3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Maden var vel nogenlunde..

Maden var vel nogenlunde... bortset fra helt tørre og overkrydrede lamme-sticks og tørstegte lakse-sticks.
Masser af ellers ok stykker sushi, hvoraf det meste dog ligner hinanden.
Noget, der er mærkeligt er, at man skal betale for dressing, ingefær og wasabi til maden. Det koster 10 - 15 kroner pr stk! Og så det oveni købet kun portionsanrettet, hvilket kan løbe op i 60 - 70 kroner pr person. Til gengæld er det ikke noget særligt...
Den ene tjener - ejerinden, måske? - sad under hele vores besøg og talte så højlydt i mobilen endda på medhør, at vi knap nok kunne høre musikken i lokalet. Havde det været andre gæster i nærheden, der råbte så højt, så ville jeg have bedt dem dæmpe sig lidt. Det er ikke iorden.

6 avril 2026

God mad men dårlig service

Spiste med veninde på Valentinsdag. Rigtig lækker mad og frisk fisk, men det var tydeligt at de ikke var forberedt og bygget til at tage sig af så mange gæster og bestillinger på en gang. Vi ventede i 1 time og 15 min på vores anden portion efter vi fik vores første plate efter en 15 min, og de havde rent glemt os. Det er forståeligt at der bliver travlt og man skal vente, men så længe er alt for galt. Derudover fik vi ingen rabat for at have ventet så længe på maden og vi var nødt til at spise lidt hurtigere for ikke at gå over vores reservationstid, og vi var blevet meget sultne. Vi nævnte af flere omgange at vi havde ventet længe i løbet af tiden, og det blev tydeligvis bare glemt selvom de sagde at de ville push bestillingen. Tjenerne var til gengæld så søde og forstående, de kunne godt se at det ikke var i orden, og de gjorde deres bedste. Men ejeren og køkkenet havde en underlig indstilling og var tydeligvis underbemandet for fuldt hus.

14 février 2026

Find et andet sted!

Jeg var der og spise frokost med min veninde. Vi var de eneste i restauranten, udover en anden familie.
Maden var der ikke noget at sætte en finger på. Friskt og lækkert. Servicen var derimod helt forfærdelig. Vi fik nærmest kastet en tablet i hånden. Væsken der blev helt over tørisen, blev nærmest også kastet over. Sodvanden jeg fik var uden brus, dette brokkede jeg mig over - fik et nyt glas af samme flaske, selvom hun viste mig en helt ny, den var også uden brus. Til sidst bedte jeg om et glas cola istedet for fanta. Hun var meget utilfreds. Under hele måltidet stod hun bag kassen og stirrede på mig. Jeg er også rimelig sikker på at jeg blev bagtalt og grint af.. Selvom det jo ikke var min skyld at den sodavand de servere er uden brus😅

15 novembre 2025

Ekstra betaling for dressinger

Det er aldrig godt når man ankommer til en sushi-restaurant, og de eneste mennesker der er tilstede er al personalet, der sidder og æder og smasker, og at der i dette tilfælde sågar bliver slået en meget højlydt bøvs. Det er virkelig en skidt start på besøget. Sushien var ok, men at jeg skulle betale lige omkring 50 kr ekstra, for i dette tilfælde kedelig industri-chilimayo, det går altså ikke når det er sushi ad libitum. 52 kr for et halv-literglas cola fra den store 2-liters flaske, og fyldt op med en tredjedel isterninger, som åbenbart alle kinesiske sushirestauranter kører med, er vel egentlig også til den lidt dyre side. Det der glædede mig mest ved besøget var, at jeg spiste i omegnen af 40 stykker udmærket sushi, de fleste nigiri. Regningen lød på 281 kr, og det havde jeg sjovt nok lige nøjagtig i kontanter. Drikkepenge køres der ikke med, når stilen er lagt med højlydt bøvs, cola fra stor flaske, samt ekstrabetaling for dressingen. Jeg har intet imod kinesere, men en rigtig japansk sushirestaurant kunne jo aldrig drømme om at byde deres gæster noget af ovenstående.

2 novembre 2025

en ret trist omgang sushi

enkelte ting var lækre og nylavede - men flere maki-ruller med "crispy reje" smagte som om det var med indbagte rejer fra dagen i forvejen - kolde, svampede og ikke i nærheden af "crispy" - det var ikke nogen fornøjelse - og begrænsninger på 1 nigiri og 1 dessert virker lidt småligt - det kan ikke være isen der koster.. bestilte også ris til et barn der slet ikke kunne lide maden og fik en hel skål køleskabs-kolde sushi-ris..

8 septembre 2025

Mængden var skuffende

Købte en poke bowl og det smagte fint, men jeg har købt en del poke bowl gennem de sidste par år og aldrig har jeg fået en med så lidt kød, der var 4 stykker laks ... og edamame bønner ... der var 5, ikke 5 bælge med bønner, 5 enkelte bønner, så ja det er en billig poke bowl og det smagte fint, men var desværre stadig ikke pengene værd.

30 juillet 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit