Vidunderlig oplevelse
Vidunderlig oplevelse med meget professionelle guides og foredragsholdere som samtidig ermeget hyggelige og morsomme 😄
Vi planter den danske højskole tanke på Sicilien☀️
Hf. Engly 45, 2300, København, Danemark
Dejlig tur i godt selskab. Der er meget at opleve på Sicilien. Perfekt hotel uden for mange turister. Og så en imponerende rejseleder med fantastisk viden og energi.
Jeg har været på en uges keramik højskole i oktober 2023.
Det var en helt fantastisk tur Tine havde tilrettelagt med keramikken og kulturen på Sicilien som omdrejningspunkt.
Ulla og Tine skaber en dejlig stemning og danner en tryg ramme, så vi som rejsende bare skulle følge med og nyde alle indtryk.
Jeg rejser gerne med på Højskolen til Sicilien igen vil på det varmeste anbefale denne rejse
"Eventyr på Sicilien
Jeg deltog i kurset Vin og vulkan i april.
Det var et super spændende kursus, med mange vinsmagninger på vinbarer og vingårde.
Vi havde et par ture til Etna men især turen med firehjulstrækker til Etnas kratere var ret vild!
Vi boede i Randazzo ved foden af Etna - byen var slet ikke turistet og ved nærmere bekendtskab en hyggelig og interessant by.
Ugen var godt planlagt og veltillagt, og desuden med mange spændende arrangementer, så som: foredrag, besøg på musikmuseum, film og udflugter til flotte byer.
Ulla Meucci, gjorde et fantastisk arbejde som guide og fortalte om, traditioner, mad, menneskene på øen, landskabet og meget mere - man kan god mærke hun kender øen indgående.
Vi havde i gruppen et skønt sammenhold på turen – vinen hjalp os godt på vej og vi havde det sjovt sammen:-)Vejret var desværre ikke i top - men det kan man jo ikke styre!
En skøn og oplevelsesrig tur på skønne Sicilien.
Jeg vil gerne rejse med dem igen." Lars Luie
Altid en fornøjelse at deltage i Højskolen på Siciliens rejser på Sicilien, der bringer både det kulturelle, det folkelige og det kulinariske ind i deres arrangementer. Man bliver smittet af den store passion for det sicilianske.
Skøn uge med massere af oplevelser, kompetente og venlige guider som virkelig kunne deres job. Fantastisk oplevelse på skønne sicilien
En rigtig god oplevelse. God blanding af kunst, historie og kultur. Vores guide Tine Kragh er professionel, engageret med en skinnende interesse for Sicilien..
Som fuldblods italiener født i Taormina bosættende i København siden 1971, anbefaler Soui Anngizzi med 5 store stjerner denne Sicilianske aften på Det Italienske Kulturinstitut af initiativ Højskolen på Sicilien, en kanon energi fyldt berigende passioneret foredrags aften, jeg har siden delt om min begejstring, og ser frem til flere aftener i denne sjælens tegn, Soui Ajo Albarosa Anngizzi
Jeg var på en dejlig rejse til Sicilien med Højskolen på Sicilien. Alt fungerede fint og var velplanlagt.
Vidunderlige turer og udflugter.
Vil helt sikkert tage med igen.
Højskolen på Sicilien laver virkelig interessante rejser til Siciliens mange underskønne og ofte lidt ukendte lokationer - alt sammen med højskoletanken i fokus og med kultur, kunst og åndsliv in mente. Det var en stor fornøjelse at være i Palermo med Højskolen, en tur, som bl.a. bød på et helt unikt besøg hos Thorvaldsens efterkommere!
Alsidigt program, hvor vi under kyndig guiding kom godt rundt omkring de mange kulturlag i Palermo og omegn: fra antikke udgravninger til normannertidens middelalderkirker, fra barokkens pragt til nutidig streetart, samt både lidt dansk guldalder-idyl og en del mindelser om mafia-truslen - -
Det hele velorganiseret!
Jeg var med på rejsen til Sicilien med højskolen og havde en fantastisk tur! Spændende kultur, mad og kunst. Tine var en super underviser og hjalp med alt hvad man havde brug for. Skønt sted med rigtigt meget at byde på og kommer med garanti tilbage. Meget anbefalelsesværdigt!
Det var en interessant aften med meget kompetente foredragsholdere. Jeg har siden 1978 været mere end 30 gange på Sicilien, så en stor del af det, foredragsholderne fortalte, var velkendt for mig. Men det gjorde ikke noget. Det bekræftede jo bare deres kompetencer, som jeg vurderer værende helt i top. Hvis og når der kommer et lignende arrangement, kan jeg kun anbefale at deltage. Det bliver en god oplevelse. En rejse - eller flere - til Sicilien kan jeg kun anbefale. Og måske skulle man gå i fodsporene på mine hovedpersoner i kriminalromanerne "Mord på færgen til Palermo", "Mord på Sicilien", "Den sicilianske forbindelse" og "Skovtårnsmordet". Jeg har flere læsere, der på Siclien har fulgt min dansk-tyske journalist Michael Bech og hans sicilianske kæreste, kriminalkommissæren Angela Pecci. Mine bøger er skrevet sådan, at de også kan bruges som turistguider, hvor handlingsstederne beskrives med navns nævnelse, hvor hovedpersonerne også er turister og går ud og spiser. God læselyst og god rejse til Sicilien.
Var til siciliansk aften på det italienske kulturinstitut, med Højskolen på Sicilien. Helt fantastisk aften med højt humør og dygtige foredragsholdere. Glæder mig til selv at skulle til Sicilien nu!

Réponse de Højskolen på Sicilien
En savoir plus sur les différents types d'avis.