Hella Service Partner - Autohuset Odder Avis 110

TrustScore 5 sur 5

4,8

Rønhøjvej 15, 8300 Odder, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt forventningsafstemning inden arbejdet bliver udført. Jeg efterspurgte skift af olie i min dsg gearkasse, og de sagde det ikke var nødvendigt. Jeg bad dem gøre det alligevel og alt var gjort pr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fair priser venligt personale, hvis de opdager et problem mens bilen er på værkstedet ringer de og rådgiver kunden om hvad der kan eller skal gøres. Min bil har aldrig kørt bedre siden jeg begyndte... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft bil i over 30 år mange forskellige værksteder men det bedste er helt klart her 😊 Jeg ringer onsdag og fredag kunne de allerede skifte til sommerdæk de er virkelig flinke og rare hjælps... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg oplevede en god service hos Autohuset Odder. Der var meget kort ventetid og personalet tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål. Arbejdet blev udført til min tilfredshed og prisen var også... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation automobile

Écrit par l'entreprise

Hella Service Partner er en landsdækkende værkstedskæde - kæden skaber rammerne for, at du trygt kan aflevere din bil, på et af vores værksteder, når den trænger til en reparation, hjulskift, påfyldning eller andet. Værkstederne i kæden laver både små og store reparationer, og tager personligt imod dig på værkstedet. Har du en nyere bil? ... så kan du trygt køre den ind til et af vores Hella Service Partner værksteder! De reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikantens forskrifter, sætter stempel i din servicebog og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet, som din bil er leveret med fra fabrikken. Hvis du får repareret eller serviceret din nye bil hos os i garantiperioden, bevarer du fabriksgarantien. HUSK! Du har altid frihed til selv at vælge værksted, og vi opretholder fabriksgaranti som mærkeværkstederne. Find dit nærmeste værksted her: https://www.hellaservicepartner.dk/find-vaerksted

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 1 sur 5 étoiles

Uacceptabel service

Uacceptabel service
Jeg havde lavet en aftale med Martin om at få skiftet to dæk, men da jeg ringede dagen efter for at høre, om bilen var klar, lovede de at ringe tilbage – noget de aldrig gjorde. Jeg tog selv ned til autohuset, hvor jeg blev mødt af en kvindelig medarbejder, der ikke havde styr på noget og var helt ubehjælpelig. I stedet for at få svar på, om bilen var klar, blev jeg mødt af en totalt uprofessionel attitude og fik at vide, at jeg måtte finde et andet sted, fordi de ikke kunne finde ud af at skifte to dæk, som vi havde aftalt. Jeg er stærkt skuffet og frustreret over den manglende respekt og katastrofale service. Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted hold jer langt væk 👎🏼

5 décembre 2024
Avis spontané
Logo de Hella Service Partner - Autohuset Odder

Réponse de Hella Service Partner - Autohuset Odder

Hej Alara,
Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med dit besøg hos os.
Vi føler dog ikke at hele historien fremgår i din anmeldelse.
Du kommer som ny kunde og ringer efter lukketid, hvor du forklarer at du skal have lappet et hjul.
Du stiler din bil torsdag morgen og får besked om at vi har travlt, men at vi vil kigge på det i løbet af dagen. Vi/Martin informerer om, at dækket ikke kan lappes og at der skal skiftes to dæk.
Du ringer midt formiddag, hvor vi endnu ikke har haft tid til at kigge på det, og dukker op omkring middagstid og forventer at bilen er klar, selv om bilen ikke er færdigmeldt.
Du får her beskeden om, at vi ikke kan garantere at vi kan skaffe dæk med så kort varsel.

Vi gør hvad vi kan for at hjælpe! Men du havde ikke bestilt et dækskifte, kun en lapning - hvilket vi godt kunne presse ind med kort varsel. Vi har desværre lidt leveringstid på dæk, oven i vores fuldt bookede kalender.
Vi håber på din forståelse.

Hella Service Partner - Autohuset Odder, Flemming Kristensen

Altid god service

Altid god service.
Vi havde fået en regning markant højere end overslaget vi havde godkendt. En fin dialog med Flemming om det og vi fandt en god løsning.

12 juillet 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus