Helahem.se Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Snabba och effektiva! Vi hade hamnat i tidsnöd med att tömma mors rum på ett omsorgsboende i Stockholm men ett telefonsamtal på torsdag eftermiddag vid 16:00 tiden räckte och nästa förmiddag var al... Voir plus

Ett professionellt företag med ordning och reda, från början till slut. Fick ett mycket trevligt bemötande och de olika typerna av belopp var specificerade såsom rut-avdrag på en del av jobbet och mai... Voir plus

Hela Hem är fantastiska ! Alla underbara människor som jobbade med min mors lägenhet tömde ALLT, och sen avslutade med en klanderfri flyttstädning ! Vilket slit jag vet hur mkt saker det var... Voir plus

Så nöjd med allt gällande hela hem. Det var ordning och reda med kontrakt , de kom i tid och har gjort ett fantastiskt arbete, med att röja hela bostaden och slutstädat. Dessutom i ett kaos då alla... Voir plus

1. Service de débarras de maison
  2. aussi dans
  3. Art & antiquités
  4. Déménageur
  5. Service de ménage à domicile

Vår idé är att ni väljer ut det som ska sparas och vi tar hand om resten. Vi är specialister på bostadstömning, flyttstädning och försäljning av arvegods och kvarlåtenskap. Vi köper, tömmer och städar dödsbo och hela hem i Stockholm med omnejd. Hos oss kan du via en kontakt ta hand om allt. Självklart kostnadsfria hembesök utan förpliktelser. Varmt välkomna!

Excellent

TrustScore 5 sur 5

126 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Väldigt vänligt och professionellt…

Väldigt vänligt och professionellt bemötande. De kom på utsatt tid och utförde jobbet snabbt och effektivt.

3 janvier 2024

Réponse de Helahem.se

Tack så mycket för det fina omdömet och att du tog dig tiden att skriva om oss! Det värmer verkligen att läsa. Jag hälsar det vidare till kollegorna och tackar för förtroendet att få hjälpa till. Alla välönskningar framåt!

Med tacksamma hälsningar,
Jonas på helahem.se

Jag rekommenderar varmt Hela Hem när ni…

Jag rekommenderar varmt Hela Hem när ni själva inte orkar med flytt och försäljning av era värdeföremål.
Min erfarenhet är att företaget kom mycket snabbt och gjorde en värdering och genomgång av vad jag behövde hjälp med. Inom två veckor var allt klart inkluderande flyttstädning.
Personalen är mycket trevlig och har stor förståelse vad som behöver göras.
Tack Hela Hem !

12 décembre 2023

Réponse de Helahem.se

Ett stort, stort tack för ditt fina omdöme och rekommendationer! En snabb process är ju ofta att föredra och det är precis så smidigt som du beskriver som vi vill göra det. Jag ska hälsa dina lovord till mina kollegor som var med. Tack för förtroendet att få hjälpa till och tveka aldrig att höra av dig om det skulle vara något!

Med vänliga och tacksamma hälsningar,
Jonas på helahem.se

Mycket bra bemötande under hela…

Mycket bra bemötande under hela processen dvs allt från värdering av vad som kan säljas, offert och städning. Kan varmt rekommenderas

1 décembre 2023

Réponse de Helahem.se

Stort tack Åse för det fina omdömet! Jag blir väldigt glad att läsa att du upplevde bemötandet mycket bra, för det är ju så viktigt. Tack för de varma rekommendationerna och tack för att vi fick hjälpa till med uppdraget. Tveka självklart aldrig på att höra av dig till oss om det skulle vara något. Jag önskar allt väl framåt!

Med glad tacksamhet,

Professionella och noggranna

Tack för mycket snabb, professionell och noggrann hjälp. Vi är så nöjda!

18 novembre 2023

Réponse de Helahem.se

Tack så mycket för det fina omdömet Caroline! Det värmer verkligen och jag ska hälsa det vidare till kollegorna som var med under uppdraget. Stort tack för förtroendet att få hjälpa till. Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något mer vi kan göra och allt gott till dig och dina!

Med tacksamhet,
Jonas på helahem.se

En riktigt fin kundupplevelse!

Jag är mycket nöjd med att jag anlitade Helahem. De har varit snabba och proffsiga hela vägen och väldigt trevliga att ha att göra med. Rekommenderas varmt!

18 novembre 2023

Réponse de Helahem.se

Stort tack för att du skrev det fina omdömet om oss dina varma rekommendationer! Jag blir väldigt glad att du uppfattade oss som snabba, proffsiga och trevliga att ha att göra med, och jag kommer hälsa det vidare till kollegorna med. Stort tack för det och jag önskar allt gott framåt! Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något vi kan göra.

Jonas på helahem.se

Rekommenderar verkligen Hela Hem !!

Vi anlitade Hela Hem i juni för att tömma våra föräldrars hus ( dödsbo ) och nu är allt klart - fullständig tömning av bohag i hus och garage i två etapper samt två flyttstädningar . Vi är otroligt nöjda med deras arbete , proffsigt och vänligt bemötande , punktliga och lätta att få tag i med snabb återkoppling mm. All deras personal har varit mycket duktiga , så snyggt "röjt" i garaget och så otroligt bra städat i huset. Stort tack för ett väl utfört arbete !

23 octobre 2023

Réponse de Helahem.se

Ett hjärtligt tack för ditt fina och detaljerade omdöme Kerstin! Alla här blir otroligt glada av att läsa dina ord och att du har haft en så pass bra upplevelse hos oss. Det har varit fantastiskt trevligt att få ha dialog med dig under uppdragets gång. Jag och mina kollegor tackar dig för förtroendet att få sköta om dina föräldrars hus. Tveka aldrig att höra av dig till mig och oss om det skulle vara något framåt och jag önskar dig allt gott! Tack!

Jonas på helahem.se

en toppenfirma som levererar vad de lovar

Allt från första mötet till mål har fungerat fantastiskt bra. Vi är så nöjda och vi rekommendera varmt Hela hems tjänster.

9 octobre 2023

Réponse de Helahem.se

Tack så otroligt mycket för omdömet och att du tog dig tiden att skriva! Jag blir väldigt glad att läsa att du har haft en så bra upplevelse med oss och jag har hälsat det vidare till kollegorna med. Tack för förtroendet att få hjälpa till med uppdraget. Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något mer, annars önskar jag allt gott framgent!

Med tacksamma och glada hälsningar,

Kan rekommendera HelaHem

Kan rekommendera HelaHem. Har bara positiva erfarenheter - snabba svar, trevligt bemötande. Är mycket nöjd med insatsen.

9 octobre 2023

Réponse de Helahem.se

Tack så mycket för ditt fina omdöme och att du tog dig tiden att skriva det. Vi blir väldigt glada av att läsa det och att vi fick förtroendet att hjälpa till med uppdraget. Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något vi kan göra i framtiden, annars önskar jag med kollegor dig allt gott framåt!

Med vänliga och glada hälsningar,

Bra företag

Snabb och smidig kontakt med företaget. Tjänsten utfördes snabbt och effektivt med ett fint resultat.

30 septembre 2023

Réponse de Helahem.se

Tack så mycket för dina vänliga ord och att du tog dig tiden att skriva om oss här på Trustpilot. Det betyder mycket! Jag har hälsat vidare detta till mina kollegor som var med och utförde uppdraget. Tack för förtroendet att få hjälpa till och tveka inte att höra av dig till mig och oss igen om det skulle vara något i framtiden. Allt gott!

Med tacksamma och vänliga hälsningar,

Nöjd kund

Gott bemötande och höll vad dom lovade och alltid tillgängliga

8 octobre 2023

Réponse de Helahem.se

Tack Dag för omdömet och att du tog dig tiden att skriva om oss! Tillgängligheten är ju så viktig så jag blir glad att du upplevde det så. Tack för bra kontakt mellan oss och jag hoppas att allt går bra nu med bostaden. Tveka inte att höra av dig om det är något mer, annars önskar jag dig allt gott!

Jonas på helahem.se

När man är villrådig och tar ett…

När man är villrådig och tar ett företag på nätet med tömning och städning så undrar man vad man får. Jag är mycket positiv till allt från kontakt till slutstäd. Det känns skönt att nu kan vi lämna över min gamla mammas lägenhet till nya ägare med varm hand.
Tack för det.

2 octobre 2023

Réponse de Helahem.se

Tack för ditt fina omdöme och att du tog dig tiden att skriva. Det värmer verkligen! Tack för att vi fick förtroendet att få ta hand om din mors bostad. Jag har hälsat vidare det du skrev till kollegorna som var med i uppdraget. Om det är något mer vi kan göra så är du mer än välkommen att höra av dig. Annars tackar och bockar jag för oss och önskar dig allt gott framåt!

Med vördnad och tacksamhet,
Jonas på helahem.se

Kan varmt rekommendera hela hem

Från första kontakt till att allt var klart var dom engagerade och svarade genast när man ringde eller mejlade. Dom var väldigt måna om att höra av sig till oss och berätta vad dom hade gjort och om vi hade några frågor.
Allt var otroligt bra genomfört, allt var tömt precis så som vi ville ha det och det var jättefint städat.
Supernöjda och kan varmt rekommendera hela hem.

4 septembre 2023

Réponse de Helahem.se

Tack och åter tack för ditt fina omdöme och att du tog dig tiden att skriva dessa ord! Jag har hälsat det vidare till kollegorna som var med i uppdraget och alla blev väldigt glad, det betyder mycket för oss! Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något i framtiden - och tack för att vi fick hjälpa till med uppdraget!

Med tacksamma och hjärtliga hälsningar,

Anders nöjd kund!

Allt flöt på ända från första kontakten till att bohag samt slutstädningen utfördes. Jag är super nöjd och kan varmt rekommendera Hela Hem.

18 septembre 2023

Réponse de Helahem.se

Tack Anders för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme om oss! Jag blir så glad av att läsa att du är nöjd med oss och att allt flöt på bra från första kontakten. Det är precis det vi strävar efter. Tack för förtroendet att få sköta om uppdraget - och tack för en väldigt trevlig kontakt oss emellan. Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något i framtiden. Allt gott och tack igen!

Jonas på helahem.se

Snabba svar och otroligt…

Snabba svar och otroligt serviceinriktade.
Kändes tryggt och bekvämt vid hembesöket.
Mycket nöjd med insatsen.

4 septembre 2023

Réponse de Helahem.se

Tack så himla mycket för ditt fina omdöme och att du tog dig tiden att skriva det. Jag har hälsat det vidare till kollegorna också som var med under uppdragets gång. Tack för förtroendet att få ta hand om bostaden och tveka inte att höra av dig om det skulle vara något i framtiden. Jag och kollegorna önskar allt gott framåt!

Med tacksamma hälsningar,
Jonas på helahem.se

Helahem är fantastisk tillmötesgående…

Helahem är fantastisk tillmötesgående och engagerade från början till slut .

25 août 2023

Réponse de Helahem.se

Jag bockar och tackar för de fina orden och att du tog dig tiden att skriva omdömet Mats! Det värmer verkligen. Det har varit väldigt trevligt att korrensponsera med dig under uppdragets gång och jag är glad att vi fick chansen att hjälpa till. Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något. Jag önskar dig allt gott!

Fantastiskt utfört arbete

Fantastiskt utfört arbete. Proffsigt och ett vänligt bemötande. Rekommenderas!!!

25 août 2023

Réponse de Helahem.se

Tack Göran för de orden och att du tog dig tiden att skriva omdömet om oss. Jag blir väldigt glad att du uppskattar vår service! Jag får också tacka för en god dialog mellan oss och att vi lyckades sy ihop allt smidigt. Du är självklart varmt välkommen att höra av dig om det skulle vara något framåt, annars önskar jag dig allt gott och att du får en fin sensommar!

Med tack och bock,

Proffsiga, snabba & smidiga

Proffsig och smidig hantering av tömning och städning av dödsbo. Allt till belåtenhet, från första till sista kontakt. Rekommenderas varmt.

10 août 2023

Réponse de Helahem.se

Djupaste tack för dina fina ord, rekommendationer och att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Tack! Jag vill också tacka för en fin kontakt mellan oss under uppdragets gång och jag gläds verkligen att du upplevde allt så smidigt, vilket är precis det vi vill och jobbar för. Stort tack för förtroende att få utföra uppdraget och jag önskar allt gott. Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något!

Jonas på helahem.se

Proffsigt och ett väl utfört arbete

Proffsigt och ett väl utfört arbete! Städningen var magiskt! Jag är så nöjd! Rekommenderas varmt!

4 août 2023

Réponse de Helahem.se

Tack så mycket för ditt fina omdöme och att du tog dig tiden att skriva det! Extra glad blir jag att läsa att du var så pass nöjd med städningen då det är en så himla viktigt att det blir gjort bra. Tack också för förtroende att få ta hand om uppdraget. Jag önskar allt gott och en fortsatt fin sommar!

Med soliga hälsningar,
Jonas på HelaHem

Allt flöt som på räls!

Allt flöt som på räls, från första till sista kontakten. Företaget tog hand om allt, själva behövde vi inte göra något, helt fantastiskt! Det var väldigt mycket saker (även vind och källare).
Efter städning såg lägenheten nästan som ny ut! Vi är väldigt nöjda.

14 juillet 2023

Réponse de Helahem.se

Tackar, tackar för de fina orden Monica! Det gör mig himla glad att läsa och jag ska förmedla det vidare till kollegorna. Tack för förtroendet och möjlighet att få hjälpa till med uppdraget. Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något mer. Om vi inte hörs så önskar jag dig en finfin sommar och allt gott!

Med varma hälsningar,
Jonas på helahem.se

Snabbt och väl utfört arbete.

Lätt och snabbt att komma överens om tidpunkt och genomförande. Smidig mail- och kontrakt hantering.
Bra urfört arbete.

13 juillet 2023

Réponse de Helahem.se

Tack för att du tog dig tiden att skriva in med fina lovord! Lätt, snabbt och smidigt är precis det vi vill försöka vara. Tack för förtroendet att få sköta om uppdraget. Jag och mina kollegor önskar en fortsatt trevlig sommar!