Prima peper en zout molen, maar hadden waarschijnlijk een exemplaar toegestuurd gekregen die al een keer retour was gegaan. Verf leek bijgewerkt wat een lelijke plek was. Ruben van de klantenservice... Voir plus
Lisez les avis des autres
Na twee jaar werd een onderdeel van mijn mooie zoutmolen kosteloos vervangen. Mijn mails werden steeds snel, vriendelijk en zeer netjes beantwoord. Binnen een week had ik het nieuwe onderdeel al in hu... Voir plus
Vriendelijke mails met betrekking tot de afhandeling van de bestelling [elektrische peper- en zoutmolen] handleiding werd reeds mee gestuurd met de mail. 1 ledlampje werkte niet en na dit gemeld te... Voir plus
Mijn pepermolen was het lichtje stuk nadat ik het had gekregen voor vaderdag. Na mail direct opgepakt SUPER ! Krijg kapotte onderdeel snel toegestuurd. Fantastisch.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Slimme kwalitatieve producten voor in de keuken of bij de BBQ. Onze producten bestaan uit slimme: BBQ thermometers, peper- en zoutmolen sets, keukenmachines en keukenweegschalen. Wij leveren producten: Slim in gebruik Slimme producten die te koppelen zijn met een App zodat jouw leven een stukje makkelijker wordt gemaakt! Hoogwaardige kwaliteit Je wilt natuurlijk dat een product lang mee kan. Wij ontwikkelen onze producten met veel liefde voor kwaliteit! Luxe design Het oog wil ook wat, daarom besteden we bij de ontwikkeling veel aandacht aan ons design.
Coordonnées de contact
41 Keurenplein 41 - Unit D5400, 1069 CD, Amsterdam, Pays-Bas
- service@hermanosglobaltrading.com
- hermanos.store
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Prima
Hele mooie elektrische peper en zoutmolens besteld. Snel bezorgd en goed verpakt.
Hele fijne servicemedewerker die mij…
Hele fijne servicemedewerker die mij snel kon helpen met mijn vraag en mij geduldig uitleg gaf over het product. Ik ga hier vaker kopen!
Bestellen
Bestellen, betalen en afgeleverd. En snel. Dus alles wat een webshop moet doen en wat je er van verwacht
Pepermolen
Pepermolen
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kost slechts helft van gekend merk (dat bovendien in stukken brak bij malen). Maalmekaniek in staal. Propere afwerking.
De thermometer was niet te koppelen met…
De thermometer was niet te koppelen met het WiFi netwerk. Probleem gemeld dan 1 reactie gekregen en daarna bleef het stil aan de kant van Hermanos. Ik heb info gevraagd om het product terug te sturen maar tot op heden geen reactie meer ontvangen.
ik moet deze reactie intrekken want de mensen van Hermanos hebben dus wel op de juiste manier gereageerd. Waarschijnlijk door de drukte zat er vertraging op hun reactie.