Snabba och effektiva! Vi hade hamnat i tidsnöd med att tömma mors rum på ett omsorgsboende i Stockholm men ett telefonsamtal på torsdag eftermiddag vid 16:00 tiden räckte och nästa förmiddag var al... Voir plus
Ett professionellt företag med ordning och reda, från början till slut. Fick ett mycket trevligt bemötande och de olika typerna av belopp var specificerade såsom rut-avdrag på en del av jobbet och mai... Voir plus
Hela Hem är fantastiska ! Alla underbara människor som jobbade med min mors lägenhet tömde ALLT, och sen avslutade med en klanderfri flyttstädning ! Vilket slit jag vet hur mkt saker det var... Voir plus
Så nöjd med allt gällande hela hem. Det var ordning och reda med kontrakt , de kom i tid och har gjort ett fantastiskt arbete, med att röja hela bostaden och slutstädat. Dessutom i ett kaos då alla... Voir plus
Vår idé är att ni väljer ut det som ska sparas och vi tar hand om resten. Vi är specialister på bostadstömning, flyttstädning och försäljning av arvegods och kvarlåtenskap. Vi köper, tömmer och städar dödsbo och hela hem i Stockholm med omnejd. Hos oss kan du via en kontakt ta hand om allt. Självklart kostnadsfria hembesök utan förpliktelser. Varmt välkomna!
Gårdsfogdevägen 16, 168 67, Bromma, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
Oslagbar service från början till slut. Högsta möjliga betyg gällande service, bemötande och utfört jobb.

Réponse de Helahem.se
Rekommenderas varmt, rensade ur och städade ordentligt när min pappa flyttade till vårdboende. Så tacksam för hur smidigt allt gick och att dem kunde hjälpa till trots snabb flytt.

Réponse de Helahem.se
För andra gången anlitade jag Hela hem. De är lätta att nå, dyker upp på avtalad tid och gör det man kommit överens om till ok pris. I detta fall en enklare transport samt städning med fönsterputsning och även tömning och avtorkning av två förråd. Allt gick smidigt och snabbt och blev fint!

Réponse de Helahem.se
Ett fantastiskt utfört arbete innefattande bortforsling av möbler, och städning, tidsplanen höll och utfördes till ett rimligt pris

Réponse de Helahem.se
Fungerade klockrent och blev även bra städat.
Från början till slut så har kontakten med Hela Hem varit snabb och smidig. Hela Hem ansvarade för tömning av en lägenhet i två omgångar. Följde instruktionerna, allt lämnades kvar som vi ville ha kvar inför visningen. Kan varmt rekommendera Hela Hem!

Réponse de Helahem.se
Anlitade Helahem för tömning och städning av lägenhet,vilket gjordes snabbt och effektivt.Trevligt bemötande och lätta att nå på telefon.
Rekommenderas varmt

Réponse de Helahem.se
Trevligt bemötande av serviceinriktad och tillmötesgående personal.

Réponse de Helahem.se
Fantastiskt bra service o ett kanonjobb vad gäller bortforsling av möbler plus städning av lägenhet.

Réponse de Helahem.se
Ordentligt och snabbt genomfört. Trevligt bemötande och snabba svar på frågor. Rekommenderas å det varmaste.

Réponse de Helahem.se
Mycket tillmötesgående o fixade det som hade missats vid tidigare besök.

Réponse de Helahem.se
Snabbt och väl utfört jobb inom tidsplan. Kommer definitivt anlita Hela hem igen om så behövs och rekommendera dem vidare. Mycket professionella!

Réponse de Helahem.se
Stort tack för vänligt och trevligt bemötande, proffsigt och respektfullt utförande av arbetet. Jag vill varmt rekommendera Hela hems tjänster och personal.
Hälsningar Maria

Réponse de Helahem.se
Hela upplevelsen med Hela Hem var fantastisk. Allt från första kontakten, mötet med värderingsmannen, röjning och städning, underhandskontakter m.m. Det är sällan man träffar på ett företag med så genomgående vänlig attityd gentemot sina kunder!!! Och vilket jobb dom utförde!!! Enastående!!!
Jag kan verkligen rekommendera Hela Hem.

Réponse de Helahem.se
Vi anlitade Helahem för tömning och städning av lägenhet. Vi hade hela tiden en bra dialog med Jonas som var snabb att svara. De var snabba, effektiva och flexibla, trevligt bemötande. Kan verkligen rekommendera dem.

Réponse de Helahem.se
Vi är mycket nöjda med Hela Hem. Vi fick hjälp snabbt, de höll alla utsatta tider, vi blev mycket trevligt bemötta och de gjorde ett mycket bra jobb.

Réponse de Helahem.se
Bra kontakter hela vägen med Hela hem! Seriösa. Effektiva. Prisvärda. Trevliga.

Réponse de Helahem.se
Mycket trevligt och proffsigt handlagt rakt igenom

Réponse de Helahem.se
Snabb respons på förfrågan och mycket bra utfört arbete. Enkel beställning av uppdraget