Selvom jeg blev lidt bekymret over ikke at modtage et link til tracking, så har det været en positiv oplevelse. Jeg modtog min pakke 2 dage efter bestilling og den kom pakket ind i genbrugsmateriale,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hold da op - lynhurtig service og et produkt til en virkelig god pris. Bestilte onsdag middag og havde pakken leveret hjemme torsdag til middag. Kæmpe anbefaling.
L'entreprise a répondu
Hurtig og perfekt levering. Et dejligt tvist, der var en håndskrevet regning med. Der oplevede jeg en følelse af personlighed og nærvær, Mvh Hanne Christensen
L'entreprise a répondu
Træd ind i Alladins hule... ...og oplev hvordan inspirationen kommer til dig! Med mere end 40 år i branchen driver Inge Lise, i daglig tale; Fifi, den lille, men den helt igennem uundværlige hobbybutik i hjertet af Aarhus. Sammen med Bianca, kan de to fantastiske kvinder guide dig igennem nærmest et hvert projekt eller komme med gode råd og fif.
Ferdinand Sallings Stræde 20, 8000, Aarhus C, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Rigtig hurtig forsendelse ,omhyggelig indpakket kan kun varm anbefales 😊

Réponse : Hoffmann Hobby
Medarbejderne bag disken (to kvinder) har en virkelig dårlig attitude. Jeg valgte derfor at lægge mine varer tilbage og forlade butikken. Jeg ønsker ikke at handle et sted, hvor man bliver behandlet på den måde. I bør virkelig overveje, hvordan I omgås jeres kunder, det her er slet ikke i orden.

Réponse : Hoffmann Hobby
Fint udvalg, gode priser og en super venlig betjening.
Jeg handler meget gerne her igen :)

Réponse : Hoffmann Hobby
Den ældre dame som sædvanligt står bag disken har en forfærdelig attitude og kigger på en som om at man vil stjæle. Jeg kom frem til at det måske bare var hendes ansigt, og fortsatte med at handle derinde. Tog en anden gang min kæreste med, som også spurgte mig hvorfor hun kiggede sådan. Herefter indså jeg at det ikke bare var hendes ansigt men attitude og nedladende toneleje. Kommer der desværre ikke mere da jeg ikke vil støtte butikken

Réponse : Hoffmann Hobby
Jeg er vild med de små håndlavede bamser- og det er mine børnebørn også

Réponse : Hoffmann Hobby
Super god service og søde medarbejdere, som giver sig tid til at hjælpe. 5 stjerner + fra mig :-D

Réponse : Hoffmann Hobby
En savoir plus sur les différents types d'avis.