Jeg vil hermed opfordre ALLE der har kviklån's sager i klemme fra flere år tilbage (Dem der blev politianmeldt, begæret konkurs fordi de var illegale). Om ikke at betale en kr. Både Repay Finan... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hornskov/Vindberg meldte sig konkurs i 2021, hvordan kan de så fortsætte? de har snydt adskillige mennesker med ulovlige opkrævninger og med ulovlige telefoniske opkald. Har været i både by og landsre... Voir plus
Indgå ALDRIG en aftale med HornskovVindberg!!! 95% af anmeldelser de sidste 12 mdr er 1 stjernet!! Jeg er en af dem - Total pengemaskine, useriøse amatører der ingen skyldige penge kan inddrive. Ef... Voir plus
Ubestridt en af de værste firmaer, jeg nogensinde har benyttet mig af. De lokkede med guld og grønne skove på en skyldner, påstod de havde sendt breve og startet en "ringe" kampagne, 3 uger efter de... Voir plus
Coordonnées de contact
Vestergade 18 E, 1456, København K, Danemark
- info@hornskovvindberg.dk
- hornskovvindberg.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Vi fik vores penge hjem
Vi er en lille boligforening og det var begyndt at slide på os at vi havde flere og flere restancer. Vi fik hjælp af HV A/S og det har nedbragt restancer væsentligt.

Proffesionel sagsbehandling
Altid hurtig svar, altid omhyggelige og med kunden i centrum.
Kan kun anbefale firma som en seriøs samarbejdspartner.

god hjælp
Dejlig firma at samarbejde med, der er stor hjælp at hente.
Stor hjælp til at få penge i kassen
Venlige service medarbejdere
Stor anbefaling herfra

Sagsbehandling og dialog
God og hurtig sagsbehandling samt fin dialog om spørgsmål undervejs

Réponse de HornskovVindberg A/S
Er rigtig gode til at følge op på opgaver, samt holde kontakten løbende.

SÅ absolut super.
Vi har været kunder i flere år, og vi har haft gavn af dette samarbejde. Det går hurtigt, det er professionelt, og vi bliver hele tiden holdt opdateret på den sag vi måtte have kørende.
Kan absolut varmt anbefale HornskovVindberg A/S - derfor har vi også lige forlænget vores samarbejdsaftale for endnu 5 år.
Det er jo ikke noget man håber at få meget brug for, men når behovet opstår, så handles der straks. Det er perfekt og trygt for os. Og de sager vi har haft er blevet løst til vores fulde tilfredshed.

God behandling
God behandling men kunne godt tænke mig at rådgivning ved inddrivelsen eksempelvis oplysninger om kunden i RKI om der er noget at gå videre med.

Réponse de HornskovVindberg A/S
Ikke tilfredsstillende på nogen måde....
Vi har i firmaregi haft 2 sager overgivet til HornskovVindberg (fremover betegnet HV). Forskellige personer på sagen konstant, der ikke kigger tilbage i historikken, så fremgangsmåden nærmest kun kommer til at virke nærmest debitorvenlig, og ikke en hjælp med inddrivelse af et krav hos en skyldner på vegne af en kreditor. Den ene sag nåede at blive forældet, idet HV skulle sørge for at indsende den til fogedretten, men efter et stykke tid spurgte vi selv til status, og det viste sig, at sagen aldrig var blevet registreret modtaget hos fogedretten. Der måtte være sket en fejl, blev der svaret fra HV's side, men ikke desto mindre var der ingen beklagelse over fejlen, og vores krav mod skyldner på ca. 3.500,- var gået tabt.
Sag nr. 2 har nu kørt siden 2013, hvor vi meddelte ved opstart, at vi selv havde et underskrevet frivilligt forlig liggende fra skyldner. På trods heraf blev der blot trykket på de sædvanlige auto-knapper hos HV, uden tilbagekig i historik og meddelelser fra os ved opstart, hvorved man blot startede en helt ny proces, og hvor det efter noget tid lykkedes (igen) at få skyldners underskrift af et nyt frivilligt forlig (skylderkendelse), en lovet afbetaling med meget lille afdrag og med meget lang frist for betaling af det første afdrag. Vi blev godt nok bedt om at godkende ordningen, men når man får et opkald fra HV, og man kan høre, at det kan vi ligeså sige ja til, og at det ikke virker som om, at HV er gået lidt bestemt til værks i forhold til debitor, så står man lidt dårligt ved at sige, at de altså skal forsøge at få afdraget sat op. I bund og grund kunne man næsten føle, at det havde været rarere selv at have skyldner i tlf. omkring afdragsstørrelse, så man i det mindste kunne have fået alvoren gjort mere tydelig. Som kunde hos et ink.firma regner man jo med, at ink.firmaet gør alt hvad de kan for at få den bedste løsning for en kreditor, a.k.a. deres kunde. Kravet lyder på ca. 5.200,- og her i slut 2015, og altså over 2 år efter opstart, er status, at skyldner kun har betalt 2 afdrag eller i alt 800,-. Ved skyldners misligholdelse måtte vi gentagne gange selv rykke HV og spørge til, hvorfor de ikke havde fulgt op umiddelbart efter, at skyldners afdrag udeblev.
Vi har nu bedt HV om at afslutte sagen, og det kan godt lade sig gøre umiddelbart, MEN kun hvis HV beholder de kr. 800,-, der er indbetalt af skyldner, og vi så lige betaler yderligere kr. 650,- + moms, eller ca. kr. 812,- til HV (udover det abonnement vi jo også har betalt tidligere), hvis vi vil have fremsendt den originale skyldeerkendelse, som skyldner senest har underskrevet. Det har vi selv bedt om, da vi jo så som firma i det mindste kan bruge det som fundament til evt. at tage sagen op igen overfor skyldner på et senere tidspunkt. HV har meddelt, at reelt er det ikke normal fremgangsmåde at få udleveret en skylderkendelse - som jo vel at mærke er på vores eget krav mod skyldner !! - men at man vil sende det til os, hvis vi betaler førnævnte beløb på kr. 812. Altså et honorar på i alt ca. kr. 1.600,- incl. moms udover betalt abonnement for absolut ingenting, andet end en masse tid på opfølgningsforespørgsler. HV har meddelt, at de blot normalt sætter en sag i bero og til overvågning, faktisk på ubestemt tid, hvis en skyldner ikke overholder en afdragsordning, og at vi således dermed ikke kan 'få sagen retur', når vi nu engang i sin tid har bedt HV om at søge kravet inddrevet ved skyldner. Den vil blot blive stående som mere eller mindre tilhørende HV, der så kan forsøge at tage kontakt til skyldner med længere mellemrum. Vi kan jo så tilføje, at vi ifølge gældende regler ikke kan forsøge inddrivelse ad anden vej, sålænge at sagen er verserende ved et inkassofirma. Derfor har vi bedt HV om at afslutte sagen og sende os den org. skylderkendelse. Om det lykkes ved vi ikke p.t., men vi er noget fortørnede over, at det faktisk i bund og grund kommer til at virke som om, at vi i stedet har tiltransporteret HV vores krav mod skyldner, i og med at HV nu rent faktisk fastlåser os hos dem. Det kan godt være, at det er sådan deres kontraktsbetingelser er, skrevet med småt, men det er bestemt ikke sådan vi har forstået indholdet i salgstalen, da der skulle indgåes abonnementsaftale. "Vi gør alt, hvad vi kan for at få jeres penge ind, og lykkes det ikke, koster det jer ikke noget....". Den holder ikke helt, kan vi roligt sige.
Det sidste vi lige har erfaret oveni nu er også, at der er en i firmaet, der fornylig har trykket på en forkert auto-knap, således at historikken i HV's webløsning fremtræder som om, at skyldner fornylig har 'gjort en indsigelse mod kravet'. Dette har på ingen måde sin rigtighed, og HV har bekræftet, at det er en fejl. Ikke desto mindre står meddelelsen stadig i historikken, og som bekendt kan man jo ikke køre en alm. inkassosag mod en skyldner, hvis skyldner har gjort indsigelse og protesteret mod kravet. Ved indsigelser skal sagen køres via Retten med udtagelse af stævning og retssag med efterfølgende dom, førend man kan fortsætte sagen ved fogedretten.
Der MÅ bare ikke ske en sådan fejl ved et såkaldt professionelt inkassofirma.
På ovenstående baggrund kan vi på ingen måde anbefale dette firma til inkassation af småsager. Vi har fornylig også haft en dårlig oplevelse med et andet inkassofirma, og vi forstår ikke, at det skal være så besværligt at få assistance til inddrivelse af et tilgodehavende. Man burde trygt kunne sige, at nu ligger sagen i kyndige hænder, og at man betaler for, at ink.firmaet gør alt hvad gøres kan for at redde ens tilgodehavende hos en skyldner.
! ! Det kan tilføjes, at det (også) var en kamp at få mulighed for at give sin anmeldelse på Trustpilot, idet HV anmeldte den som en overtrædelse i forhold til Trustpilot. Det sker måske ikke så ofte ved evt. positive anmeldelser. Dette selvom HV selv lægger op til at man benytter Trustpilot. Det lykkedes til sidst at få anmeldelsen slået op efter dokumentation frem og tilbage, så giv ikke op, hvis det skulle være tilfældet. Trustpilot har til fulde givet en fair behandling omkring undersøgelsen af troværdigheden af anmeldelsen.
Nemt og god pris
Vi indhentede nogle forskellige tilbud og hornskov, var dem vi følte matchede vores krav mht. pris og funktionalitet bedst.
Indberetning af nye incasso sager, er hurtig og nemt at arbejde med, selv for de ikke så rutinerede it brugere.

Oplevelse med HornskovVindberg A/S
Det er svært og få 5 stjerner, så er der jo ikke plads til forbedringer :-)
Ros til Per Sønderby for opdateringer og arrangement.

Dårlig kommunikation
Min oplevelse med Hornskov Vindborg har virkelig været skuffende.
Jeres sælgere er muligvis den bedste jeg har mødt for der var ingen ko på isen og min sag var ren rutine, så bare rolig, sagde han.
Jeg sender så ind mine dokumenter, beviser og fundament til min Sagsbehandler som dog har en anden opfattelse og mener det ikke er lige så nemt og ligetil men gerne vil se på det. Jeg sender alle papirerne og må rykke ham for bekræftelse for modtagelse da han ikke lige havde set at de var kommet.
I mellemtiden begynder jeg så at få regninger fra Hornskov ang medlemsskabet men i og med at min sagsbehandler skal se på sagen først så venter jeg med at betale. Jeg begynder med det samme at få ekstra regninger og meddelser om at hvis betalning udebliver så ryger jeg til Inkasso hvilket er dybt ironisk.
Jeg får endelig fat i sagsbehandler som stadigvæk synes det er en svær sag og ikke kan love noget, hvilket er fair nok. Det eneste jeg forlangte var at få en som kunne hjælpe mig og kæmpe for min sag og det sagde sagsbehandler at det kunne han gøre og at det var forsøget værd.
Vi går igang og han sender skyldner nogle breve og jeg hører ikke noget fra ham i lang tid indtil jeg kontakter ham via email. Der går alt imellem 3-6 dage før der svares og det føles virkelig som om at hvis jeg ikke kontakter Hornskov så sker der intet.
Jeg holder sagsbehandler opdateret om at skyldner arbejder i udlandet og om han ikke kunne ringe til ham. Jeg skaffer skyldners telefon nummer og venter spændt på en opdatering men høre ikke tilbage. Da han svare tilbage på min mail nogle dage senere så beklager han meget og at han har haft travlt og været væk fra kontoret. Men han har talt med skyldner som ikke vil tale med ham.
Jeg vil gerne vide den slags men men bliver ikke informeret og det kendetegnede i dette sammenarbejde er, at jeg igennem hele forløbet må jagte sagsbehandler for information. Det virkede som om at hvis jeg ikke spurgte til sagen så ville jeg ikke få svar.
Vi aftale at han skal sende et brev til og taler med dages forsinkelse om hvad mine muligheder er. Pludselig får jeg en mail om at hans adresse ikke kan findes og sagen sættes i bero. Jeg forsøger at kontakte sagsbehandler via mail hvor jeg spørger ham om et direkte nummer til ham da jeg ikke kan ringe til jer pga åbningstiden.
Her stopper al kontakten mellem mig og sagsbehandler og han kommer aldrig tilbage til mig. 5 dage senere ringer jeg ind til jer og selvfølgelig kan jeg ikke tale med sagsbehandler så jeg får hans Kollega i røret som er meget lydhør og kommer med gode forslag til min sag. Det gør faktisk at jeg får lyst til at forsætte med jer såfremt han overtager sagen hvilket han også vil gøre.
Jeg sender så alle mine dokumenter via normal post til jer da den nye sagsbehandler skal have det original fundament fra Fogedretten.
Den 1 September er det ikke modtaget endnu og den 3 September skriver min mor at hun har modtaget et brev med alle papirerne? Det gør mig forvirret for jeg har intet hørt fra hornskov om hvorvidt I har modtaget den eller hvorfor i alverden I har valgt at sende den til min mor som jeg slet ikke vil have blandet ind i denne her sag.
Jeg ringer ind igen og kan igen ikke få fat i nogen udover jeres support som må rende over til en anden afdeling og bekræfte at de har taget fundamentet og sendt resten retur til mine forældre. Hvorfor det er blevet gjort, det vides ikke. Min rigtige adresse var enda skrevet på konvolutten.
Det ender med at sagen går i fogedretten og utrolig nok beslutter skyldner at betale. Pengene tikker uregelmæssig ind og jeg skal hele tiden bede deres support om at kontakte skyldner om de manglende indbetalninger.
Deres svar er altid ultra korte, fyldt med stavefejl og general meget uprofesionelle.
Til sidst har skyldner ikke betalt i 3 måneder og det eneste Hornskov gør er at sende mails. Jeg prøvede at få fat i min sagsbehandler, som var lydhør og effektiv i starten, men pludselig havde han ikke tid længere og svarer ikke tilbage på mails længere.
Det har været så frusterende at jeg simpelthen valgte at afbryde sammenarbejde med dem. Ironisk nok havde skyldner begyndt at betale men når man ikke kan få kontakt til en sagsbehandler/jurist og kun kan tale med support over mail eller i deres sparsomme telefontider så er det en lang og opslidende kamp.
Mit råd til andre er dette: Har du, hvad de kalder en “småsag”, så lad være med at bruge dem.
De er sikkert dygtige nok når det drejer sig om firma kunder og større sager men “småsager”; Det har simpelthen ikke deres interesse og det hele drukner i dårlig kommunikation.

Réponse de HornskovVindberg A/S
De er ihærdige, giver ikke op, får pengene fra udlandet, TAK
Med HornskovVindberg A/S i ryggen kan man også få udenlandske
firmaer til at betale. Det tager tid, men efter ca 9 måneder kommer pengene. Tak de er troværdige

bedømmelse
det er altid god service, i er søde at snakke med. Man føler sig altid godt tilpas når man snakker med jer. intet at klage over.

Réponse de HornskovVindberg A/S
De lovede at hjælpe, men kunne intet da det kom til stykket.
Jeg kan ikke anbefale den her virksomhed. Jeg spurgte dem om en konkret sag, og da de sagde de godt kunne hjælpe købte jeg et årsabonnement.
Da de havde sendte en rykker ud, og debitor stadig ikke ville betale sagde de, at de ville opgive sagen. Så de kunne ikke hjælpe, men jeg sad på abonnementet. De havde ellers haft alt korrespondance inden de sagde at de kunne hjælpe.
De sagde at de ikke kunne hjælpe fordi kunden ikke ville betale, hvilket jeg finder yderst mærkværdigt.
Tak for jeres svar. Jeg blev ikke ikke tilbudt at I ville køre den i retten. Det var hvad jeg ville forvente I ville have gjort. Vores arbejde var gjort i henhold til kundens ønsker hvorfor det var nemt at få kunden til at betale med en alm. advokat. Det vidste jeg ikke da I sagde I kunne klare sagen, tiltrods for I vidste at kunden som udgangspunkt ikke havde i sinde at betale.
Jeres svar er ikke sandfærdigt.

Godt tilfreds
Vi har gennem længere tid brugt firmaet og er godt tilfredse.

L’expérience Trustpilot