Jeg har brugt Happyflower.dk i flere år nu og kvaliteten er i top hver gang. Kundeservice er meget betænksomme og har ringet da jeg havde lavet stavefejl i kortet - det er sjældent set og rigtig flo... Voir plus
Vi bestilte to buketter, med hver sin tekst på, og servicen var rigtig god over mail og telefon. Buketterne var store og smukke som forventet, smukkere end deres konkurrent, Interflora. De d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg benytter happyflower.dk flere gange om måneden via mit arbejde. Kunderne bliver super glade for blomsterne, da de er meget friske og holder længe og farverne er fantastiske. Vin, lakridser og chok... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Vi har kun blomster, vin og chokolade af den bedste kvalitet. Billig leveringspris på kun 69 kr. Du handler nemt, hurtigt og bekvemt hos os. Og afstanden fra tanke til handling er kort.
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
God service og hurtig levering!
Jeg chattede med en medarbejder om en bestilling og fik hurtigt svar.
Pæne blomster og sindssyg god chokolade de forhandler!
Super
Første gang jeg har brugt Happyflower, men sikkert ikke sidste!
Modtager har givet besked om modtagelse og at buketten var så fin - så bedre kan det næsten ikke blive.
Super service
Super service. Jeg skrev kl 18 på deres chat om jeg kunne ønske et tidsrum, hvor chokoladen skulle leveres. Jeg fik med det samme svar og de ville forsøge at imødekomme mit ønske, hvilket de også gjorde. Så jeg er meget tilfreds :)
Super god service
Smukke blomster leveret lige til døren.
Bestil via telefonopkald og betalt med Mobile Pay.
Smukke blomster til rimelige penge
Jeg har nu benyttet Happyflower.dk adskillige gange i løbet af de sidste par måneder, og har hver gang været fuldt tilfreds med hele oplevelsen - både med udvalget af blomster, kvaliteten og servicen. Kan uforbeholdent anbefales.
Smukke autentiske blomster til tiden
Nu er det det efterhånden 6 måneder siden, at jeg for første gang valgte at benytte mig at happyflower.dk ´s tilbud på leveringen af blomster, og har siden købt adskillige buketter til private - og arbejdsrelaterede sammenhængende. Happyflower.dk levere altid smukke autentiske blomster til tiden og kan derfor varmt anbefales. Kvaliteten er i top uafhængig af om du bestiller 1 eller 30 buketter.

Levering forkert dag
Bestilte til levering lørdag, da modtageren dels ville være hjemme og dels fordi netop lørdag var en særlig dag. Blomsterne blev dog leveret fredag i stedet. Jeg fik fragten retur som kompensation, men har stadig betalt fuld pris for en buket, som er leveret en helt forkert dag.
Ikke anbefalelsesværdig firma, såfremt man ønsker at få blomster leveret punktligt og hvis den rette dag er meget vigtig - det er i hvert fald min oplevelse.

Réponse de Happyflower.dk
Flotte og friske blomester efter ønsket og levering til tiden:-)
Tak for rigtig god behandling telefonisk, og levering af fuldstændig ønskede blomster.
Og godt og forståelig webside hvor bestilling går gennem uden besværlig spørgsmål .

Réponse de Happyflower.dk
Bedste service jeg længe har modtaget
Jeg bestiller en mor/barn buket torsdag til levering dagen efter. Fredag aften modtager jeg en fra Happyflower om at de ikke har kunne leverer på adressen grundet personen var flyttet. De bad mig derfor om at kontakte dem for en ny adresse. Jeg ringede og talte med Happyflower mandag formiddag og de tilbød uden merpris at de ville lave en ny mor/barn buket og sende til den nye adresse denne mandag eftermiddag. Det er da service på højt plan og jeg anbefaler derfor varmt at gøre brug af Happyflower.

Réponse de Happyflower.dk
Fine blomster, gode priser og hurtig levering
Jeg bestilte en blomst på hjemmesiden i morges, og i eftermiddags blev den leveret til modtageren, som blev rigtig glad. Super nemt at bestille og perfekt med billig fragt på 49 kr. Helt klart en anbefaling herfra!

Réponse de Happyflower.dk
Super kvalitet og billig leveringspris!
Jeg sendte blomster til min mor på mors dag og er meget tilfreds. Buketten var simpelthen så smuk og lignede præcis den jeg valgte. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har brugt happyflower.dk - 5 store stjerner til jer :-)

Super kvalitet!
Jeg var den heldige modtager af en smuk buket blomster fra Happyflower.dk.
En uge efter stod buketten lige så flot som da jeg fik den - Super kvalitet!
5 stjerner herfra :-)

Réponse de Happyflower.dk
Leveret til forkert adresse, smukke buketter
Buketterne var store og smukke som forventet, smukkere end deres konkurrent, Interflora. De duftede hele lejligheden op og var så smukke og fantastiske. Selve "blomster-kombinationen" var gennemtænkt.
Der ryger dog desværre en stjerne for:
1.) levering til forkert adresse, så vores underbo afleverede blomsterne.
2.) de to kort hvor vores tekster stod på, var den ene skrevet i hånd og den anden printet ud fra computeren. Den kombination så MEGET sjusket ud.

Super sted..
Bestilte blomster sent torsdag aften, de blev leveret dagen efter kl. 13.45. Levering er til en ok pris og min veninde synes blomsterne var meget flotte. Eneste minus var, at jeg ikke fik tilsendt en bekræftelse på mail. Måtte derfor ringe til dem fredag morgen og høre, om de nu havde modtaget min ordre. Det havde de, og de lovede at genfremsende ordrebekræftelsen, men har stadig ikke fået den.
Men helt sikkert et sted jeg vil bruge igen, især pga. prisen på levering.

Réponse de Happyflower.dk
Kæmpe smuk buket af tulipaner i alle regnbuens farver
Dette er et firma der holder hvad de lover og til konkurrencedygtige priser.
Og så gør det jo heller ikke noget at blomsterne er helt friske og bundet professionelt 😉
Blomsterhilsen
Skulle sende en god bedring buket til venner i den anden ende af landet og valgte Happyflower, dels fordi de leverede i det pågældende område - også på lørdage - og dels fordi deres leveringsgebyr var lavere end tilsvarende konkurrenters...
Buketten blev leveret og kvaliteten stod helt mål med forventningerne - så det er næppe sidste gang, jeg har valgt Happyflower.
Er kun tilfreds
Jeg bestilte blomster til min kæreste og der kom den flotteste buket. For det beløb jeg betalte for blomsterne fik min kæreste en meget stor flot pink buket.
Kan kun anbefale happy flower og vil også i fremtiden bruge dem.