HCM BYG, tillidsfuldt og super godt
HCM BYG har fra start til slut været så søde og kommunikationen har været god og oplysende. Arbejdet blev gjort virkeligt godt. Jeg er super glad og kan kun anbefale HCM BYG.
En entreprenør/tømrervirksomhed som går op i kvalitet og service. Vi er en lille virksomhed med base i Charlottenlund men udfører arbejde på det meste af sjælland. Vi udfører alt indenfor tømrerarbejde og udfører også gerne opgaver som totalentreprenør.
Broholms Alle 36, 2920, Charlottenlund, Danemark
Aucune trace de demande d’avis
God kontakt, information og overvejelser i forhold til de ting vi skulle have renoveret, og blev faglig kompetent udført.
overholder altid aftalerne, kommer til tiden og flot styke arbejder der udføres, mulighed for at ændre opgaven uden problemer hvis nødvendigt, helt igennem en god oplevelse, de bedste anbefalinger herfra.
HC laver et fantastisk stykke arbejde, til god pris og kommer som aftalt.
Han har efterhånden lavet en del for os. 2 gulve, carport og raftehegn.
Jeg har allerede anbefalet HCM til venner og kollegaer og alle er super tilfredse. Jeg vil til enhver tid give HCM de aller bedste anbefalinger.
Meget stor tilfredshed med løsningen - de leverer høj kvalitet til en rimelig pris, og er gode til at sparre så man får den helt rigtige løsning.

Réponse de HCM BYG ApS
HCM Byg har udført ny trækonstruktion på vores hus og anneks samt udskiftet vinduesrammer. Vi er meget tilfredse med det flotte arbejde og kan varmt anbefale dem

Réponse de HCM BYG ApS
Vi fik lagt nyt gulv af HCM BYG. De lyttede til vores ønsker og kom med gode løsningsforslag, hvilket resulterede i et yderst tilfredsstillende arbejde.
Tidsplanen blev overholdt og der var en generelt god løbende komminakation, så man blev opdateret med status på projektet.
Vi vil klart anbefale HCM BYG :-)

Réponse de HCM BYG ApS
Måske det var en god ide, at Jeres unge medarbejder blev vejledt i, ikke at være provokerende ubehagelig,
Dårlig reklame for Hcmbyg.
Vil bestemt ikke anbefale dette firma.