Sämsta företaget jag någonsin haft att göra med. Fortsätter ringa mig år efter år fastän jag bett de dra dit pepparn växer och plocka bort mitt telefonnummer från deras listor. Ringer de er, lägg... Voir plus
Skrotföretaget skickar ut faktura även om man har sagt upp. Ber kunden dokumentera att dom har sagt upp även om allt ska göras på telefon. Ingen fråga innan om man vill förnya avtalet. Faktura... Voir plus
- Agence de presse et de marketing
- Services d'information
- Service de marketing Internet
- Agence de marketing
- Agence de marketing en ligne
- Agence de communication pour les réseaux sociaux
Hitta.se är en enkel och snabb tjänst som hjälper dig att hitta företag, privatpersoner och platser över hela Sverige. Här hittar du alla tillgängliga telefonnummer gratis. Hos oss finns även adresser och kartor, satellitbilder, portbilder, vägbeskrivningar och mycket mer. Som ett komplement till vår populära karta kan du nu även söka på adresser, gator och områden och läsa beskrivningar av områdets boendemiljö, om invånarna i området, vilka som flyttar in och ut ur området samt bostadsobjekt till salu. Nu erbjuder hitta.se även tjänsteförmedling genom Proffs.se, där konsumenter kopplas ihop med företag - snabbt, tryggt och gratis.
Suède
- hitta.se
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Lägg ner hitta.se
Ringer de er, lägg på så fort de säger att de ringer för hitta.se. Det kommer besparar ert välmående.
⭐ Rating
⭐ Betyg: 1/5 (skulle ge 0 om det var möjligt)
Min erfarenhet av Hitta.se har varit mycket negativ. Jag upplever deras tjänst som opålitlig och dåligt hanterad.
Fakturor skickas inte korrekt, men ärenden går ändå snabbt vidare till Inkasso, vilket är både stressande och oprofessionellt. Kommunikation är också ett stort problem – mejl besvaras inte och det saknas ett tydligt och tillgängligt kundtjänstnummer för att kunna lösa problem direkt.
Sammantaget känns hanteringen oorganiserad och stundtals respektlös mot kunder. Det skapar onödiga problem som enkelt hade kunnat undvikas med bättre kommunikation och support.
Jag rekommenderar starkt andra att vara försiktiga i kontakt med detta företag.
--------------------------------------------
⭐ Rating: 1/5 (would give 0 if possible)
My experience with Hitta.se has been extremely disappointing. I find their service unreliable and poorly managed.
Invoices are not sent properly, yet cases are quickly forwarded to collections (Inkasso), which is both stressful and unprofessional. Communication is also a major issue — emails go unanswered, and there is no clear or accessible customer service phone number to resolve problems directly.
Overall, the handling feels disorganized and, at times, quite disrespectful toward customers. It creates unnecessary complications that could easily be avoided with proper communication and support.
I strongly recommend others to be cautious when dealing with this company.

Réponse : Hitta.se
Fruktansvärt bemötande till sina…
Fruktansvärt bemötande till sina kunder. Ett riktigt utsugarföretag som skickar ut fakturan precis dagen efter man har möjlighet att säga upp avtalet. Vid kontakt med kundtjänst möts man av helt oförstående personal. Undvik dom.

Réponse : Hitta.se
I really feel very dissapointed with…
I really feel very dissapointed with this company. It’s the worst ever decision that I have ever made to make a profile in thier website. They are very good at grabbing money of small businesses. I am still paying for their useless service for 6 months. The person called Robin mentioned that I would get 50 calls per week. What a lie and he is very good at that. I didn’t receive a single call😡😡😡😡 I mention with responsibility that they got my approval for thier contract without mentioning that there is a 12 months binding period. And I signed it using band ID while I was in the call. This company is earning profits not because of they providing a genuine service but by strategically convincing small business owners to sign contracts to publish the profiles in their useless website.
Skrotföretaget skickar ut faktura även…
Ingen fråga innan om man vill förnya avtalet.
Faktura skickas precis så sent att man inte hinner säga upp avtalet som har 30 dagar uppsägningstid.
Rekommenderar att säga upp alla avtal direkt och kräva skriftlig bekräftelse.
Varning för dolda avtalsförlängningar i det finstilta!
Känner mig otroligt besviken och lurad av hitta.se. Vi köpte annonsutrymme som vi uppfattade var för en fast, tidsbegränsad period under 2025. Vid köptillfället fanns det ingenting tydligt som förklarade att vi band upp oss i ett löpande avtal.
Idag blev jag uppringd av en säljare som glatt meddelar att vi 'gått in i en ny period'. Ingen förvarning, inget nytt avtal att skriva under. När jag granskar fakturan ser jag att de hänvisar till sina allmänna villkor, där de gömt en klausul om automatisk förlängning. Ett otroligt oseriöst sätt att låsa fast sina kunder på. Jag avråder andra företag från att köpa annonsering här om ni inte vill riskera ofrivilliga abonnemang.

VARNING!!!
Varnar alla för att ingå avtal med detta företag!
Gjorde en uppsägning för ett år sedan och trots detta blev det precis förlängt med ytterligare ett år. Uppsägning går enbart att göra vi telefon och tyvärr så litade jag på hitta.se så jag har inget skriftligt som styrker uppsägningen. Ringde kundservice som frågade efter en skriftlig bekräftelse på uppsägningen, men någon sådan fick jag aldrig.
Gjorde en ny uppsägning och inte då heller skickades en bekräftelse ut.
Efter flera påtryckningar via mail har jag till slut i skrift iaf fått ett svar där det står att de har gjort en "notering" att jag inte vill förlänga. Om det räknas som bekräftelse på uppsägning eller inte kan jag inte bedömma.
Om de orkar bemödas svara på detta kommer de säga att jag ska kontakta kundservice vilket är exakt vad jag gjort och jag kan inte direkt säga att det har varit till någon hjälp.
Så skulle jag aldrig behandla en kund.
Får en faktura från Hitta.se. Behöver ingen annonsering längre pga fullt upp. Ringer och vill avsluta avtalet. Ny period började gälla för några dagar sedan så måste jag betala för ett år till. Smart att skicka ut fakturan några dagar efter att ny period inletts.
Inte perfekt, men klart mycket bättre än konkurrentera
Uppdaterade lite uppgifter och det gick väldigt bra, smärtfritt och utan kostnader. Enkla att ha att göra med och förstå vad man gör.
Sett till deras konkurrenter är Hitta.se väldigt bra att ha och göra med och är också en mer tillförlitlig leverantör då enkelheten göra att man kan ändra i uppgifter utan att bli överkörd av telefonsäljare och kostnader.
VARNING ⚠️ DETTA ÄR ETT…
VARNING ⚠️ DETTA ÄR ETT BEDRÄGERIFÖRETAG, KÖP INTE NÅGOT AV DET DE SÄGER ATT DE ERBJUDER, DE HAR INGENTING ATT ERBJUDA, NÄR DU VÄL GÅR IN I DET KONTRAKTET KOMMER DE INTE LÅTA DIG LÄMNA, ÄVEN OM DE INTE ERBJUDER DIG NÅGONTING, DE SÄGER ATT DE ERBJUDER ANNONSERING, MEN INGEN BESÖKER DERAS WEBBPLATS FÖR DET OCH DU KOMMER HELLER INTE ATT FÅ NÅGRA SAMTAL ELLER TRAFIK FRÅN DERAS WEBBPLATSER ELLER SÅ KALLAD ANNONSERING, KASTA INTE BORT DINA PENGAR, INVESTERA I GOOGLE-ANNONSER ELLER FACEBOOK-ANNONSER, JAG UPPREPAR DETTA ÄR ETT BEDRÄGERIFÖRETAG.
Köp INGET från Hitta , detta har blivit ett bluff-företag
Dag 1 – Köp genomförs
Jag blev uppringd av en säljare på Hitta.se som erbjöd mig en annons för min verksamhet. Erbjudandet lät bra och jag genomförde köpet. Enligt överenskommelsen skulle jag inom cirka en vecka få annonsen för granskning och godkännande, varefter den skulle gå live.
Dag 3 – Faktura inkommer, ingen annons
Redan två dagar efter köpet anländer fakturan – långt innan annonsen ens levererats för granskning. Jag väljer att avvakta och inväntar annonsen som utlovats.
Vecka 3 – Fortfarande ingen annons
Två veckor efter köpet har jag ännu inte mottagit någon annons för granskning. Jag kontaktar Hitta.se och meddelar att jag inte avser betala eftersom jag varken sett eller godkänt någon annons. Hitta.se väljer att tillfälligt frysa fakturan.
Vecka 4 – Reklamation och hävning begärs
Ytterligare en vecka senare kontaktar jag Hitta.se reklamationsavdelning och begär att få häva köpet då ingenting har hänt. Samma vecka inkommer ett mail från säljaren där han ber mig granska annonsen – detta är nu två veckor efter det datum då annonsen enligt avtalet redan skulle ha gått live.
Hitta.se:s svar – Påstående om aktiv annons
Hitta.se hävdar att annonsen har varit aktiv sedan det ursprungligen överenskomna datumet. Detta är direkt motsägelsefullt: om annonsen verkligen var live vid det datumet, varför ombeds jag då att granska den två veckor senare? Jag har aldrig godkänt annonsen, vilket var ett tydligt villkor för publicering.
Reklamationsavdelningen kräver betalning och hävdar rätt till försening
Reklamationsavdelningen på Hitta.se uppger nu i princip att jag är skyldig att betala fakturan trots att annonsen inte levererades i tid och trots att jag aldrig fick möjlighet att granska och godkänna den inom avtalad tid. Än mer anmärkningsvärt är att de hävdar att de har rätt att vara försenade med sin leverans – utan att detta ska påverka min betalningsskyldighet. Detta är enligt min mening helt oacceptabelt och strider mot grundläggande konsument- och avtalsrättsliga principer, där en säljare inte ensidigt kan kräva betalning för en tjänst som inte levererats enligt de villkor som avtalades vid köptillfället.
Fortfarande inte ändrat…
Fortfarande inte ändrat vägbeskrivningen korrekt på kartan till vår adress, trots att vi meddelat detta sedan aug 2023. Urdålig service! Alla andra karttjänster visar rätt, men inte hitta.se

Réponse : Hitta.se
Precis som jag misstänkte så försöker…
Precis som jag misstänkte så försöker nu Hitta.se att trots uppsägningen som gjordes för 1 år sedan påstå att jag ska betala för ett nytt år, med påminnelser om att fakturan inte är betalad och att det tillkommer förseningsavgifter
Jäkla blufföretag

VARNING
VARNING! De lurar företagare att teckna avtal som man inte kan avsluta.

VARNING!
Varning! Något har hänt med hitta.se. Jag har köpt tjänster och produkter av dem i många år och samarbetena har tidigare alltid varit mycket seriösa. De senaste månaderna har de debiterat oss för annonser som inte kunna gå live pga att deras säljare inte levererat specifikationer för annonser. De vägrar kreditera. Ringer upp istället för att svara på mail om reklamation, som att de aktivt undviker att ha skriven kommunikation. Otroligt tråkigt att det är vad som blivit av hitta.se och för vår del förödande att behöva lägga så mycket tid på att försöka få tillbaka pengar som de lurat oss på.
Dålig service och kontakta
Dålig service och kontakta. Dom kommunicera inte med medarbetare. Har avslutat abonnemanget i april 2025 fortförande får frakturer ringt och chattat och emailat. Dåligaste service jag här varit med om. Annonsera inte med dom
Hitta.se är princip ett bluff företag.
Hitta.se har inte levererat det som utlovades. Vi band upp vår flyttfirma på ett års avtal och har inte fått någon faktisk avkastning eller relevanta uppdrag genom tjänsten.
Trots detta har de fortsatt att ringa och försöka sälja på oss fler och dyrare tilläggstjänster, vilket upplevs som både oseriöst och respektlöst när grundtjänsten inte gett resultat.
Vi känner oss missnöjda med både leveransen och bemötandet. Det här motsvarade inte alls de förväntningar som skapades vid försäljningen.

Réponse : Hitta.se
De är väldigt pådrivande och lurar in…
De är väldigt pådrivande och lurar in företag till annonsering. Går inte att säga upp, är tecknat på ett år för 14000 kr.

Naked
The informations are not updated. The system by showing what my neighbors have, loans, cars...it is awful. Probably a good source for criminals who want to target a "client". It is probably one of the best example that, in our society, being under the radar, anonymous, it is a luxe.
Varning
Vill suga ur varje krona som går av dig som kund utan skrupler eller moral. Tänk dig noga för innan du tecknar avtal med det här "företaget".