Jeg skulle holde fest og ville gerne pynte op med heliumballoner med LED-lys. Jeg var i tvivl om hvor længe ballonerne kunne holde sig svævende, så jeg ringede til Anitta og hun var så sød at tes... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fuldstændig fantastisk kundeservice! Jeg skulle bestille pynt til min søns fødselsdag for børnehaven. Jeg troede bare de blev 17 og fandt ud af (efter bestilling og betaling) at de er 22 børn.... Voir plus
Efter en bestilling hos en anden forhandler indså jeg at jeg manglede lidt flere ting til min datters 2 års fødselsdag i weekenden. Jeg lavede en bestilling onsdag aften i håb om at få varerne... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk service! Det største udvalg til Pokémon festen fandt jeg her. Pakken blev sendt lynhurtigt, og alt var pakket så fint ind i silkepapir, med en lille hilsen. Det viste sig at et folie tal va... Voir plus
L'entreprise a répondu
Himmelrum sætter kulør på enhver festlig anledning- Masser af festpynt til mærkedage. En flot fest behøver ikke sprænge budgettet- Derfor sælges så meget som muligt i enkelt stk. så der ikke skal betales for mere, end der reelt er brug for.
Nørrevang 21, 7500, Holstebro, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hurtig levering, super service. Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle hos himmelrum
Nem bestilling, super hurtig levering og produktet levede helt op til forventning. Tusinde tak for god og nem handel
Jeg kom til at bestille én paptallerken i en ordre i stedet for 15, de var så søde at kontakte mig jeg inden de sendte ordren, så jeg kunne få de sidste 14 bestilt med og sendt som én pakke, god service :)
Fuldstændig fantastisk kundeservice!
Jeg skyndte mig at skrive til kundeservice, som ændrede min ordre.
Tusind tak! Jeg kommer helt sikkert igen.
Fint udvalg, hurtig betjening og levering, og vedlagt en lille personlig hilsen.
Gode produkter og opmærksom service + hurtig levering. Jeg ville bruge dem igen.
Hurtigt levering og fine varer så alt i alt en god oplevelse Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos jer mvh Kirsten Andersen

Réponse de Himmelrum
Kæmpe tak til Himmelrum, vores søn var lidt ubeslutsom med at vælge tema til sin børnehave fødselsdag, men himmelrummet leveret super flot pynt lynhurtigt og nu glæder os vi helt vildt en stor pokemon fest :)

Réponse de Himmelrum
Dårlig stil at skrive, at man har en butik også der ikke åbnet i åbningstiden. Samt ikke svarer på deres telefon.