1. Supermarché
  2. Supermarché discount
  3. Épicerie

Informations provenant de diverses sources externes

Havaristen supermarked for havarerte varepartier og overskuddspartier

2,2

Bas

TrustScore 2 sur 5

15 avis

Svindel

Svindel. Selger brukte produkter. Produktene er helsefarlige. Frekk kundeservice.

1 février 2026

Styr unna!

Vært der 1 gang, og det holder. Selger feks italiensk salat fra Mills som har gått ut på dato. Dette gjelder også andre produkter. Det er ikke lov å selge varer som har gått ut på dato. Hele butikken er stort sett bare " ræl"! Selger også forsvars klær som lukter helt for jævlig. Styr unna hele konseptet.

13 février 2025

The store is said out to be cheap,but…

The store is said out to be cheap,but as I filled up my shopping cart as was ready to check out, I saw that the store is changing over 300 for shipping and over 200 in taxes. By adding 500kr to my purchase,it didn’t end up any cheaper then in regular store. Very disappointing.

26 novembre 2024

Mister hele sin integritet. Kun 1 heldig j..... som melker DEG for dine penger

Mister hele sin integritet! Grådighet og berikelse er hva konseptet er bygget opp på! Eksempel..hundebånd til 150,- det samme IDENTISKE koster 19,- på Temu, dette er et bedriten godt eksempel på konseptet. Har sjekket flere varegrupper opp mot ordinære dagligvarer, Havaristen velger å promotere sine produkter høyere i pris, forkastelig! "Fyll opp kassen til 99,-" Dette må være tidenes svindel basert på volum og verdi i ei lita dritt kasse med minimal plass. Og ironisk nok skal hele konseptet knyttes til miljø og svinn, hjelper da lite at frakt håndtering som modellen er bygget på må være tidenes verste forsøpling! Og når konseptet presenteres som et rimeligere alternativ pga omstendighetene varer opprinnelig stammer fra, ja da skal disse selvfølgelig være dyrere enn i ordinære dagligvarer butikker.. Det hele er bygget på en heldig j..... som anskaffer varer til latterlig liten kostnad, bygger opp en illustrasjon at HER ER ALT KJEMPE BILLIG, OG DU GJØR SAMFUNNET OG MILJØET EN KJEMPE TJENESTE, bare bull....t og tull. Igjen glimter grådighet og selvberikelse til, som kan le hele veien til banken på naive forbrukere sin bekostning..

29 août 2024

Det er alltid spennende å reise til Havaristen

Det er alltid spennende å reise til Havaristen. Det meste har gode priser, men ikke alt. Betjeningen er alltid hyggelige og eg har enda til gode å finne feilprisa varer (eg følger godt med), og eg er der ofte. Eg kjøper mange ganger mat som har såkalla utgått dato, til svært gode priser. Har aldri fått dårleg mat.

22 juillet 2024

Ikke slik det var før :(

Jeg synes det er veldig leit at de har sluttet å sende varer i større esker. Skal man handle i nettbutikken, så skal det svært lite til før du har fylt esken 100%. Sist gang hadde de kuttet ned og komprimert esken som vi hadde fylt opp 100%. Før i tiden var det bare å teipe esken som var helt komplett. Så i systemet deres har dem økt alt i prosent på denne volumvekten, selv små produkter. Ikke nok med det, men frakten er fremdeles svært dyr, så du får ikke bestilt mye der for å kompensere for frakten, så sånn sett da du ikke får bestilt for mye før du har fylt en eske, er det ingenting å spare er jeg redd, avhengig av produktet så klart. Blir ikke lett å redde havarerte varer når kundene ender opp som økonomiske tapere grunnet de høye fraktkostnadene ved siden av at du får ikke mange produkter med i esken før den er fylt opp. Savner da man fikk godt utbytte av en handel :(

17 juin 2024

Ikke bra kundeservice

Ikke bra kundeservice
Ikke bra med de som jobbe i kasse ikke respekt
De selger mat som gått ut på dato og de skrive er testet ?!?
Ikke bra og de tenker kun hvor mye salg og penge er på kasse Idag .

10 avril 2024

Utmerket opplevelse.

Jeg likte godt at man kan bestille litt av deres varer på nettet. Praktisk når det er litt ekstra reiseavstand til selve varehuset. det eneste som var galt at de var litt eldre enn det butikker kan selge. Men synes prisen fint reflekterer det. Til gjengjeld betaler man en del mindre, og det kan fint ha god resterende kvalitet og egenskaper. En fin måte å gjøre litt for miljøet og spare litt penger. Det gikk fort fra bestilt til levert og bra pakket.

8 mars 2024

aldri handle hos disse svindlerne jeg…

aldri handle hos disse svindlerne jeg kjøpte en gang bbq saus 2,5 kilo men de slo den in 4 ganger etter 2 år bestemer de seg for å tilby refundsjon for kun 1 ikke 4 SJEEKK kvitering alltid hos disse svindlerne, Havaristen? burde bytte navn til svindleristen passer dem mye bedre

6 octobre 2023

Veldig fornøyd

Jeg bor langs helgelandskysten på en liten øy, så bestiller ofte fra Havaristen og har aldri vært misfornøyd. Har ikke fått ødelagte varer, så har ingen erfaring med retursystemet.

9 octobre 2022

Kjempedårlig service ☹️

Kjempedårlig service ☹️
Fikk en pakke fra Havaristen med bla 20 flasker SodaStreammix. Disse hadde tydeligvis ikke tålt transporten, og mange av de hadde lekket fra korken. Kassen var derfor skikkelig tilgriset både i bunnen, det dyppet klissete Pepsi konsentrat fra kassen og alle flaskene var tilgriset. På Havaristen mener de at jeg skal returnere varene som lekker i en klissete pappkasse tilbake til dem med posten for å få reklamert på det.... (selv om jeg har sendt mange bilder som dokumenterer sølet!!) Har ikke lyst å gå bort på postkontoret med dette klisset, og synes de kunne løst dette på en bedre måte....!!!

13 octobre 2021

Her må du ha kjempeflaks!

Du kan få rimelige varer hvis du er heldig, men vær klar over at du ikke alltid får det du tror du har kjøpt. Beskrivelsene er nemlig svært mangelfulle. Du kan få knøttsmå sjokolader når du tror du har bestilt vanlig størrelse, og du kan risikere å få varer som er gått ut på dato for en god stund siden. Sist jeg bestilte var dessuten varene så dårlig pakket at to av dem var ødelagt. En av dem var en brusblanding, så du kan bare forestille deg hvordan resten av innholdet så ut (og parketten min, for den del). "Kundeservice" ville ikke gjøre noe med problemet, selv om jeg sendte bilder og beskrivelse av problemet. Styr unna!

8 octobre 2021

De har mye bra til en billig penge

De har mye bra til en billig penge. Men enkelte ting er ikke bra i det hele tatt. Jeg bestillte sånne lys til luer, men selv om begge hadde med batteri som fulgte med,funket de ikke.

26 janvier 2021

Billig og varriert vareutvalg

Her kan man finne mye interessant til en billig pris.
Hva de har inne kan varierer, men det kan gjøre det litt spenning og følge med.
Fra godteri til matvarer, husholdningsartikler.

Det kan være småfeil, som gjør at dagligvarebutikkene ikke kan selge disse
Det er mye bra varer som egentlig skulle ha blitt kastet, vær med og støtt opp miljøet.

26 mars 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit