Via Marktplaats ontdekt dat er een mooie Kia te koop was bij Hazet, een bedrijf dat we niet kenden. We werden gastvrij ontvangen. De Kia bleek een goede keus. De aflevering was uitstekend en ook de n... Voir plus

Uitermate ontevreden ! Vorige maand zag ik op de website een mooie Ford Edge in de etalage. Meestal worden er dieseluitvoeringen op de markt aangeboden, maar dit was een benzinemodel. Mooie foto´s... Voir plus

Renault Wind gekocht voor een hele nette prijs. Waren blij dat we een afleveringspakket erbij hadden gedaan, er zijn namelijk heel wat slijtageonderdelen vervangen. Vlak voordat we op vakantie gingen... Voir plus

4,0

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

Zeer professioneel autobedrijf ..

Zeer professioneel autobedrijf ..
Mooie wagenpark
Eigen garage en wasstraat ..
Vakbekwame en vriendelijk personeel..
Ben zeer tevreden met hoe mijn aankoop is afgehandeld ..
Joao dores uit Zaandam

13 septembre 2019

Op 3 mei 2019 kocht ik een Peugeot 307…

Op 3 mei 2019 kocht ik een Peugeot 307 SW, 32-LK-ZP, waar bij het afhalen de LM velgen en de trekhaak in tegenstelling tot de advertentie niet onder zaten ook deed de afstandsbediening het niet.
Ik heb het er DOM genoeg bij gelaten....
op 7 augustus wil ik de auto waar ik 2650 euro voor heb betaald inruilen en krijg een bod van 1350 euro NIET TE GELOVEN !!!
Ik kocht al 14 auto's bij Hazet altijd naar tevredenheid maar er is iets veranderd daar. 1300 euro afschrijven in 3 maande lijkt mij wel wat veel, of heb ik veel te veel betaald voor mijn Peugeot.

7 août 2019

Beste autobedrijf die ik ken!

Januari 2018 een Opel Astra uit 2014 aangekocht. Kort na aanschaf bleek de lambda-sensor stuk, gebeld met Hazet en op garantie vervangen. Tijdens het wachten vaak voorzien van koffie en een hapje terwijl ik aan het genieten was van al het pracht dat in de showroom staat.\r\n\r\nIk beveel Hazet zeker aan bij vrienden, familie en collega\'s. De beste dealer / garage die ik tot nu toe ben tegengekomen, ga zo door!!

3 mai 2019

Super service

Meer dan verwacht, afgesproken: onderhoudsbeurt en apk, maar bij aflevering bleken ook de voorbanden vervangen te zijn. Deze vond Hazet niet goed genoeg. Auto stond er mooi gepoetst bij, super service!

22 novembre 2016

Correct contact, goede afhandeling

Het contact met Hazet verliep goed, niet opdringerig, maar behulpzaam. Er hangt een goede sfeer in het bedrijf, ook in de werkplaats. Ik heb hier met veel plezier een Seat Leon gekocht en kom er graag nog eens terug.

25 janvier 2016

Prima service, duidelijke afspraken

Voor het starten van een eigen bedrijf een bus nodig; stad en land afgezocht naar een betaalbare en toonbare VW-transporter T4. Weinig ruimte om te onderhandelen maar alsnog mooie prijs gekregen. Vóór aflevering nieuwe APK plus schoonmaakbeurt van binnen en van buiten en als klap op de vuurpijl een gratis radio- cd speler, ingebouwd en wel! Verkoper (Arnout) eerlijke knul, géén praatjesmaker.

6 octobre 2014

Oplichters

Slecht.Kijk uit met deze bedrijf.Ze komen afspraken niet na.
Enkele maanden geleden een auto gekocht van bijna € 20.000. Bij het wegrijden was direct een storing opgelopen. Met de heren van Hazet afgesproken dat dit bij een Volvo dealer in Rotterdam gemaakt zou worden en dat zij voor de helft van de kosten zouden zorgen. Het is nu 2,5 maanden later en we hebben niets van ze gehoord. Vele malen gebeld, gemaild en een brief met kopie factuur gestuurd maar ze reageren niet. We hebben de indruk dat ze ook niet van plan zijn om nog actie te ondernemen en dat wij ons geld niet zullen krijgen.

4 août 2014