Jeg vil hermed opfordre ALLE der har kviklån's sager i klemme fra flere år tilbage (Dem der blev politianmeldt, begæret konkurs fordi de var illegale). Om ikke at betale en kr. Både Repay Finan... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hornskov/Vindberg meldte sig konkurs i 2021, hvordan kan de så fortsætte? de har snydt adskillige mennesker med ulovlige opkrævninger og med ulovlige telefoniske opkald. Har været i både by og landsre... Voir plus
Indgå ALDRIG en aftale med HornskovVindberg!!! 95% af anmeldelser de sidste 12 mdr er 1 stjernet!! Jeg er en af dem - Total pengemaskine, useriøse amatører der ingen skyldige penge kan inddrive. Ef... Voir plus
Ubestridt en af de værste firmaer, jeg nogensinde har benyttet mig af. De lokkede med guld og grønne skove på en skyldner, påstod de havde sendt breve og startet en "ringe" kampagne, 3 uger efter de... Voir plus
Coordonnées de contact
Vestergade 18 E, 1456, København K, Danemark
- info@hornskovvindberg.dk
- hornskovvindberg.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
HornskovVindberg A/S ER BEDST...
Jeg har et lille en mands firma og en rimelig fast kundekreds , dog kan
jeg også have dårlige betalere. H-V ringede til mig og vi lavede en aftale
om at inddrive en gammel gæld fra en dårlig betaler.
Som nordjyde er man jo lidt mistroisk over for om det nu er klogt at lave
at lave en aftale med et "Københavnsk firma"
H-V har været en yderst professionel partner i denne sag og jeg har haft et "log in"så jeg igennem hele forløbet følge med i hvad der sker i sagen.
Jeg har flere venner som har små firmaer og har fortalt om H-V og deres
måde at få fat i dårlige betalere. Vil til en hver tid anbefale og selv bruge H-V igen.... Tak for hjælpen....

Réponse de HornskovVindberg A/S
Hornskov og Vindberg giver hurtig respons på sagerne, informerer løbende om sagens forløb.

GOD SERVICE
GØR ALT FOR AT VI, SOM VIRKSOMHED, KAN FÅ VORES SKYLDIGE PENGE HOS DEBITORERNE, NÅR DER ER NOGEN, DER HAR DET LIDT SVÆRT MED AT BETALE DET SKYLDIGE. DET ENESTE ÆRGERLIGE ER, AT MAN IKKE SOM VIRKSOMHED KAN RINGE OG HØRE OM PERSONEN/VIRKSOMHEDEN, MAN SKAL LAVE ET STYKKE ARBEJDE FOR, ER REGISTRERET I RKI REGISTRET.

God proffessionel behandling
HornskovVindberg har hjulpet os i nogle sager, hvor vi havde opgivet, men gode resultat.
Er gode til er informerer om nyt i vores sager.
Vil anbefale dem til alle der har dårlige betaler

KAN ANBEFALES
Super god kundeservice :-)
Dejligt med en god samarbejdspartner, der tager sig af de sager, som tager lang tid, Man kan følge sine sager på deres side og se de breve der bliver sendt, så har man mere føling med hvad der sker.

Indrivelse
Jeg havde en betaling, som udeblev efter opringning og gentagen henvendelser.
Jeg gik derefter til HornskovVindberg og overdrog sagen til dem. Jeg blev umiddelbart ringet op af skyldner få dage efter, men valgte at lade sagen køre videre, da jeg vidste at det var fordi de var blevet bekendt med at jeg havde overdraget sagen.
Der blev handlet hurtigt efter min overdragelse og få uger efter blev jeg meddelt at skyldner havde betalt.
Jeg kan kun sige at det virkede til min fulde tilfredshed og at der gennem sagen er blevet oplyst hvad jeg havde brug for at vide.
Jeg har ikke en finger at sætte på dette forløb.

Réponse de HornskovVindberg A/S
Jeg kan kun anbefale HornskovVindberg A/S til alle, da de yder en fantastisk service og helt i gennem udfører et effektivt og professionelt stykke arbejde.
Kæmpe ros herfra. :)

God professionel behandling
Vi er først lige blevet kunder hos HornskovVindberg A/S, men har allerede fået tilbagemelding om at en af vores dårlige betalere har betalt deres skyld.

Utrolig god kundeservice
Hornskov Vindberg har en utrolig god service, meget kompetent personale, når jeg ringer får jeg en virkelig god service, altid klar til at give råd og vejledning.
Vi er begyndt at bruge Hornskov Vindberg til at rykke vores kunder og det fungerer perfekt.
Jeg har kun godt at sige om Hornskov Vindberg.

Réponse de HornskovVindberg A/S
Seriøs virksomhed der holder hvad de lover
Har haft nogle problemer med såkaldte "dårlige" betalere, jeg havde søgt en del rundt efter et inkasso selskab der virkede seriøst dog uden held, en dag ringede en sælger og tilbød mig Jeres service og lovede mig at i ville kunne hive mine penge hjem og jeg gav det en chance, den første sag varede maks 14 dage så var pengene hentet hjem, jeg havde selv kæmpet over nogle måneder med det dog uden held. Derfor vil jeg helt klart anbefale Jer videre til folk der har de såkaldte "dårlige" betalere. Endnu engang tak for hjælpen

Super god service!
Super godt firma, med super god service. En virksomhed med ansatte der kan deres job! Hos HornskovVindberg er servicen endvidere hurtig, og det er meget vigtigt når man er selvstændig erhvervsdrivende. Jeg vil klart anbefale andre virksomheder HornskovVindberg A/S!

Meget god service
Har brugt HornskovVindberg A/S til inkasso. Har altid fået en meget god service og gode råd.

seriøs firma
Har brugt Hornskov Vindberg i flere sager hvor kunder ikke betalte til tiden.
Kan kun sige at med deres hjælp kom der gang i tingene og vi fik vores tilgodehavende ind.............har kun ros til dem.

God Service
Det er god service og alle pengene værd.
De er der med det samme til at hjælpe hvis problemet skulle være ude

Fantastisk
Blev kontaktet af Hornskov/Vindberg omkring inkasso og jeg havde da en der skyldte mig penge, en måned senere var pengene betalt og sagen sluttet. Super nemt og super service. Tusind tak for hjælpen

Réponse de HornskovVindberg A/S
Som de 5 stjerner angiver. Er jeg fuld ud tilfreds.
Beklager ventetiden. 👍

Kunde hos hornskovVindberg
Jeg har kun været tilfreds med de sager som i har kørt for mig

Anbefaling..:-)
Man kan da ikke være andet end tilfreds med den service man får her :-)
Kan kun anbefales til andre, der kunne få brug for at skulle denne vej. :-)
Derfor de 5 Stjerner...

L’expérience Trustpilot