Happyflower.dkAvis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Jeg har brugt Happyflower.dk i flere år nu og kvaliteten er i top hver gang. Kundeservice er meget betænksomme og har ringet da jeg havde lavet stavefejl i kortet - det er sjældent set og rigtig flo... Voir plus

Vi bestilte to buketter, med hver sin tekst på, og servicen var rigtig god over mail og telefon. Buketterne var store og smukke som forventet, smukkere end deres konkurrent, Interflora. De d... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg benytter happyflower.dk flere gange om måneden via mit arbejde. Kunderne bliver super glade for blomsterne, da de er meget friske og holder længe og farverne er fantastiske. Vin, lakridser og chok... Voir plus

Bestilte til levering lørdag, da modtageren dels ville være hjemme og dels fordi netop lørdag var en særlig dag. Blomsterne blev dog leveret fredag i stedet. Jeg fik fragten retur som kompensation, m... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Marché aux fleurs

Écrit par l'entreprise

Vi har kun blomster, vin og chokolade af den bedste kvalitet. Billig leveringspris på kun 69 kr. Du handler nemt, hurtigt og bekvemt hos os. Og afstanden fra tanke til handling er kort.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg har brugt Happyflower.dk i flere år…

Jeg har brugt Happyflower.dk i flere år nu og kvaliteten er i top hver gang. Kundeservice er meget betænksomme og har ringet da jeg havde lavet stavefejl i kortet - det er sjældent set og rigtig flot!
Buketterne er altid friske og med blomster der er i sæson.
Stor anbefaling herfra

2 juin 2026

Købte dagensbuket og opdager at der oprettet månedligt abonnement på min konto

Købte en buket 20. Maj 2026 til 300kr - og nu opdager jeg, at der er oprettet et abonnement! - dette har jeg naturligvis straks opsagt. - men jeg troede kun jeg døbte dagenBuket.

19 mai 2026
Logo de Happyflower.dk

Réponse de Happyflower.dk

Hej Pernille

Vi finder det meget beklageligt at modtage en 1-stjernet anmeldelse på et grundlag, som ikke stemmer overens med det bestilte produkt.

Der er ikke bestilt en almindelig buket blomster, men et blomsterabonnement.
Dette fremgår tydeligt gennem hele købsprocessen — produktet ligger i kategorien “Blomsterabonnement”, produktnavnet indeholder ordet “blomsterabonnement”, og det fremgår både i kurven, ved checkout samt i den efterfølgende ordrebekræftelse du modtager pr. mail.

Vi kan desuden ikke finde nogen ordre fra dig, tidligere dialog eller henvendelse fra dig, hvor du har forsøgt at få afklaret forholdet med os inden denne anmeldelse blev offentliggjort.

Vi står altid til rådighed for kunder, der har spørgsmål til deres ordre, men vi mener samtidig, at anmeldelser bør afspejle et reelt og fair grundlag.

Venlig hilsen Happyflower.dk

FANTASTISK SERVICE

FANTASTISK SERVICE
Det at have en blomsterhandler der kærer sig om sine kunder på den måde Happy Flower gør er fantastisk. Friske varer gode service og en sublim præcision i leveringer når man bestiller på nettet - jeg er FAN!
H.B.

13 mai 2025

Fin erstatning ved for lille buket

Jeg fik efter noget mail- og telf. korrespondance i sidste ende en fin erstatningsbuket, da den første var for lille i forhold til den betalte pris. Problemet var i følge HappyFlower, en fejl i prisen på en vist buket på bestillingssiden og fejlen på hjemmesiden blev derefter også rettet.

19 février 2025

Forkerte blomster i buket

Jeg havde skrevet en udførlig bemærkning i feltet omkring allergier omkring blomster, der ikke måtte være i buketten, da den skulle gives til et par der har katte. Jeg havde skrevet de blomster det drejede sig om + at forretningen skulle give besked, hvis de ikke kunne efterkomme det. Da jeg modtager billede fra parret af buketten, spotter jeg mindst to blomster, som er giftige for kattene. Jeg sender billeder og beskrivelse til virksomheden, som skriver at hele bemærkningen må være overset af forretningen, og hvad jeg synes de skal gøre ved det?
Mærkeligt at de ikke selv tilbyder en ny buket, pengene tilbage eller lignende. Leveringen er heller ikke ligefrem mega billig. Jeg svarede tilbage, hvad deres eget forslag var, men fik intet svar tilbage og telefonen blev heller ikke besvaret.
Buketten var fin nok uden at være noget ekstraordinært - men den generelle oplevelse er egentlig bare mega dårlig, når man ikke får svar indenfor rimelig tid - og buketten kan ikke bruges.

Redigering 290125
Jeg har fået refunderet beløbet for buketten og fået en forklaring på manglende svar via mail og telefon.

27 janvier 2025

Friske blomster

På trods af, at modtager ikke var hjemme i flere dage, da buketten blev afleveret, overlevede den fint i indpakningen. Så dejligt med friske blomster, som,kunne holde overleve den behandling.

1 octobre 2024

Blomster ud i det blå?

Der blev givet meget tydelige instrukser til, hvordan blomsterne kunne afleveres, og de blev ikke fulgt. Det var lige ved, at ingen opdagede, at jeg havde sendt blomster

8 septembre 2024

Bruger altid Happyflower til…

Bruger altid Happyflower til blomsterbestillinger
Kvaliteten er helt i top - smukke - friske blomster afstemt til årstiden.
Jeg har også købt kranse til begravelser - og disse er også utrolig smukke.

8 mars 2024

Alt som håbet

Alt som håbet, buket det samme og en utrolig venlig chaffør der ringede op, da der var tvivl om husnummer og sms alt ok bagefter. Det er service og udbringning og kort lidt billigere end mange af de store udbydere på markedet også.

28 février 2024