Door menopauze ben ik flink aangekomen, toen werd erg moeilijk om überhaupt een gram af te vallen. Ik ben zeer sportief, hardlopen, krachttraining, wandelen en yoga zijn mijn wekelijks routine. Maar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Geen track&trace ontvangen! Pakket werd onbemand achtergelaten voor de deur met temperatuur van 26 graden. De bezorger had even kunnen bellen of in ieder geval het pakket bij de buren of achter de c... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bezig aan dag 3 en tot nu toe positief. De sapjes wisselen tussen lekker, neutraal en snel doordrinken maar goed gekoeld zijn ze allemaal goed te doen. Tot nu toe weinig bijverschijnselen zoals hoofdp... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gisteren heb ik mijn 7 daagse sap kuur afgerond. Ik ben begonnen met deze kuur omdat ik graag mijn lichaam een reset wilde geven en een paar kg kwijt is altijd fijn. De afgelopen weken/maanden w... Voir plus
HappyJuicy (ook wel HappyJuice) biedt hoogwaardige en gezonde sapjes aan van vers en met zorg uitgekozen groente en fruit van het platteland uit eigen regio.
Visseringweg 23 - F, 1112 AS, Diemen, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Goede service, en lekkere sapjes om het nieuwe jaar goed te beginnen.
Ben er zeer tevreden over

Réponse de HappyJuicy
De juices zijn niet echt lekker, ze zijn ok, inderdaad geen fruit smaakjes maar meer een gezonde groente smaak. Wel wat hoofdpijn en onrustige slaap dag 1 & 2. Nu dag drie, voelt al iets beter. Bijna op de helft ;-).

Réponse de HappyJuicy
De sapjes worden bevroren geleverd, middels een zeer accurate track and trace. Heb een 7 daagse kuur genomen. Sommige sapjes zijn echt goddelijk maar sommige zijn echt goor. Het is zwaar om vol te houden. Maar het heeft wel mijn opgeblazen gevoel weggenomen en een paar kilootjes.

Réponse de HappyJuicy
Het was toch wel een uitdaging om geen vast voedsel te kunnen eten maar de sapjes waren lekkerder als verwacht!

Réponse de HappyJuicy
De sappen zijn bevroren dus elke dag een vers portie uit de vriezer voor de volgende dag! De sappen zijn smaakvol en voedzaam. Ik ben pas op dag 1 van de 5 daagse detox, maar erg tevreden!

Réponse de HappyJuicy
Makkelijk om de levering te volgen, ook in Belgie.
Duidelijke info over inhoud flesjes

Réponse de HappyJuicy
De sappen zijn bevroren geleverd. Ze smaken goed. Soms wat uitdagend, maar dat wist ik van tevoren. Ik heb een 3-daagse sapkuur gedaan en geen last van honger gehad. Het was eerder een mindset. Ik had anders zoveel dingen gegeten en gedronken die niet gezond zijn.

Réponse de HappyJuicy
Sapjes zijn prima, maar ik vind het kwalijk dat ik ze niet telefonisch, per app of chat kan bereiken. Alleen via e-mail. Ik ben nu heel misselijk met braken. Ik wilde graag weten wat ik het beste kan doen. Helaas kan je dan niet direct iemand bereiken. Ik heb een e-mail gestuurd, maar er wordt aangegeven dat je binnen 2 dagen een reactie ontvangt.
Toevoeging: het blijft jammer dat zij uitsluitend per e-mail bereikbaar zijn. Zij hebben echter wel dezelfde dag nog gereageerd op mijn mail. Toch had ik het liever persoonlijk besproken, ik wilde graag meer weten.

Réponse de HappyJuicy
Snelle levering, netjes verpakt met duidelijke omschrijving over de werkwijze!!

Réponse de HappyJuicy
Snel geleverd en het helpt echt even te resetten

Réponse de HappyJuicy
Zeer tevreden, snelle levering en lekkere sapjes. Soms klopt de tekst op het flesje niet. Dan is het wel even zoeken. Maar uiteindelijk kom je uit.

Réponse de HappyJuicy
Super tevreden van sapjes..wel spijtig van levering..geleverd om 22u40 en gewoon aan de deur geplaatst..Iedereen kon het meenemen...Is toch al een redelijk bedrag..

Réponse de HappyJuicy
Zulke gezonde produkten en het smaakt ook nog lekker!

Réponse de HappyJuicy
Ik zit nu op dag 3 van mijn sapjes kuur (laatste dag) en ik merk nu al verschil! Ik raad happyjuicy zeker aan. Het is wel echt een mindset en je komt er wel echt achter hoe gewend wij zijn op het inname van suikers. In het voorjaar ga ik voor 5 dagen.

Réponse de HappyJuicy
Snel en goed verzorgd bezorgd.
Blijft wel een dingetje de sapjes maar zeker met resultaat.
Daarom 1 x keer per half jaar of 3 mnd een sapkuurtje.

I aligned a delivery date but the actual delivery was 2 days earlier

Réponse de HappyJuicy
Snelle levering! Sapjes smaken goed. Dat zou ik zelf allemaal niet zo goed kunnen en geen tijd voor hebben. De simpele instructies in een handig overzicht maakt de kuur easy. Sapjes komen bevroren aan, perfect. Per dag haal ik ze eruit voor de volgende dag. Aanradertje!

Réponse de HappyJuicy
Ik ben nu bezig en gaat goed dag één makkelijk vol te houden!
Dag twee even hoofdpijn in de ochtend maar dat ging snel weer over.
Zeker geen hongergevoel.
Enige waar ik tegen op ga zien is de gembershot die brand in mijn mond en keel daar wen ik niet aan.
Verder zijn de sapjes heel goed te doen,de een is lekkerder dan de ander maar dat is persoonlijk.
Dus tot nu toe heel er tevreden!