Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har været yderst tilfreds med Mediprax. Vi har været i kontakt med kompetente og venlige personaler hele vejen igennem. En særlig tak og kæmpe ros skal lyde til Odense afdelingen hvor særl... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Takket være problemer jeg først accepterede/opdagede jeg havde over halvvejs i forløbet så gik det dårligt. men i sidste ende indså jeg at de fleste værste ting var på grund af det og ikke med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft et virkelig trygt og positivt forløb hos Mediprax i forbindelse med min ADHD-udredning og efterfølgende medicinering. Hele processen har været præget af dygtige og imødekommende fa... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Clinique de santé mentale
  2. Service de santé mentale
  3. Psychiatre
  4. Psychologue

Écrit par l'entreprise

MEDIPRAX er en landsdækkende privat klinik med speciallæger i psykiatri, autoriserede psykologer og praktiserende læger. Vi tilbyder udredning, diagnostik og behandling af psykiske lidelser hos unge og voksne – herunder ADHD, angst, OCD, autisme, depression og flere andre lidelser. Vi har klinikker i København, Aarhus, Odense og Aalborg og arbejder hver dag for at sikre hurtig adgang til professionel hjælp. Hos os møder du et tværfagligt team med høj faglighed, der tilpasser forløbet til dine behov. Vores tilgang er baseret på kvalitet, tryghed og respekt for den enkelte. Vi ved, at det første skridt kan være svært – derfor lægger vi vægt på en tryg opstart og klar kommunikation gennem hele forløbet. Hos MEDIPRAX er vi stolte af at kunne tilbyde korte ventetider og effektive, evidensbaserede behandlingsforløb. Vi samarbejder både med private og erhverv og sætter en ære i at gøre en forskel for mennesker, der ønsker støtte til bedre mental trivsel. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere – eller booke en tid direkte via vores hjemmeside.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 5 sur 5 étoiles

Overordnet er det godt og trygt

Overordnet er det godt og trygt. Der var hurtig tilgængelighed og jeg mødte venlige og professionelle personer i både udredning og behandling. Lidt konstruktivt: overvej en mulighed for kombineret udredning af overlappende tilstande, da det er et overkill at bede folk om at punge dobbelt ud. Dertil bør medicinering ikke stå alene, men stå i kombination med støttende samtaler som en del af pakken og ved den samme person. Oplevede til gengæld en lyttende og tålmodig fagperson ved behandlingsdelen: blev først afsluttet, da jeg var klar.

1 mars 2026

Hej Monika,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele både din oplevelse og dine refleksioner.

Vi er rigtig glade for, at du har oplevet forløbet som trygt, og at du har mødt venlige og professionelle behandlere undervejs. Samtidig sætter vi stor pris på dine konstruktive input.

Det betyder meget for os, at du har følt dig lyttet til og har kunnet afslutte forløbet, da du selv var klar.

Vi ønsker dig alt det bedste fremadrettet.

Noté 4 sur 5 étoiles

Toldmodig og forstående

Takket være problemer jeg først accepterede/opdagede jeg havde over halvvejs i forløbet så gik det dårligt. men i sidste ende indså jeg at de fleste værste ting var på grund af det og ikke mediprax.

Efter at have indset det kunne jeg focusere bedre på forløbet og hvordan forløbet har i alt hjulpet mig. Og hjulpet meget har det. Var frustrærene og træls mange gange, men i de tidspunkter var min behandler forstående og toldmodig. Han virkede til at have en sans for hvad jeg gik igennem og talte ikke dåræigt om mig eller sage noget negativt de flere gange jeg tog højre dosis en jeg entlig måtte.

Til sidst fik jeg styr på den træng af højere dosis (Som aldirg hjalp og heller aldrig var i forsøg om et "High" men var en reaktion på at ting i mit liv bare ikke gik godt.

Jeg er super taknemlig for at blive set som en der har problemer og søger hjælp, fik den hjælp og aldrig blev set ned på.

Tak for alt!

30 mars 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er glade for, at du har følt dig mødt med forståelse og har fået hjælp i forløbet. Vi ønsker dig alt det bedste fremadrettet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft et virkelig trygt og…

Hele processen har været præget af dygtige og imødekommende fagpersoner, som har skabt en rolig og tillidsfuld ramme omkring forløbet. Efter udredningen har jeg haft løbende opfølgning med en psykiater, hvor der har været god tid til at tale om både effekt af medicinen og mine egne oplevelser undervejs.

Det har været særligt værdifuldt, at der har været mulighed for jævnlig kontakt, og at jeg altid har kunnet ringe med spørgsmål. Det har givet en stor tryghed at vide, at der er støtte hele vejen- også mellem samtalerne.

Jeg kan varmt anbefale Mediprax til andre, der står over for et lignende forløb.

12 mars 2026

Hej Ane

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har haft et trygt og positivt forløb.

Vi lægger stor vægt på, at man føler sig set og hørt gennem hele forløbet, så vi er meget glade for, at det også har været din oplevelse.

Det er dejligt at høre, at du har haft gavn af den løbende opfølgning og muligheden for kontakt, når der er opstået spørgsmål.

Tak fordi du deler dine oplevelser. Det sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en rigtig god oplevelse

Tak for en rigtig god oplevelse, hvor forløbet hos Annette har været trygt og at man har følt sig lyttet til. Og så er det bare skønt at der er minimalt med ventetid (1-2 uger).

TAK

2 mars 2026

Hej Sofie

Mange tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.
Vi er meget glade for, at du har følt dig tryg og lyttet til gennem hele forløbet.

Udredning og behandling af ADD

Jeg er meget tilfreds med forløbet. Fra udredning og til efterfølgende behandling.
Min psykiater har været enorm god til at lytte, spørge ind og vejlede mig løbende. Hvilket gjorde at vi fandt frem til den rette medicin og dosis for mig.
Men det er også værd at påpege, at jeg har fået en bedre forståelse af symptomer og ikke mindst en indsigt i hvordan jeg bedre kan håndtere dem.
Jeg kan varmt anbefale Mediprax.

26 janvier 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er meget glade for at høre, at du har følt dig lyttet til og godt vejledt gennem dit forløb. Vi lægger stor vægt på en tryg og grundig proces med tid til dialog, afklaring og en fælles forståelse af dine behov.

Det betyder meget for os at høre, at forløbet har givet dig større indsigt og en bedre forståelse af dine udfordringer.

Tak for din anbefaling og for den tillid, du har vist os.
MEDIPRAX

ADHD Udredning

Kom ind til udredning og behandling for ADHD, da jeg ikke ville vente den tid det tog i det offentlige, eftersom jeg er under uddannelse. Jeg blev mødt af Annette Ellemann, som jeg vil beskrive som en virkelig sød, empatisk og dygtig psykolog. Jeg blev taget i hånden igennem det hele, og jeg følte undervejs at der blev set på mig som menneske, og at hun oprigtigt var interresseret i at hjælpe mig. Alt i alt et virkelig godt og trygt forløb, og jeg kan klart anbefale Mediprax og Annette Ellemann.

27 janvier 2026

Hej Nicki,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du har følt dig tryg og godt mødt gennem hele forløbet. Hos Mediprax er det vigtigt for os, at hver enkelt bliver mødt med faglighed, empati og en oplevelse af at blive taget alvorligt.

Vi er særligt glade for dine ord om Annette, og din feedback giver vi naturligvis videre til hende.

Tak for din anbefaling og for din tillid til os. Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Forsamtale vedr. ADHD Aalborg

Jeg var d. 21/11-2025 til forsamtale vedr. ADHD hos Eva Dybdal i Aalborg.

De 90 minutter samtalen tog, har været den bedste investering.
Eva fik mig til at reflektere over mine tanker, på en måde som jeg ikke vidste fandtes.
Jeg føler mig nu som et nyt og bedre menneske, med en langt bedre forståelse for mig selv, mine handlinger, valg og tanker gennem livet.

Den største anbefaling herfra!

21 novembre 2025

Hej Nicolai,

Mange tak for de flotte ord, dem giver vi naturligvis videre til Eva. Det glæder os at høre, at du har haft en god samtale, og at du har oplevet, at den gav dig nye refleksioner og perspektiver. Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

God imødekommende behandling

Jeg har kun gode ting at sige om min oplevelse hos mediprax. Personalet har været enormt imødekommende og forstående, de var altid hjælpsomme og behagelige. Der blev taget tid til at sikre at jeg var med og at vi gik i den rigtige retning, der var forståelse hvis der var noget jeg var usikker på eller ikke kunne forstå og jeg følte at de gerne ville hjælpe med mig med at komme videre, men ude at presse mig.

18 novembre 2025

Hej Niklas,

Mange tak for de fine ord, dem giver vi naturligvis videre. Vi er glade for at høre, at du har haft et godt og trygt forløb. Vi ønsker dig det bedste fremover.

Endnu en gang tak for din anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse igennem hele forløbet

God oplevelse igennem hele forløbet. Både i oprindelig diagnosticering og medicineringsforløbet.

Det er selvfølgelig egenbetaling og dermed en dyr omgang, men det var det værd.
Der bliver virkelig taget hensyn til en og ens individuelle problematikker

9 octobre 2025

Kære Eamaja

Mange tak for dine fine ord. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse gennem hele forløbet. Det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig trygge og forstået i processen.

Tak igen for din anmeldelse, det er vi virkelig glade for.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig udredning

Jeg er virkelig ked af min udredningsoplevelse hos Mediprax. Jeg kontaktede Mediprax med henblik på at blive udredt for ADHD. Jeg skrev til dem, at jeg gerne ville udredes af deres psykiater, og at jeg havde henvisning fra egen læge. Jeg havde to online-samtaler - en indledende (på 30 minutter), og så en hvor vi gennemgik spørgeskemaet som jeg selv havde udfyldt. Ved sidste samtale (som varede knap 20 minutter og hvor jeg blev kaldt forkert navn flere gange) fik jeg så diagnosen og en anbefaling om at købe et behandlingsforløb og opstarte medicinering hos Mediprax.
Kort efter fik jeg regningen, og sendte den ind til kommunen for at få refusion, hvortil jeg fik at vide at det ikke var muligt, fordi jeg var blevet udredt af specialpsykolig og ikke psykiater. Til trods for at jeg udtrykkeligt havde fortalt at jeg gerne ville udredes af deres psykiater.
Efter mit udredningforløb følte jeg mig ikke afklaret, og ikke tryg ved at opstarte medicinering hos Mediprax. Jeg havde intet fået på papir, om at jeg havde fået diagnosen og skrev derfor til Mediprax for at få min diagnose og mit udredningsforløb på skrift, så jeg kunne søge behandling andet steds. Dertil fik jeg at vide at de ikke udleverede dette før jeg betalte for, og startede på, behandlingsforløb hos dem. Jeg føler mig efterladt mere forvirret end afklaret, uden en officiel diagnose og uden mulighed for behandling - med mindre jeg betaler flere penge til Mediprax.
Jeg håber virkelig at andre ikke kommer til at opleve noget lignende. Jeg opsøgte Mediprax i en situation hvor jeg var virkelig sårbar, og følte mig endnu mere sårbar efter.

15 décembre 2024

Kære Sofie,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af, at dit forløb hos os ikke levede op til dine forventninger.

Vi kan se, i din anmeldelse, at dit forløb ligger et stykke tid tilbage (december 2024). Siden da har vi arbejdet målrettet med at forbedre vores processer, så vores patienter får en endnu mere tryg og klar oplevelse hele vejen igennem.

Hvis du ønsker at få den nødvendige dokumentation og afklaring, er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@mediprax.dk
eller 69 15 15 95, så vi kan hjælpe dig videre.

Ultra-kompetent personale.

Det er umuligt at fatte på skrift, hvor god en oplevelse det har været at blive udredt/behandlet hos jer, i Odense.

Mine behandlere var primært Annette og Kent, som begge med enorm forståelse og omhu har rådgivet, medinddraget og behandlet mig.

Måske tænker man at dette forventes imod betaling, men mit udbytte ubetydeliggjorde omkostningerne absolut - Ikke kun fordi mit tilfælde måske var "lige til højrebenet" (AuDHD, sendiagnose, ej sarkastisk ment) men også fordi Annette og Kent ydede så omfattende end indsats.
Forskellige faktorer endte med at forlænge forløbet, imens mit behov for hjælp blev flersidigt. Til trods for dette, blev jeg med stor forståelse værnet om og fulgt til dørs uden skyggen af skyndsomhed.

Når det offentlige sundhedsvæsen nu engang er så belastet, bør man opveje konsekvenserne deraf med Mediprax´ effektive, specialiserede og kompetente tilbud.

For mig var det en no-brainer!

Kære Annette og Kent, jeg forbliver jer evigt taknemmelig!

8 novembre 2024

Kære Dominik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har følt dig mødt med forståelse og tryghed gennem hele dit forløb, og vi sender din hilsen videre til Annette og Kent – det vil betyde meget for dem.

Det glæder os, at du har haft et udbytte, som har gjort en forskel for dig, og vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse her.

ADHD Behandling

Jeg lider af meget voldsom ADHD og de har været de eneste der har taget mig seriøst. Der gik ikke længe fra første samtale til at min behandling gik i gang og min psykiater har fulgt mig igennem hele forløbet, så han kendte mig virkelig godt. Kan varmt anbefales og har det meget bedre i dag på grund af MEDIPRAX’s behandling og hjælp

25 août 2025

Kære Julius,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig taget alvorligt, og at forløbet med din psykiater har givet dig den støtte, du havde brug for.

Tak fordi du anbefaler os.
De bedste hilsner,
Team Mediprax

Som det skulle være

Tja der er ikke så meget at sige andet end at der har været god kontakt og hele forløbet har været som forventet. Så det var som det skulle være

25 août 2025

Kære Jesper,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har oplevet et trygt og professionelt forløb, som levede op til dine forventninger. Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Venlig hilsen,
Team Mediprax

Noté 3 sur 5 étoiles

Manglende forståelse for komplekse sager – skuffende oplevelse

Jeg må desværre give Mediprax en lav vurdering på baggrund af mit forløb. Jeg har ventet med at skrive anmeldelsen, indtil jeg var sikker på resultatet.

I forbindelse med en sanseudredning – foretaget på baggrund af min kendte autismediagnose fra barndommen – opstod der en mistanke om, at jeg kunne have en såkaldt “dopamin-intolerance”. Det fik mig til at overveje, om jeg også kunne have ADHD (AuDHD – både autisme og ADHD).

Efter at have undersøgt markedet endte jeg hos Mediprax. Allerede i første telefonkontakt var jeg i tvivl om, hvorvidt sekretæren forstod, at jeg havde brug for en udredning, der tog højde for både autisme og ADHD. Hun var usikker på, om jeg skulle henvises til en behandler med speciale i autisme eller i ADHD. Jeg havde forventet, at man kunne møde en behandler med indsigt i begge dele. Det endte med en opstartssamtale hos en psykolog med ADHD-erfaring.

Samtalen var dog en skuffelse. Jeg mødte velforberedt op med relevant materiale, men allerede ved gennemgangen blev det afvist med kommentaren: “Det her (grundige materiale, red.) er ikke ADHD.” Under samtalen oplevede jeg, at der var mere fokus på et angst-anfald for mange år siden end på de symptomer, jeg beskrev. Vi gennemgik også en standardiseret ADHD-test, som jeg opfyldte kriterierne for, men jeg sad med en klar fornemmelse af, at psykologen kendte ADHD som en tjekliste – uden erfaring med at genkende symptomer, når de er maskeret af autisme.

Konklusionen fra Mediprax – efter intern sparring med en specialpsykolog – var: “Vi mener ikke, du har ADHD, vi kan ikke hjælpe dig.”

Jeg søgte derefter en second opinion hos en psykiater. Efter to konsultationer kunne han konstatere, at selvom ADHD’en ikke var meget tydelig, var der ingen tvivl om, at der var tale om kombineret autisme og ADHD (AuDHD). Jeg begyndte medicinsk behandling, og effekten har været markant – mange af mine udfordringer er væsentligt reduceret.

Min oplevelse er derfor, at Mediprax muligvis (baseret på anmeldelser her og andre steder) er dygtige til “almindelige” udredninger, hvor patienten passer ind i diagnosemanualens standardbillede. Men ved komplekse sager, som kombinationen af autisme og ADHD, var de ikke i stand til at levere en tilstrækkelig grundig og kvalificeret vurdering.

Selvom forløbet var hurtigt, og personalet var venlige, endte det for mig med at være 2.500 kr. spildt og et personligt nederlag, fordi jeg ikke følte mig hørt eller forstået. Jeg kan derfor ikke anbefale Mediprax til udredning af mere komplekse neurodivergente problemstillinger.

17 mars 2025

Kære Peter

Tak for din ærlige anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på at tilpasse udredning og behandling til den enkelte – også når der er tale om komplekse problemstillinger – og vi tager din feedback med os i det videre arbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mediprax kan bestemt anbefales!

Vi har været yderst tilfreds med Mediprax.
Vi har været i kontakt med kompetente og venlige personaler hele vejen igennem.

En særlig tak og kæmpe ros skal lyde til Odense afdelingen hvor særligt Lise skal fremhæves:
- Lise har været en kæmpe hjælp og støtte for os. Hun formår at blande det professionelle og empatiske på en måde så man føler sig tryg og vejledt igennem hele forløbet.

Anbefaling herfra👍

15 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

13.000 kr for et udredningsforløb, der ikke anerkendes i den offentlige psykiatri

På baggrund af mit forløb, vil jeg råde til at man tænker sig om en ekstra gang, hvis man overvejer at benytte mediprax til udredning af ADHD.

Jeg betalte 13.000 kr for 1 times fysisk konsultation og 45 minutters telefonsamtale (ikke engang videokonsultation).
Jeg fik en diagnose, som man i den offentlige psykiatri ikke mente var det papir værd, som den var skrevet på. Derfor skulle jeg igennem et helt nyt udredningsforløb i det offentlige.

Mediprax reklamerer med, at man får alle de samtaler, der skal til. I mit tilfælde viste det sig at være to. Den ene af disse samtaler ændrede psykologen til en telefonsamtale, der varede 45 minutter. 13.000 kr. for to konsultationer; en time fysisk og 45 minutter i telefonen er mange penge.

Hvis det så bare var et udtryk for, at der ikke skulle mere til, så havde alt måske været ok, men det viste sig, at man ikke lader til at anerkende de metoder, der anvendes til udredning af ADHD hos mediprax andre steder.
I hvert fald viste det sig, da jeg skulle overgå til medicinsk behandling i det offentlige, at man her ikke mente, at udredningen foretaget af mediprax var af tilstrækkelig kvalitet til at kunne anvendes. I det offentlige skulle jeg således udredes på ny. Dels fordi den offentlige psykiatri problematiserede, at diagnosen var stillet af en psykolog (Eva dybdal) og dels fordi udregningen er bygget op om besvarelse af et spørgeskema.

Uanset den specifikke årsag, anerkendte den offentlige psykiatri i hvert fald ikke Mediprax’ diagnose

Dertil kommer, at jeg oplevede Eva (Aalborg) som dårligt forberedt og upræcis i mange af sine spørgsmål. Også hendes udformning af epikrisen til egen læge indeholdte forhold, der ikke skal indgå i en epikrise. Epikrisen var desuden primært bygget op om mine besvarelser på spørgeskemaet og inddrog ikke forhold fra den indledende samtale og ej heller fra første samtale i selve udredningsforløbet.

Jeg prøvede at kontakte Eva efter epikrisen, men her blev jeg mødt med en besked om, at jeg skulle henvende mig via lægevejen, fordi hun i følge eget udsagn skulle have tid til at forberede svarene. Det var for mig ikke spørgsmål, der krævede megen forberedelsestid, da de handlede om den epikrise, som hun lige havde skrevet.

Jeg har været ved en del psykologer i forskellige sammenhænge tidligere, og jeg har aldrig oplevet, at man ikke har kunnet ringe med et par opklarende spørgsmål efterfølgende.

Konklusion:

Hvis man ønsker at diagnosticeringen skal leve op til de officielle standarder, så skal man, baseret på min oplevelse, måske vælge et andet sted. Det samme gælder, hvis man gerne vil gå fra mediprax med ro i maven over, at diagnosen er stillet på baggrund af et omhyggeligt stykke arbejde.

Jeg havde mit forløb i Aalborg, og kan ikke udtale mig om, om det er bedre i de andre byer.

28 avril 2025

Kære Jakob

Tak for din ærlige tilbagemelding. Vi er kede af, at du ikke har haft en god oplevelse hos os. Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade.

Vi forstår fuldt ud din frustration over forløbet, særligt hvis du har oplevet, at din diagnose ikke blev anerkendt i det offentlige system. Vi har generelt haft et godt samarbejde med den offentlige psykiatri og har ikke tidligere oplevet, at der sættes spørgsmålstegn ved de diagnoser, vi stiller. Vi beklager naturligvis, at dette har været anderledes i dit tilfælde – og vi tager din oplevelse meget alvorligt.

Hos Mediprax foretager vi alle udredninger og behandlinger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens nationale retningslinjer. Vores forløb planlægges individuelt og drøftes på tværfaglige behandlingskonferencer med både specialpsykologer og speciallæger i psykiatri. Flere af vores medarbejdere har mange års erfaring fra det offentlige, herunder specifikt fra ADHD-ambulatorier.

Hvad angår den konkrete kontakt og oplevelse med en af vores psykologer, så er det vigtigt for os at få mulighed for at undersøge sagen nærmere internt. Vi vil derfor meget gerne invitere dig til at kontakte os direkte, så vi kan følge op på din feedback og vurdere, hvordan vi kan lære og forbedre vores arbejde fremadrettet.

Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – og håber, at du i fremtiden får den støtte og behandling, du har brug for.

God oplevelse med ADHD udredning

Er blevet udredt for ADHD (både diagnose og medicinforløb) hos Mediprax. Jeg mødte empatiske og venlige behandlere som aldrig virkede til at have travlt med at "ekspedere" mig, også da mit medicinforløb trak ret langt ud.
For mig har det også været et kæmpe plus at størstedelen af forløbet kunne køre online.
Jeg synes virkelig at mit forløb har været godt, og at jeg har fået noget for pengene hos Mediprax. Både psykiater, udredende specialpsykolog og den læge som jeg var i kontakt med ifm. medicinudredning var virkelig empatiske og dygtige.

16 juin 2025

Kære Liselotte,
Mange tak for din positive tilbagemelding. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med både udredning og medicinsk opfølgning hos Mediprax.
Dine ord vil blive givet videre til de behandlere, du har mødt undervejs.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk professionelle fra start til slut

Jeg er blevet udredt for ADHD i Odense!
Er i hele mit udredningsforløb og nu 1 år efter ved medicinsk opfølgning blevet mødt af:

Fagligt, nærværende og imødekommende personaler.
Tid til at stille de spørgsmål der var brug for.
Der var ikke et max. på samtaler, og det gav ro fra start af.

Mediprax får mine varmeste anbefalinger!

5 avril 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus