Bestellen is heel simpel. Kwaliteit van de tafelzeil is perfect gaat lang mee ook bij intensief gebruik. Ik gebruik het om in een markt kraam te leggen als ik mijn waren verkoop op markten en braderi... Voir plus
Lisez les avis des autres
Zeiltje keurig op rol geleverd. Vele jaren geleden ook besteld en altijd nog plezier van. We waren toe aan een ander kleurtje dus opnieuw besteld en het viel ons wel tegen dat de kwaliteit veel dunner... Voir plus
L'entreprise a répondu
We hebben een mooi rond tafelkleed besteld. De verzending was heel vlot (volgende dag in huis en keurig verpakt) en ook op vragen werd snel en netjes geantwoord en een oplossing gezocht naar volle tev... Voir plus
De afbeelding van het zeil dat ik wenste klopte helemaal met het proefmonster en daarna dus ook met het tafelkleed dat ik toen kocht. Ik heb het op de rol besteld, ik om het naderhand weer op de rol t... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Tafelzeil kopen? 1001 verschillende tafelzeilen, al vanaf € 3,50! Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal.
Coordonnées de contact
Brinkhorst 25, 7207 BK, Zutphen, Pays-Bas
- info@hiptafelzeil.nl
- hiptafelzeil.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Mijn bestelling, een hip rond tafelkleed
Mijn bestelling (een hip rond tafelkleed) werd snel in behandeling genomen en afgehandeld. Ik had mijn pakket op vrijdagavond besteld en op de eerstvolgende dinsdag al in huis (en daar zat dus nog een weekend tussen). Mét mijn positieve bevinding van mijn tafelkleed zit hier dus een zeer tevreden klant.
We zochten naar een rond tafelzeiltje…
We zochten naar een rond tafelzeiltje voor onze nieuwe eettafel. In een fysieke winkel vonden we niets, wat we echt mooi vonden. "Hiptafelzeil" heeft een mooie sortering zeilen. We zijn goed geslaagd; echt blij met de print. We gebruiken het alleen tijdens de maaltijden (met knoeiende kids..) Laat het bezorgen op een "rol"; zo komt het niet gekreukt binnen.
De helft maar geleverd en geen…
De helft maar geleverd en geen tussentijdse info
De helft geleverd en nu maar afwachten of het andere deel geleverd gaat worden. We zijn benieuwd of na een bijna een maand we de bestelde en betaalde tafelkleed nog geleverd gaat worden.

Réponse de Hiptafelzeil
Goede kwaliteit en betaalbaar…
Goede kwaliteit en betaalbaar tafelzeil. Ook veel variatie. Na bestelling is het pakket snel bezorgd. Ik bestel regelmatig en zal dit blijven doen. Complimenten.
Fijn tafelzeil
Het zeil voelt goed aan, het is erg soepel en valt mooi over de tafel heen. De print is ook mooi.
Toen we het zeil afrolden, kwam er wel een flinke chemische lucht af, maar na een dagje luchten is dat gelukkig verdwenen.
Ik weet nog niet hoe het zeil zich op langere termijn gaat houden, maar voor nu zijn we erg tevreden.
Snelle service en goed product
Mooi nieuw tafelzeil
Goede kwaliteit van het tafelzeil, de kleuren zoals op de website. Keurige verpakking op een rol, en daardoor kreukloos op tafel kunnen leggen.Goed schoon te maken.
Supersnelle verzending
Supersnelle verzending, met zorg ingepakt, mooie kwaliteit.
Heel blij mee!!
Snel, goedbetrouwbaar
Snel verzonden, op maat, goede kwaliteit tafelzeil. Beslist betrouwbaar.
Top!
Makkelijk te bestellen en en snelle levering. Ook veel keus en goede kwaliteit. Zeker een aanrader!!
Gezocht en gevonden....
Gezocht, gevonden, betaald en 2 dagen later in de bus. Helemaal prima dus.
Snelle service
Snelle service, foto's op internet komen goed overeen met de werkelijke print op het zeil.
Snelle en nette bezorging. Mooi tafelzeil
Snelle en nette bezorging. Top!
Mooi tafelzeil van goede kwaliteit. Blij mee.
Zoek groter aanbod van "antislip" zeil
Mooi aanbod aan tafelzeilen. Ik zocht er 1 die niet zo glad was aan de onderkant. Maar ik kan deze Maar lastig vinden in het aanbod. Het meeste glibbert van de tafel. Ik e
Heb nu van de oude, die wel een laag had waardoor hij bleef liggen, de laag er af getrokken.

Réponse de Hiptafelzeil
L’expérience Trustpilot