Moje zamówienie zostało w części anulowane, wszystkie produkty były z wyprzedaży, rozumiem brak jednej rzeczy, jednak na 6 produktów z wyprzedaży 5 zostało anulowanych. Oczywiscie płatność została pob... Voir plus
moja przesyłka w ogóle nie dotarła, pomylono zamówienie i wysłano zupełnie inny produkt, każdemu może się zdarzyć, zwróciłam produkt.... ale nie zadziałało w drugą stronę - moich kosmetyków brak, pien... Voir plus
L'entreprise a répondu
Moja cierpliwość do Hebe już się wyczerpała a dałam naprawdę wiele szans. Bardzo częste anulowanie zamówień to jest żart… wchodząc w aplikację od paru dni produkty są ciągle dostępne. To,że często akt... Voir plus
L'entreprise a répondu
TRAGEDIA! to odpowiednie słowo opisujące, rzadko kiedy korzystam z zakupów w hebe, teraz już wiem że to się nie wydarzy. Realizuje jedno zamówienie od 4 razy, za każdym razem anulacja, wstrzymywanie ś... Voir plus
A répondu à 99 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Założyłem kontom internetowe przez…
Założyłem kontom internetowe przez telefon, loguję się do aplikacji normalnie. Ale z kompa system nie rozpoznaje mojego adresu mailowego, na którego loguje się z app bez problemu z tele!!!
Dostałem rabat powitalny 10 zł ale nie nalicza się, bo brak w nim jakiegoś nr pin, którego żąda proces zakupowy. Zadzwoniłem na infolinię, Pani mówi, że nie tam wpisuję kod rabatowy. ze niby tam gdzie system woła Pin powinienem wpisać ten kod, nie działa. Cóż, rezygnuję z aplikacji i zakupów, idę do SuperFarm, tam nie ma takich cudów na kiju. Dno i wodorosty! To co się dzieje w tym heBe, to nawet nie jest hehe, toteż stanowczo odradzam.
PO ODPOWIEDZI Z HEBE:
Proszę wejść samemu w proces zakupowy i zobaczyć, że takiego pola, jak mówicie, nie ma. To gdzie mam sobie wpisać ten kod rabatowy??? Chyba tam,. gdzie mam to całe hebe. Żartownisie od siedmiu boleści.

Nagminne anulowanie zamówień
Nagminne anulowanie zamówień, brakujące przedmioty w paczce, „promocje” bardziej przypominają oszustwa niż okazje. Dawałam Hebe kilka szans, za każdym razem coś było nie tak. Tym razem usunęłam konto, aplikacje i nigdy więcej nie zamówię tam nic. Zamówiłam 5 ulubionych odżywek, 2 odżywki przyszły dobre a 3 były z tej samej marki, ale inne. To jakiś żart. Nie dostałam żadnej wiadomości, czy można wymienić produkt, bo brakuje odżywek. Już pomijam fakt, że to nie są jakieś ciężko dostępne odżywki, chore, że sklep miał tylko 2 na stanie. Odradzam z całego serca, szanujcie swoje pieniądze i czas.

My Hebe VIP to PORAŻKA
My Hebe VIP to jakiś żart! Człowiek zbiera diamenty tylko po to żeby po uzyskaniu tego statusu .. dalej zbierać diamenty! Porażka. Kupon powitalny jest przy min kwocie zakupów bodajże 150 zł 10℅. Nie potrzebowałam tyle produktów kupon przepadł bo czas wykorzystania był ograniczony. Po uzyskaniu kolejnych 10 diamentów jest kupon 5 zł przy min kwocie 60 zł. Czas ograniczony do wykorzystania na miesiąc.
Wniosek nie ma żadnych korzyści z My Hebe VIP polega to na sprytnym triku by zbierać coraz więcej diamentów kupować coraz więcej a korzyści ZERO.
Jak dla mnie to oszustwo. Powinno być jasno określone co będzie po uzyskaniu tego statusu a tu nic dowiesz się dopiero po tym jak uzbierasz te diamenty. Ale pewnie taki mają w tym cel bo gdyby wszyscy wiedzieli jakie marne te kupony to kto by to zbierał.
Dwie gwiazdki jedynie za normalne zamówienia przez aplikacje zawsze przychodziło mi wszystko jak trzeba.

Réponse de hebe.pl
Nie kupujcie w sklepie internetowym Hebe
24marca 2025r kupiłem w sklepie internetowym antyperspirant za niecałe 29zl. 25.03 dostałem SMS że zamówienie jest do odebrania w sklepie stacjonarnym. Paczki nie było. 26.03 ponownie odwiedzilem sklep - paczki nadal nie było. Teraz mam czekać 14 dni na zwrot pieniędzy. Ostrzegam przed tym sklepem i zakupami w nim. Tylko niepotrzebny nerw i strata pieniędzy. Nie polecam!!!
Edit 28.03.2025r.
Jaki priv? O co chodzi? Dzwoniłem na infolinię i niczego się tam nie dowiedziałem. Robicie promocje, zbieracie kasę od klientów, obracacie nią przez 2 tygodnie , i zwracacie klientom. Nieźle to sobie wymysliliscie....

Cyrk na kółkach
Nagminne anulowanie zamówień na których zwrot i tak musisz czekać do 14 dni mimo, że nie jest to z twojej winy tylko z braku organizacji firmy, która ma ludzi za przysłowiowe zero. Nawet jeśli zamówienie dojdzie do skutku to niech Was nie zdziwi fakt, że w paczce będzie brakować rzeczy za które zapłaciliście. Następnie trzeba składać reklamację i czekać na swoje pieniądze kolejne 14 dni. To co dzieje się ze sprzedażą internetową zasługuje na miano cyrku na kółkach jak nie gorzej. Zastanówcie się dwa razy zanim skorzystacie z zakupów w hebe. W innych znanych drogeriach nie spotkały mnie takie sytuacje.

Réponse de hebe.pl
Sprzedają produkty, których nie mają
Sprzedają produkty, a w ogóle ich nie mają ! Potwierdzam.
Bardzo często anulują całe zamówienie i dostajesz zwrot płatności do 14 dni, choć z tego co się orientuję przy anulacji bez realizacji jest 3 dni. W moim przypadku 2 miesiące po kilku interwencjach, ponieważ zapłaciłam kartą podarunkową i ich system tego nie ogarnia. Mają pełną świadomość błędów i z tego co widzę nic się przez rok nie zmieniło. Dzisiaj wgrali fajną zniżkę na produkt Hagi i jak się zorientowali to szybko zniknęła, a moje zamówienie anulowano :). Ze strony również zniknęła. Wstyd.

Réponse de hebe.pl
Nagabywanie offline i prowokowanie ponownego zakupu poprzez uszkodzenia ciała bądź przedmiotów
Produkty przyszły pełnowartościowe, dobrze zapakowane. Jestem z nich nawet bardzo zadowolona. Szły dłużej tak jak inne osoby pisały, ale to akurat w tym wypadku nie stanowiło problemu.
Problem się zaczyna kiedy "tajemnicze klientki" i kosmetyczki zaczynają nagabywać Cię do ponownego zakupu w HEBE a Ty akurat nie masz na to ochoty/pieniędzy/czasu bądź nic nie potrzebujesz. Dla zarobku procentowego potrafią włamać sie do mieszkania i podmienić lub dodać coś do produktów, w komunikacji ciąć włosy bądź smarować je czymś bezzapachowym co je wypala, niszczyć paznokcie przypadkowo szturchając, obcinać rzęsy przez przypadek. W zależności co się kupiło, taki będzie cyrk. A potem mówią, ale w HEBE jest promocja na te produkty proszę sobie pójść kupić, przecież nic się nie stało. Słychac taki tekst we Wrocławskim tramwaju po tym jak kobiecie cieknie krew po ręce i paznokciach bo przestała kupować lakiery w HEBE.

P O R A Z K A !!!!!
P O R A Z K A !!!!!
Sprzedają produkty a w ogóle ich nie mają !!!
Oszustwo na maxaaa !
Rozumiem , może się nie zgadzać stan 1 produktu ale nie 8 !!!!!!
Bajzel na kółkach i wstyd !!!
To były moje ostatnie zakupy w tym pseudo sklepie.
Ciekawie kiedy zwrócą pieniądze za zamówienie

Masakra
Masakra, złożyłam 2 razy zamowienia za 400 zł po czym przychodzi mi wiadomości
Twoje zamówienie zostało anulowane
Zamówienie nr ..... zostało anulowane z powodu brakujących produktów w naszym magazynie.
To po co wystawiają produkty których nie mają, bo nie rozumiem?
Do tego aplikacja co chwilę się zacina, długo ładuje i są błędy serwera😅 nie polecam !!!

Ta cała firma to scam
Ta cała firma to scam. Złożyłam zamówienie. Miało być dostarczone w dwa dni robocze. Po czterech dniach otrzymałam maila że czas oczekiwania wydłuży się o kolejne pięć dni. Mija tydzień i nic. Sprawdzam status i nadal paczka jest "w przygotowaniu". Piszę do customer service i w odpowiedzi dostaję ifno że paczka została zwrocona bo jej nie odebrałam i teraz muszę czekać 14 dni roboczych na zwrot środków. Nic nie dały screeny potwierdzające że paczka nigdy nie była nadana. Dalej idą w zaparte że to ja nie odebrałam. To jest kpina i nadaje się tylko do UOKiK.
Pieniądze zostały mi zwrócone dopiero po DWÓCH MIESIĄCACH I tylko dlatego że zapowiedziałam im że jeśli do końca tygodnia nie dostanę zwrotu to sprawa trafi fo uokik. Nigdy więcej tej drigeri. Będąc w PL zamierzam zamawiać tylko w DM bo tam traktują klientów z szacunkiem. W USA nigdy nie miałam takiego problemu z zamówieniem, nie ważne czy zamawiam na amazon czy z ulty, sephory czy innego sklepu wysyłkowego. Hebe to jeden nieśmieszny żart

Réponse de hebe.pl
Diamenty - ludzie, zabierajcie paragony ze sklepu lub róbcie zdjęcia paragonu
Akurat z wysyłkami nie miałam kłopotów, wszystko jest ok, kosmetyki są nieużywane itp., natomiast problemy są z zakupami stacjonarnymi.
Mimo zakupów z kartą Hebe nie zawsze naliczają się diamenty przy kwocie powyżej 25zł. Weryfikacja polega na przesłaniu im foto paragonów. Odnośnie pomocy supportu - zgodnie z innymi recenzjami. Tak że bądźcie ludzie czujni.

Żenada
To, jaka jest obsługa w sklepie internetowym to woła o pomstę do nieba albo chociaż do UOKiK-u. Miałam z nimi różne przejścia... Podają nie do końca prawdziwe informacje o terminie dostawy, nie informują wcześniej, że dostawa się opróżni. Odpisują tak jakby im w ogóle nie zależało na klientach. Może to dla nas, kupujących kierunek aby odbić do konkurencji...

Pomyłka w zamówieniu Hebe
Zamówienie zostało podzielone na dwie przesyłki, z czego w jednej zostały wysłane produkty, których nie zamawiałam. Hebe skontaktowało się ze mną mailowo, abym potwierdziła, że otrzymałam nieprawidłowe zamówienie, co od razu uczyniłam. Wygenerowali kod do zwrotu przesyłki, po czym jak zapytałam, co z moim prawidłowym zamówieniem otrzymałam informacje, że jak odeślę nieprawidłową paczkę, to dopiero otrzymam dalsze informacje. Brzmi jak szantaż. Przesyłka zwrotna została przeze mnie nadana, InPost zwrot dostarczył, a Hebe ignoruje mnie od 5 dni. Nadal nie wiem czy i kiedy zostaną wysłane do mnie prawidłowe produkty, czy i kiedy otrzymam zwrot MOICH pieniędzy. To jest nieporozumienie - kontakt z klientem oceniam negatywnie, a taka sytuacja, z winy Hebe, powinna zostać potraktowana priorytetowo!

Reklamacja
W zamowieniu pomylony produkt, 2 tyg brak odpowiedzi, zero kontaktu, w koncu informacja z łaski, ze moge odeslac produkt na wskazany adres... Naprawde!? Mam jeszcze ponosic koszty wysylki przez czyjąś pomyłkę?!? Nie polecam, nie jestescie na szczescie jedyna drogeria, wiecej nic nie zamówię!

Réponse de hebe.pl
Brak możliwości zapłaty za zamówienie…
Brak możliwości zapłaty za zamówienie dwoma kartami prezentowanymi, nie można też zapłacić w takiej formie w sklepie. Kupując jedną droższa rzecz nie ma możliwości podzielenia zamówienia na dwa, a sklep staje klienta w sytuacji frajera, niby masz pieniądze na karcie a i tak musisz zapłacić w innej formie a drugą kartę zrealizować na wymuszone zakupy w Hebe.

Dostarczono niekompletne zamówienie
Dostarczono niekompletne zamówienie. Odrzucono reklamację.

Tragedia
Paczka bardzo, bardzo nieumiejętnie spakowana. Odżywka nie zabezpieczona i rozlała się na całą zawartość zamówienia. Szok. Czekałam na zamówienie długo i przyszło w takim stanie ...

Réponse de hebe.pl
Koleżanki mnie pomalowały chciałem to…
Koleżanki mnie pomalowały chciałem to zmyć i pani mnie wyśmiała i powiedziała że mam nie robić sobie żartów i ochroniarz mnie wyrzucił ze sklepu i powiedział że mam se iść do kibla to zmyć

Réponse de hebe.pl
W zamówieniu brakowało jednego produktu…
W zamówieniu brakowało jednego produktu , po napisaniu do nich zero odpowiedzi.

NIGDY WIĘCEJ
NIGDY WIĘCEJ ! Nigdy nie kupię nic z Hebe . W każdej paczce jest problem z minimum jednym produktem , używane lub brudne albo uszkodzone . Szkoda pieniędzy i nerwów . Do tego reklamacje Hebe to żart , dostajesz uszkodzony produkt i jeszcze plac za odsyłanie tego … chore !

Réponse de hebe.pl
En savoir plus sur les différents types d'avis.