Vi fik tilbud om at få fjernet nedfaldssne fra taget, de skrivet i tilbud de fjerner sneen der er til fare for at styrte ned, men de fjerner en enkelt istap, så skal man have taget issikret så kontakt... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi har fast aftale om vinduespudsning. Vinduerne står top skinnende og skarpe. Professionelt udført. Kommer til tiden. Venlige, servicemindede og effektive folk. Fleksible, hvis der lige er en deta... Voir plus
L'entreprise a répondu
Altid godt arbejde og god service. Vi har haft fornøjelsen af udendørs vinduespudsning hvert kvartal i flere år. De kommer af sig selv i de aftalte måneder og og det er en ordning, som fungerer helt p... Voir plus
en svær opgave med meget græs der skulle fjernes inden rensningen. Det kostede virkeligt knofedt at få det væk men fint det gik uden mine planter led overlast. en mindre kommunikationsbrist ved bestil... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Klaret gør vi det nemt at få styr på de praktiske opgaver – både for private og erhverv. Vi hjælper med alt fra vinduespudsning og hækklipning til tagrenderens og algebehandling, udført professionelt og med fokus på kvalitet. Faste aftaler, klare svar og dygtige fagfolk – så er det klaret.
Coordonnées de contact
Øster Alle 56 6, 2100, Østerbro, Danemark
- 70203023
- info@klaret.dk
- homebob.dk
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Perfekt vinduespudsning
Vi har anvendt HomeBob i flere år til at udføre vinduespudsning både indvendigt og udvendigt i byens Genbrugsbutik. Det er super godt arbejde de udfører og er altid flinke og forstående. Deres kundeservice er i top og aftalerne holder. Prisen er god, så vi vil helt klart anbefale at benytte HomeBob.

Réponse de Klaret
Det er nogle virkelig søde pudsere
Det er nogle virkelig søde pudsere, vi får besøg af, og de har indtil nu lavet et rigtig fint stykke arbejde.

Det fungere godt
Det fungere godt. Hurtigt til at svare og følge op på henvendelser.

Dejligt rene vinduer
Venlig og hyggelig vinduespudser, og resultatet er meget tilfredsstillende.
desuden har det også været fint at samtale med administrationen

Réponse de Klaret
Vi er meget tilfreds med kvaliteten af…
Vi er meget tilfreds med kvaliteten af vinduespudsningen, og vi oplever en virksomhed der går op i kunderne føler sig godt behandlet.

Réponse de Klaret
Fantastisk god service hele vejen fra…
Fantastisk god service hele vejen fra administration til reel vinduespudsning.

Réponse de Klaret
Vi er fuldt ud tilfredse med den…
Vi er fuldt ud tilfredse med den service homebob yder ved vinduespudsning, som de har foretaget for os de seneste 2+ år.

super god service.
super god service.. Den opgave der skal løses bliver udført med en profession og til fuld tilfredshed.
Kommer som aftalt
Kommer som aftalt, og trods de gutter der pudser vores vinduer er lynhurtige, er det altid et fint resultat. Og så er dem jeg har mødt meget flinke. Også en god pris. Så jeg er meget tilfreds.

Réponse de Klaret
Det er bare super nemt og prisen kan…
Det er bare super nemt og prisen kan man ikke klage over

Fungerer perfekt
Fungerer perfekt - er glad kunde på 3. eller flere år. Kommer som aftalt, arbejder effektivt og forlader huset med skinnende flotte vinduer

Præcis og pålidelig vinduespudsning
Præcis og pålidelig vinduespudsning til en god pris.

Réponse de Klaret
der blev gjort det der skulle
der blev gjort det der skulle, og til den aftalte tid

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.