Door menopauze ben ik flink aangekomen, toen werd erg moeilijk om überhaupt een gram af te vallen. Ik ben zeer sportief, hardlopen, krachttraining, wandelen en yoga zijn mijn wekelijks routine. Maar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Geen track&trace ontvangen! Pakket werd onbemand achtergelaten voor de deur met temperatuur van 26 graden. De bezorger had even kunnen bellen of in ieder geval het pakket bij de buren of achter de c... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bezig aan dag 3 en tot nu toe positief. De sapjes wisselen tussen lekker, neutraal en snel doordrinken maar goed gekoeld zijn ze allemaal goed te doen. Tot nu toe weinig bijverschijnselen zoals hoofdp... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gisteren heb ik mijn 7 daagse sap kuur afgerond. Ik ben begonnen met deze kuur omdat ik graag mijn lichaam een reset wilde geven en een paar kg kwijt is altijd fijn. De afgelopen weken/maanden w... Voir plus
HappyJuicy (ook wel HappyJuice) biedt hoogwaardige en gezonde sapjes aan van vers en met zorg uitgekozen groente en fruit van het platteland uit eigen regio.
Visseringweg 23 - F, 1112 AS, Diemen, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
3 daagse sapjeskuur besteld, levering super, duidelijke informaties meegekregen. Sommige sapjes zijn lekker, sommige minder. Maar dit kan persoonlijk zijn. Is makkelijk vol te houden.

Réponse de HappyJuicy
Gezond belangrijker dan lekker maar iets meer lekkere smaken erbij zou wel fijn zijn zodat je iets hebt om naar uit te kijken i.p.v. dat het alleen maar tegenstaat. Ik vond ze echt geen van allen lekker

Réponse de HappyJuicy
Sapjes komen in een geïsoleerde doos, duidelijk overzicht van de volgorde waarin welke sapjes gedronken moeten worden.
Doet wat er is beloofd. Duidelijk, snelle levering en prima bevroren staat.

Réponse de HappyJuicy
The taste was not that great compared to the competition.

Réponse de HappyJuicy
Ik vind de sapjes bijzonder lekker en afwisselend van smaak. Vanaf de bestelling tot aan de consumptie ben ik zeer tevreden met HappyJuicy.

Réponse de HappyJuicy
Heerlijke sappen, super fijne uitleg en snel geleverd. Dit was de tweede keer dat ik bij Happy Juice heb besteld.

Top bestelling 💪
Duidelijke website met voldoende informatie en dezelfde dag nog geleverd.

Réponse de HappyJuicy
Goede snelle levering alleen de sapjes zo weinig en niet lekker. Niet vol te houden.

Réponse de HappyJuicy
Een mooie mix van sapjes en heel snelle en verzorgde levering in België. Geen 5 omdat ik het aantal net iets te weinig vind op 1 dag.

Réponse de HappyJuicy
De sapjes zijn goed te drinken, sommige zelfs gewoon lekker.

Réponse de HappyJuicy
ik heb verschillende merken geprobeerd in t verleden, zou het aangenamer vinden moest er een soepje tussen zitten

Réponse de HappyJuicy
Spijtig genoeg hebben de sapjes weinig of geen smaak.
Het gembershotje wel.
Spijtig, het is best prijzig zo’n kuur.
Je hebt wel een hongergevoel.

Réponse de HappyJuicy
Snelle levering, duidelijk programma wat je moet volgen en ondanks dat de smaken van de sapjes niet goed vielen bij me, heeft het me wel een gewichtsverlies van 3 kg opgeleverd en heeft mijn lichaam een boost gehad. Enige minpuntje vind ik het gebrek aan variatie in de sapjes.

Réponse de HappyJuicy
In de ochtend besteld en in de avond al binnen. Top