Virkelig god pris og hurtig levering. Grunden til, at jeg ikke giver fem stjerner, er, at jeg synes, der mangler lidt oplysninger på hjemmesiden. Det ville være rart, hvis remmens længde og bredde... Voir plus

Nemt at finde varene på hjemmesiden Gode priser Ikke så stort udvalg Nemt at handle på siden Hurtig levering Nemt at retunere vare igen

Lynhurtig levering og fint udvalg. Det er bare en anden følelse med et rigtigt retro ur, end det sædvanlige smartwatch!

Ordren afgivet søndag. Tirsdag havde jeg uret. Uret er meget fint, fungerer som det skal - og det er en rigtig god fornemmelse at ha ur på - i stedet for at skulle gå og kigge på den s….. mobil for at... Voir plus

4,7

God webshop

God oplevelse fra køb til modtagelse af vare. Har dog skrevet en mail til dem som de endnu ikke har svaret på håber det sker.

2 avril 2026

Hurtig tilbagemelding og go service

Hurtig tilbagemelding og go service, bor selv i Roskilde hvor retro digital holder til så synes det virkede upraktisk uret skulle frem og tilbage via et udbringningsfirma, så spurgte om vi kunne aftale en selvhenter, kunne hente uret dagen efter.

Kan varmt anbefales!

11 février 2026

Som CASIO Fan

Som CASIO Fan, er det her en af de bedste steder at købe CASIO Retroure...De bedste priser, hurtig fragt...Er super Glad for at finde denne hjemmeside...Vi ses igen.

3 janvier 2026

Alt fint.

Bestilte en torsdag aften og kunne hente mit ur den efterfølgende torsdag. Fint tilfreds.

27 novembre 2025