 par önskade (de beiga) men 4 par (svarta) som inte alls var som förväntat eller önskat. De svarta var av helt annat gummi, stela och hårda. Inte några happyflops, verkade vara någon billig kopia.
Då jag fick reda på detta av min vän så hade jag redan slängt orderkvittot och kunde inte hitta er hemsida på nätet igen.
Väldigt tråkigt!

13 novembre 2023

Onåbar kundtjänst

Usel leveranstid!! Och när ordern (två par tofflor till mig och min dotter) sedan kom och jag ville returnera då det var försent att använda dem har jag vid upprepade tillfällen försökt maila kundtjänst men inget svar. KÖP EJ!!

7 octobre 2023

mycket bra

Snabb leverans. Mjuka o bekväma skor, fina färger dock skiljer sig vissa färger i storlek, trots att det står samma storlek på dem.

29 septembre 2023

Skulle få dem för det första för 149…

Skulle få dem för det första för 149 kronor men fick betala fullt pris.
Skorna är för varma och inte alls i överensstämmelse med vad det stod.
Inte alls värt priset 149 vore ok
Eftersom jag har stora problem med värk i fötterna gick jag på det här trodde det skulle underlätta min värk.

2 septembre 2023

En savoir plus sur les différents types d'avis.