Hoffmann Hobby Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Flotte/smukke metervarer, og så er de to indehavere meget imødekommende. Generel god service. Går du ind for god kvalitet af bomuldsstof, så kan jeg kun anbefale dig at tage en tur forbi butikken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hold da op - lynhurtig service og et produkt til en virkelig god pris. Bestilte onsdag middag og havde pakken leveret hjemme torsdag til middag. Kæmpe anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og perfekt levering. Et dejligt tvist, der var en håndskrevet regning med. Der oplevede jeg en følelse af personlighed og nærvær, Mvh Hanne Christensen

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

Træd ind i Alladins hule... ...og oplev hvordan inspirationen kommer til dig! Med mere end 40 år i branchen driver Inge Lise, i daglig tale; Fifi, den lille, men den helt igennem uundværlige hobbybutik i hjertet af Aarhus. Sammen med Bianca, kan de to fantastiske kvinder guide dig igennem nærmest et hvert projekt eller komme med gode råd og fif.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Lappen faldt af efter 2 minutter

Faldt af efter 2 minutter

7 juillet 2025

Hej Michael,
Det er vi da kede af at høre - vi har ikke før fået klager over vores lapper. Jeg har, personligt, lappet et par leggings med en sort stretch lap magen til den du købte og de er brugt og vasket flere gange.
Derfor er vi nysgerrige på, om du vil fortælle os lidt mere om hvad du har brugt lappen på og hvordan du har gjort?
Jeg håber, at få en mail fra dig på kundeservice@hoffmannhobby.dk, så vi alle kan blive lidt klogere.

Bianca,

Pakken kom hurtigt frem

Pakken kom hurtigt frem, og alt var perfekt.

4 février 2025

Hej Kirsten,
tusind tak for den fine anmeldelse og fordi du gav dig tid til at skrive den.

En god oplevelse

Fint udvalg, gode priser og en super venlig betjening.

Jeg handler meget gerne her igen :)

8 janvier 2025

Hej Lisa,
Tusind tak for din fine anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive den.

Dårlig attitude

Den ældre dame som sædvanligt står bag disken har en forfærdelig attitude og kigger på en som om at man vil stjæle. Jeg kom frem til at det måske bare var hendes ansigt, og fortsatte med at handle derinde. Tog en anden gang min kæreste med, som også spurgte mig hvorfor hun kiggede sådan. Herefter indså jeg at det ikke bare var hendes ansigt men attitude og nedladende toneleje. Kommer der desværre ikke mere da jeg ikke vil støtte butikken

16 octobre 2024

Hej Isabella,
Tusind tak fordi du gav dig tid til at komme med feedback på dit besøg i butikken - jeg er virkelig ked af at høre, at din oplevelse har været så dårlig.
Vi tager det til os og arbejder på det, for sådan skal det naturligvis ikke være.

Skønne små bamser

Jeg er vild med de små håndlavede bamser- og det er mine børnebørn også

1 décembre 2024

Hej Karen,
Vi er også helt vilde med de små bamser, så det kan vi godt forstå, at i også er!

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder rigtig meget for os.

Super god service

Super god service og søde medarbejdere, som giver sig tid til at hjælpe. 5 stjerner + fra mig :-D

17 décembre 2024

Hej Helle,
Hvor er vi glade for, at du er glad! Vi vil rigtig gerne, at vores kunder kommer ud herfra med de ting, som de skal bruge og er glade for deres valg.
Tusind tak for alle dine stjerner og fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder rigtig meget for os.

Farligheden i betjening

Fantastik rådgivning til alle mine projekter. Betjeningen som i de gamle dage.

21 octobre 2024

Hej Lololinita,
Tusind tak for den fine anmeldelse - det var pænt af dig at tage dig tiden til at lave den. Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig!

Stort udvalg

Godt og stort udvalg af hobbyartikler og god betjening.

6 septembre 2024

Hej Ingelise,
tusind tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at kunne hjælpe dig!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er ved at sy nisserne men kan ikke…

Jeg er ved at sy nisserne men kan ikke li farverne på ansigterne jeg syntes at de skal have hudfarve men det er nok mig der er lidt gammeldags ellers ros til jer og jeg glæder mig til de andre og stof er der rigeligt af det er dejligt

24 septembre 2024

Hej Anny,
Tusind tak fordi du tog dig tid at skrive en fin og konstruktiv anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du ikke bryder dig om farverne, vi gør os ellers umage for at udvælge nogle gode farver, der passer sammen. Jeg håber, at du blev glad for det færdige resultat alligevel.

Noté 5 sur 5 étoiles

De havde det jeg skulle bruge og jeg…

De havde det jeg skulle bruge og jeg fik det hurtigt leveret

2 octobre 2024

Hej Lene,
Jeg er glad for at vi kunne hjælpe! Tusind tak for at du gav dig tid til at skrive en anmeldelse til os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestiller glædeligt herfra igen

Selvom jeg blev lidt bekymret over ikke at modtage et link til tracking, så har det været en positiv oplevelse. Jeg modtog min pakke 2 dage efter bestilling og den kom pakket ind i genbrugsmateriale, hvilket jeg er meget glad for, og med den fineste håndskrevne faktura. Helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bestiller herfra.

31 juillet 2024

Hej Mie,
Jeg er ked af at du ikke fik et track and trace, det vil jeg lige undersøge hvad der er sket der. Jeg er glad for, at du kunne lide både indpakningen og fakturaen - vi ser ingen grund til ikke at genbruge og vi vil så gerne bevare det personlige uanset om du er i butikken eller et andet sted i landet <3

Noté 4 sur 5 étoiles

Det var hurtigt handel og hjemmesiden…

Det var hurtigt handel og hjemmesiden er let at fine rund på

9 juillet 2024

Hej Poul,
Tusind tak for den fine anmeldelse og fordi du tog dig tid til at give os den.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tryghed ved nethandel med Hoffman hobby.

Tilfreds med de papirvarer jeg havde bestil, og følte mig tryg ved handlen, fin respons og hurtig levering.

9 avril 2024

Réponse de Hoffmann Hobby

Hej Marianne, Tusind tak for den fine anmeldelse og tak fordi du gav dig tid til at give os en anmeldelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

En virkelig ærgerlig oplevelse.

Jeg plejer altid at handle i den fysiske butik, og har gjort det i over 30 år, og været utrolig glad for den skønne hobby oase med super betjening.

Bestilte så et Fru Zippe broderi kit i deres netbutik. Bestillingen blev annulleret, fordi de alligevel ikke havde varen. Til gengæld blev jeg tilbudt 10% rabat på mit næste køb. Det hjælper ikke ret meget, når varen stiger med over 100%. En virkelig ærgerlig oplevelse.

15 février 2024

Hej Henriette,
Tusind tak fordi du gav dig tid til at lave en anmeldelse og fortælle om din oplevelse - også selvom den har været virkelig ærgerlig!

Normalt ville jeg bare have bestilt et broderi mere hjem, men desværre er mange af Fru Zippes broderier steget helt afsindigt fra leverandøren, hvilket også er afspejlet i andre butikkers priser, så derfor skrev jeg dig en mail og annullerede ordren.

Jeg har det helt skidt med, at skulle annullere en ordre og derfor rakte jeg dig "olivengrenen" i form af en 10% rabat-kode. Det er ikke meget og det er slet ikke, det som du gerne ville have haft, men det er det bedste jeg har, at tilbyde dig.

Jeg håber ikke, at det har afskrækket dig fra, at komme her ind og besøge os igen.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus