Communicatie over afspraken moet beter en wat er moet gebeuren Datum online afspraak werd veranderd zonder overleg Afspraak over banden tegenstrijdig Eerst niet nodig , toen weer wel Daardoor net... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rekenschap gehouden bij het brengen ,prijs afspraak van te voren , op tijd gebeld voor dat er nog wat extra moest gebeuren,en de auto was op tijd klaar volgens afspraak
L'entreprise a répondu
Vriendelijke benadering, prijsopgaaf(moest ik trouwens wel om vragen) en achteraf viel de rekening toch enigzins lager uit. Kwam ik achter bij thuis komst. Uitleg ter plekke was wellicht op z'n plaats... Voir plus
Vriendelijk personeel , Maar ik heb nu 2 keer geen rekening ontvangen maar dan kreeg 2 weken later een aanmaning en daar houd ik niet van , ik weet niet waar de fout zit maar ik wil geen aanmaning we... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Buitenvaart 2102, 7905 SX, Hoogeveen, Drenthe, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Service was perfect en het personeel zeer vriendelijk en deskindig.

Réponse de Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen
Goed ontvangen bij verkoop en aankoop van een nieuwe auto en een goede service.

Réponse de Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen
Ik kwam zonder afspraak om te kijken wanneer ze tijd zouden hebben en werd gelijk geholpen.

Réponse de Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen
Prettige omgang met de verkoper duidelijk over de inruilprijs, levering, en ook nog een goedkopere uitgebreide verzekering afgesloten als dat we hadden. En prima aflevering van de auto.Top!

Réponse de Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen
Ik zat met mijn verlichting van de aanhanger en de heren van de receptie hebben het goed opgelost

Réponse de Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen
Airbag is vervangen na terugroepactie opel.
Niet lang op moeten wachten voordat het klaar was..top..

Réponse de Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen
Ondanks dat de werkplaats agenda overliep van de afspraken werd ik snel tussendoor geholpen.
Dus goede en snelle service door vriendelijk personeel.

Réponse de Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen
was redelijk snel klaar. er werd wel gezegd dat de auto aan de voorkant stond, maar hij stond verder aan de zijkant.