Volvo-dealer Hedin Automotive - Weesp Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Hogeweyselaan 93, 1382 JK Weesp, Noord-Holland, NL

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ontvangst prettig, wachtruimte comfortabel, servicegerichtheid van de monteurs uitstekend. Punt van kritiek: vind het niet prettig om getutoyeerd te worden in het begeleidende bericht van dit onder... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

werkplaats medewerker zeer attent. Nog geen grote beurt zoals gepland, maar kleine(re) beurt gelet op kilometerstand. Fijne ontvangst, keurige wachtruimte waar ik nog rustig met een kopje koffie kon w... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Regelmatig kom ik bij Edin in Weesp. Men kent mij. ik word altijd vriendelijk ontvangen. Afspraken worden meestal van te voren gemaakt. Als een lampje van de auto stuk is, wordt het ter plekke... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire Volvo
  2. Atelier de réparation automobile
  3. Concessionnaire automobile
  4. Prestataire de transport automobile privé

À propos de Volvo-dealer Hedin Automotive - Weesp

Écrit par l'entreprise

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

165 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Altijd goede ervaring

Altijd vriendelijke mensen; goede service; duidelijke communicatie. Qua automatische berichten over onderhoud van auto kan wel eea verbeterd worden. Ik krijg een mail dat auto voor APK moet; hier maak ik afspraak voor en dit wordt uitgevoerd. Krijg ik 1,5 week later een mail dat de auto voor onderhoud moet. Niet handig. Moet ik weer opnieuw afspraak inplannen en weer langs gaan. Beter om dit in één keer te doen. Als de service dan toch is dat ik automatische berichten krijg, zorg er dan ook voor dat afspraken gecombineerd worden.

23 juillet 2026

Beste Kim,

Dank voor de review. Wij gaan dit intern bespreken om dit te verbeteren.

Ontvangst prettig

Punt van kritiek: vind het niet prettig om getutoyeerd te worden in het begeleidende bericht van dit onderzoek.
Vriendelijke groet,
John van der Moezel

20 juillet 2026

Beste John,

Wat fijn dat je prettig bent ontvangen en dat je tevreden bent over onze service en personeel. Dank voor de review.

Fijne medewerkers

Fijne medewerkers, denken goed mee en waardevol en kundig advies ook over oudere Volvo's

17 juillet 2026

Beste,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Wij wensen je nog veel veilige kilometers in je Volvo. Dank voor de review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zoals altijd weer top geregeld en zeer…

Zoals altijd weer top geregeld en zeer klantvriendelijk personeel
Dank voor de snelle service

15 juillet 2026

Beste Ronnie,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en service. Dank voor de review.

Prima geholpen.

Prima geholpen.

14 juillet 2026

Beste meneer/mevrouw de Boer,

Wat fijn dat je prima bent geholpen. Dank voor de review.

Beste Anabel,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze vestiging in Weesp en ons personeel. Dank voor de review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Komen afspraken na! Goed en snel geholpen

Komen afspraken na goed en snel geholpen

3 juillet 2026

Beste Miquel,

Wat fijn dat alle afspraken zijn nagekomen en dat je snel bent geholpen. Dank voor de review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, vriendelijke werknemers.

2 juillet 2026

Beste Wout,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en personeel. Dank voor de review.

Vlotte en adequate service

Vlotte en adequate service.

16 juin 2026

Beste rank,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk, vakmanschap en goede service

Vriendelijk en goede service, vakmanschap

29 juin 2026

Beste Ellen,

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima reparatie en op tijd weer klaar

Prima reparatie en op tijd weer klaar. Aardig en attent personeel.

25 juin 2026

Beste Dick,

Wat fijn dat de reparatie prima was en dat de auto op tijd klaar was. Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Auto thuis opgehaald en binnen de…

Auto thuis opgehaald en binnen de gestelde termijn weer teruggebracht. Antwoord op vraag nog over nagebeld door de monteur. Klasse.

24 juin 2026

Beste Terry,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en communicatie. Dank voor de review en de mooie woorden.

Vriendelijk, hulpvaardig en klantgericht

De behandeling bij Volvo Hedin in Weesp is steeds een verademing. De mensen zijn er prettig en klantgericht. ze zoeken altijd naar een oplossing.

27 juin 2025

Beste mevrouw Anne,

Wat fijn om te horen dat je onze service in Weesp zo waardeert. We geven jouw compliment graag door aan het team.

Tevreden over onderhoudsbeurt

Tevreden over onderhoudsbeurt, maar niet tevreden over verzoek naar raamstrip te kijken. Onjuiste informatie daarover gekregen.

20 juin 2025

Beste mevrouw Kranstauber,

Fijn dat je tevreden bent over de onderhoudsbeurt. Jammer dat de communicatie over de raamstrip niet helder was. Dat nemen we mee om te verbeteren.

Prima service

Goede informatie gehad, netjes uitgevoerd en prettig contact.

31 mai 2025

Beste meneer Molenaar,

Dank je wel voor je beoordeling. Fijn dat je goed bent geïnformeerd en het contact als prettig hebt ervaren. Mooi dat alles netjes is uitgevoerd!

Goede ontvangst

Goede ontvangst, prettig te woord gestaan, goede uitleg over het onderhoud, goede faciliteiten voor wachten, alles goed gedaan.

26 mai 2025

Tevreden

Alles correct en op tijd afgehandeld. Prettige communicatie

21 mai 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus