Vi fik tilbud om at få fjernet nedfaldssne fra taget, de skrivet i tilbud de fjerner sneen der er til fare for at styrte ned, men de fjerner en enkelt istap, så skal man have taget issikret så kontakt... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi har fast aftale om vinduespudsning. Vinduerne står top skinnende og skarpe. Professionelt udført. Kommer til tiden. Venlige, servicemindede og effektive folk. Fleksible, hvis der lige er en deta... Voir plus
L'entreprise a répondu
Altid godt arbejde og god service. Vi har haft fornøjelsen af udendørs vinduespudsning hvert kvartal i flere år. De kommer af sig selv i de aftalte måneder og og det er en ordning, som fungerer helt p... Voir plus
en svær opgave med meget græs der skulle fjernes inden rensningen. Det kostede virkeligt knofedt at få det væk men fint det gik uden mine planter led overlast. en mindre kommunikationsbrist ved bestil... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Klaret gør vi det nemt at få styr på de praktiske opgaver – både for private og erhverv. Vi hjælper med alt fra vinduespudsning og hækklipning til tagrenderens og algebehandling, udført professionelt og med fokus på kvalitet. Faste aftaler, klare svar og dygtige fagfolk – så er det klaret.
Coordonnées de contact
Øster Alle 56 6, 2100, Østerbro, Danemark
- 70203023
- info@klaret.dk
- homebob.dk
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Super flotte vinduer efter at Nicolaj…
Super flotte vinduer efter at Nicolaj fra Homebob har været forbi👍🏼
Og meget fin service fra kontoret.

Super Service af Nicolaj
Mine tvillingedrenge fik god underholdning da Nicolaj var forbi og pudse vores vinduer.
Han var så sød og gav sig tid til at tegne i skummet på vinduerne, til stor begejstring for drengene :-)
Og vinduerne var pæne rene bagefter.

Réponse de Klaret
Super god pudsning af Nicolai som også…
Super god pudsning af Nicolai som også er høflig og service minded.

Réponse de Klaret
Tak for flot arbejde idag
Tak for flot arbejde idag. Det lykkedes Nikolaj til UG trods vejrliget.

Réponse de Klaret
Altid god service og skinnende vinduer
Altid god service og skinnende vinduer. I dag havde vi besøg af Nikolaj, som gjorde arbejdet ekstra grundigt. Dejligt!

Réponse de Klaret
Det er en fornøjelse at samarbejde med…
Det er en fornøjelse at samarbejde med Home Bob, både med administrationen og med de altid venlige og imødekommende medarbejdere, som indtil nu har udført vinduespudsningen til vores fulde tilfredshed.

Fantastisk arbejde
Jeg vil gerne give min største ros til HomeBob og deres medarbejdere.
Jeg er meget tilfreds med pudsningen både indvendigt og udvendigt, og deres medarbejdere er altid høflige, omhyggelige og med god service i fokus hver gang

Réponse de Klaret
Havde besøg af Nicolaj fra Homebob…
Havde besøg af Nicolaj fra Homebob første gang igår…. og fik pudset vinduer, som bare virkelig trængte. Super arbejde 😀

Se klart !
Se klart !
En fantastisk fredag morgen kom en ung mand med et stort smil, jeg skal pudse dine vinduer.
Det gjorde han.
Uden striber eller andet så han må gerne komme igen.

Réponse de Klaret
Nicolai har rengjort vinduer hos os i…
Nicolai har rengjort vinduer hos os i dag og gjorde det fremragende

Réponse de Klaret
Meget glad for abonnement der bare…
Meget glad for abonnement der bare fungerer :)
Eneste men er, hvornår får I rengøring? #please :-)

Fuld tilfredshed
Fuld tilfredshed.
Nu har vi haft besøg af Simon 2 gange til vinduespudsning både indvendigt og udvendigt. Han laver et godt stykke arbejde, der er ikke en finger at sætte på resultatet 👍 Abonnementsordningen fungerer fint her hos os😋

Réponse de Klaret
Super fint trods meget længe siden sidst.
Både første og anden gang superfint arbejde. Første gang var efter mere end et år på alle 4 sider, palæruder, og alt var i orden. Næste gang efter 3 måneder om muligt endnu bedre. Meget omhyggeligt

Réponse de Klaret
Super information op til selve opgaven…Hækkeklipning
Super information op til selve opgaven og udførslen af hækkeklipningen var helt fantastisk. Ikke en finger at sætte på noget. Flot hæk og ryddet helt op. Skulle ikke involveres i noget som helst.

Réponse de Klaret
Super venlige og dygtige mennesker der…
Super venlige og dygtige mennesker der kommer ud🤩

Uforståelige priser
Jeg accepterede Homebobs abonnement, men prisen blev pludselig 199 kr. i stedet for 119 kr. pr måned. Hvis jeg fjernede min første sal fra huset, ville pudsningen af præcis de samme vinduer så koste 119 kr. pr måned. Så prisen afhænger ikke af Homebobs arbejde.

Virkelig flot arbejde
Virkelig flot arbejde - vi har en svær hæk, den står snor lige nu. Tak for godt arbejde og information undervejs.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.