Hejdoktor Avis 427

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kunne ikke komme igennem til egen læge. 7 min efter tlf åbning var jeg nr 16 og der var iøvrigt ikke flere akut tider tilbage. Havde et dobbelt bygkorn indvendigt på øjenlåget.Så så jeg at PFA sundh... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Genialt koncept. Jeg fik stillet diagnose over video samtale med lægen. Hun gav god vejledning til behandling og henviste til hjemmeside, hvor jeg kunne læse mere om symptomer og behandling. Ved at be... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

På min ferie på Gran Canaria havde jeg behov for at tale med en dansk læge. Derfor kontaktede jeg Hejdoktor. Læge Eva N... gav sig god tid og lyttede interesseret til mine symptomer. Derefter gav hun... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Da vi ikke kunne få fat på egen læge kontaktede vi Hejdoktor. Det har været et meget kompetent forløb. Vi har været i kontakt både via videokonsultation og via besked. Der var svar inden for 20 minutt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Médecin
  2. Dermatologue
  3. Kinésithérapeute
  4. Psychologue
  5. Rhumatologue
  6. Centre d'amincissement

Écrit par l'entreprise

Hos Hejdoktor ønsker vi at du hurtigt og nemt kan få direkte adgang til læger, psykologer og fysioterapeuter. Du kan tale med vores behandlere ansigt til ansigt via videokonsultation eller skrive til dem - når det passer dig. Hejdoktor tilbyder chat og videokonsultationer samt receptfornyelser, uden at du behøver at bruge timer i venteværelset.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Henvendelsen var ok

Har fået en mailbesked fra Hejdoktor om : “
Du er blevet inviteret af et familiemedlem….
Det viste sig, at være korrekt. Har derfor trukket min kritik tilbage.

14 novembre 2025

Rystende ringe

Jeg fik anbefalet øvelser af fysioterapeuten, som tidligere fysioterapeuter direkte har advaret mig mod at bruge, fordi de vil forværre min skade.
Jeg fik anbefalet basale styrketræningsøvelser, selvom jeg havde forklaret, at jeg allerede styrketrænede og at det ikke havde nogen effekt.
Jeg vil anbefale Hejdoktor at bruge en Chatbot i stedet for - næste gang spørger jeg i hvert fald ChatGPT før jeg spørger Hejdoktor.

ChatGPT kan i der mindste godt finde ud af at stille opfølgende spørgsmål via tekst.
Mit forsikringsselskab kan fx også godt finde ud af at stille opfølgende spørgsmål via tekst.
Men det kan HejDoktor åbenbart ikke.
Fysioterapeuten sendte et genoptræningsprogram uden først at stille et eneste opfølgende spørgsmål via tekst. Det rystede mig godt nok.

3 novembre 2025

Kære Ane Marie
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi er oprigtigt kede af, at du ikke følte dig hjulpet. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi kan forstå, at vores fysioterapeut tilbød dig en videokonsultation for at kunne vurdere din skade mere præcist. Det er meget svært at lave en sikker, individuel vurdering ud fra tekst alene – især når der er tale om øvelser, som skal tilpasses helt specifikt til din skade og dit nuværende træningsniveau. I en video kan vi både undersøge bevægelserne, stille supplerende spørgsmål og undgå at give øvelser, som potentielt kan provokere dine symptomer.

Vi ville derfor meget gerne have haft mulighed for at dykke dybere ned i din situation via video, men vi kan se, at du valgte at fortsætte på tekst. Det respekterer vi naturligvis, og forsøger at give den hjælp vi kan – men det begrænser vores mulighed for at give den mest præcise og sikre vurdering.

Når det er sagt, tager vi din feedback alvorligt og vil bruge den internt i vores kvalitetsarbejde. Hvis du ønsker det, hjælper vi dig meget gerne videre med en ny vurdering – denne gang på video – så vi kan sikre, at du får et mere præcist og brugbart forløb.

Uanset hvad ønsker vi dig rigtig god bedring.
De bedste hilsner,

Noté 1 sur 5 étoiles

I can't undersand what is the point of…

I can't undersand what is the point of this system

They may not give any medicine. They cannot examine you. They cannot reffer you. I really don't understand what is the business model here. Never again gonna waste my time.

23 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super kompetent og positiv oplevelse

Super kompetent og positiv oplevelse. God mulighed for hurtig medicinsk vurdering

9 septembre 2025

Tak for de pæne ord, Peter — det gør os virkelig glade at høre! 🙏😊
Vi arbejder for at give hurtig og faglig vurdering, så dejligt at det gav en god oplevelse. Du er altid velkommen tilbage. 💬⚕️

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan lige så godt ringe til min nabo..

De kan ikke hjælpe med andet end en sludder for en sladder..
Havde brug for alm. smertestillende i en lidt anden mængde end 10 stk, som jeg kan købe i netto og ikke engang det kunne de hjælpe med.

5 septembre 2025

Réponse : Hejdoktor

Hej — tak for din feedback.
Vi er en online-lægeklinik og er bundet af de sundhedsfaglige regler der gælder på området. Det kan desværre betyde, at vi ikke kan imødekomme alle ønsker om mængder eller pakningsstørrelser.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte for en uddybende forklaring og for at få behandlet en tilbagebetaling hvis du har betalt for ydelsen.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Nemt at få tid og koble op til video. Super god og konstruktiv samtale med lægen.

5 septembre 2025

Hej Charlotte — tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟
Dejligt at høre, at både booking og videokonsultation var nemt, og at samtalen med lægen var konstruktiv. Det betyder meget for os 💬👩‍⚕️.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt og nemt. Rigtig god service.

Nem og hurtig behandling og rigtig godt rådgivning.

2 septembre 2025

Hej Kristian — tak for din anmeldelse og de pæne ord! 🙏⚡
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig og nem behandling og god rådgivning. Du er altid velkommen tilbage. 💬👨‍⚕️

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik hurtig vejledning og gode råd…

Vi fik hurtig vejledning og gode råd til hvad vi kunne afprøve for at afhjælpe vores hunds utilpashed

30 août 2025

Hej Kasper — tusind tak for din anmeldelse! 🙏🐶
Dejligt at høre, at vores vejledning og råd var brugbare, og at I fik idéer til, hvad I kunne prøve.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus