Företaget som lämnar till kunden att bygga och sköta hemsidan, tycks mest vara upptagen med att ta betalt. De bytte faktureringstjänst utan att meddela det och klarade sedan inte av att skicka faktura... Voir plus
Josefina solved a big problem for my company. We got scammed by a fraudster using a fake website. Josefina worked fast and fixed everything without it costing us anything. Best costumer service you... Voir plus
Alltså! Efter strul & missförstånd hit & dit kom Tone & bara löste allt! Gravid och noll tålamod som jag har hade Tone löst det på ett helt perfekt sätt innan jag ens hade hunnit tänka på det igen! B... Voir plus
Blev uppringd av en säljare som tyvärr inte var riktig ärligt mig mig kändes det som, när hon pratade om kostnad för att skydda min hemsida mot intrång. Säljaren sade att hon kom från Hemsida 24. Tyvä... Voir plus
Hemsida24 är ett lättanvänt hemsideverktyg som hjälper dig att skapa en professionell och unik hemsida. Vi har över 14 000 nöjda kunder. Skapa snabbt och enkelt en professionell hemsida eller e-handel – helt utan förkunskaper. Med Hemsida24:s verktyg och fantastiska support blir det enkelt för dig att lyckas med din hemsida! Skapa ett konto idag på www.hemsida24.se!
Luntmakargatan 96, 11351, Stockholm, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Vi lovade bli hjälpta med att få en identisk version av vår hemsida i den nya sajtbuildern. Då vi får tillgång till sidan är det en 5 år gammal version av vår hemsida. Vi kontaktar hemsida24 i februari 2025 och se lovar ordna saken. Vi har inte hört något från dem så efter kontakt idag får vi ett email om att vi själva måste bygga om hemsidan eftersom den gamla bilderna slutar fungera. Vi kan ju lika bra flytta vår hemsida till annat företag då nästan ingenting av det som ligger på hemsidan är aktuell information. Gör om gör rätt
Suverän service även när jag valde att avsluta mitt konto. Bra jobb av Alma!
I en besvärlig situation fick jag ett bemötande över förväntan av Alma på Hemsida24 som löste problemet snabbt, med tydlighet och förståelse. I den digitala värld vi lever i är det lätt att all kommunikation upplevs opersonlig, men Alma visar mig att mänskligheten och medkänslan finns kvar trots allt. Tack Alma!
Tack till Alma på Hemsida24 för snabb och toppenbra hjälp med mitt konto.
Bra service av Alma som tog tag i ett problem direkt och löste det utan några konstigheter.
Alma hjälpte mig ba och särtfritt med återbetalning av en dubbelfaktura bl a
Tack Paulina för snabb hjälp och service! Hann få igenom allt jag behövde inom den tidspress jag hade! Trots många vändor under två dagar var responsen snabb!
Jag fick omedelbar och bra hjälp från Paulina med mitt problem. Service utöver förväntad är ett stort plus för
både företaget och den som hjälper.
Världsklass och guldglitter!
Vi hade själva gjort ett misstag och var stressade över hur det skulle lösa sig – men då klev Alma in som en riktig stjärna. Med ett bemötande som är allt annat än standard, guidade hon oss lugnt och professionellt hela vägen till lösning. Det här är kundservice när den är som allra bäst – snabb, vänlig och lösningsfokuserad.
Tack Alma och Hemsida24 för att ni visade att det fortfarande finns företag där man verkligen bryr sig. Guldglitter över er insats!
Tack för hjälpen Paulina
Alltid samma härliga support.
Alma på Hemsida 24 hjälpte mig snabbt och löste min utmaning på ett utmärkt sätt. Jag rekommenderar Hemsida 24 och ger Almas bemötande och förståelse för mig som kung det bästa betyget.
Som ny användare får man från och till lite frågor. Jag skickade in min förfrågan sen en kväll och förväntade mig int svar samma dag. Men döm om min förvåning när Tone nästan omgående svarade, så även på mina följdfrågor. All heder till Tone och deras support.
Fick jättebra och snabb hjälp av Paulina, hade aldrig klarat det annars med indexering av hemsidan.
//Per
Tack för bra support och snabba svar från er på Hemsida24. Speciellt tack till Alma som hjälpt mig på ett föredömligt sätt med det problem som uppstod.
A good and fast reply
Alma, vilken stjärna!
Har haft kontakt med flera på hemsida24 men ingen har velat hjälpa mig ordentligt tidigare, men det fixade Alma inom en dag. Tack Alma!
En savoir plus sur les différents types d'avis.