HornskovVindberg A/S Avis

TrustScore 1 sur 5

1,0

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg vil hermed opfordre ALLE der har kviklån's sager i klemme fra flere år tilbage (Dem der blev politianmeldt, begæret konkurs fordi de var illegale). Om ikke at betale en kr. Både Repay Finan... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hornskov/Vindberg meldte sig konkurs i 2021, hvordan kan de så fortsætte? de har snydt adskillige mennesker med ulovlige opkrævninger og med ulovlige telefoniske opkald. Har været i både by og landsre... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Indgå ALDRIG en aftale med HornskovVindberg!!! 95% af anmeldelser de sidste 12 mdr er 1 stjernet!! Jeg er en af dem - Total pengemaskine, useriøse amatører der ingen skyldige penge kan inddrive. Ef... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ubestridt en af de værste firmaer, jeg nogensinde har benyttet mig af. De lokkede med guld og grønne skove på en skyldner, påstod de havde sendt breve og startet en "ringe" kampagne, 3 uger efter de... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Av for en klausul.

Av for en klausul: bliver du utilfreds med HornskovVindberg må du ikke brokke dig - det står i forretningsbetingelserne.

26 octobre 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Sikke dog en måde at behandler sine …

Sikke dog en måde at behandler sine kunder på. Føj for den da. I burde skamme jer. Sikke en dårlig mediaomtale i har fået jer på grund af en idiotisk sag. Måske vinder I retten, men i har da helt klart tabt på troværdighed.

20 septembre 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har desværre også været gennem …

Jeg har desværre også været gennem møllen hos dette firma:

Mine forældre benyttede i forbindelse med en hushandel et rådgivningsfirma. Dette firma sendte senere ved en fejl en faktura vedr. en tillægsydelse, som var aftalt til at være gratis. Virksomheden erkendte straks fejlen og lovede at annullere fakturaen. Herefter skete der ikke mere...

...før mere end tre år senere, hvor der kom en skrivelse fra HornskovVindberg, som i et brev - til mig! - opkrævede beløbet (nu ganget med tre) og truede med at udtage stævning - mod både begge mine forældre (hvoraf den ene i mellemtiden var død), deres forældre(!) og mod mig...!

Jeg brugte mange timer på at kommunikere med "juridiske konsulenter" (læs: jurastuderende), "den administrative afdeling" (læs: piccolinen - som i øvrigt ikke kunne stave) og sågar Christian Hornskov selv. Jeg ringede (for det meste uden at komme igennem), sendte emails og skrev breve.

Men trods rådgivningsfirmaets erkendelse af frafaldet af kravet, trods den åbenlyse overskridelse af forældelsesfristen og trods det åbenlyst forkerte i at blande mig ind i sagen, lykkedes det aldrig at få HornskovVindbergs erkendelse af, at der ikke var noget krav.
Tvært imod forsøgte HornskovVindberg med alle midler at finde på nye grunde til, at kravet bestod - og at jeg jo måtte hæfte for det...!

Efter sammenlagt 11 breve lykkedes det dog at få på skrift, at de havde stillet sagen "i bero"...og der står sagen - så vidt jeg er oplyst - endnu...!

Jeg er chokeret over HornskovVindbergs arrogance. Men mest af alt har jeg lidt ondt af det rådgivningsfirma, hvis navn i den grad blev misbrugt. Jeg var nemlig ikke den eneste det gik ud over, viste det sig - det kan umuligt være godt for deres omsætning at have været kunder hos HornskovVindberg!

13 septembre 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Med armen bøjet om på ryggen....

Armen bøjet om på ryggen (forbud mod at ytre sig) bør udmynte i 0 stjerner.

OPDATERING:
Første reaktion fra HornskovVindberg kommer ikke mindre end 8 måneder efter bedømmelsen blev oprettet - DET taler vist helt for sig selv!

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bryder mig ikke om jeres politik

Jeg bryder mig ikke om jeres politik. Jeg mener, at det er ynkeligt og patetisk ikke at turde stå ved, hvis man ikke leverer varen til sine kunder, hvilket jeg ikke mener i gør. Hold kæft hvor jeg finder jer gammeldags.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid fin hjælp og service

Vi skiftede til HornskovVindberg for et par år siden, og de har drevet MANGE penge ind til os siden da.
De følger fint op på sagerne man har hos dem løbende, og giver information fra retsmøder, politifremstilling osv hele tiden.

Hold jer langt væk.

Hold jer langt væk fra disse konfliktsky mennesker, eller hvad de nu er. De (Det) Hævder at have sendt Fakturaer ud. Men får først noget at vide fra dem når de sender inkassovarsel, smurt meget godt ind i gebyrer og omkostninger. Pr brev. Og når jeg spørger til den oprindelige mail vedr. faktura der skulle være sendt. Så vender de ikke tilbage. Heller ikke efter tredje gang. Så spørgsmålet er om den overhovedet nogensinde er blevet sendt. Det er i øvrigt anden gang jeg prøver det.
Og er en da kunde hos dem. (Har været) Har betalt abonnement ind til 2019. Lukkede firmaet ned i 2016. Men får først brev fra dem nu om at jeg skylder dem penge. Vedr. omkostninger på ned lukning af firma. Som der så heller ikke står noget om på faktura. Så det kan egentlig være betaling for hvad som helst. Så med sådan en behandling. Ønsker jeg ikke engang mine skyldner sådanne en behandling. Føj

7 septembre 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, med minmal arbejde krævet fra min side

Jeg har været meget tilfreds med forløbet. Minimalt arbejde med at udfylde skema for at sætte processen igang. Blevet løbende informeret om status og next step. Det var altid let at komme i kontakt med ansvarlig for spørgsmål. Super service.
Håber at dette kan være med til at overbevise flyselskaber om at de ikke kan behandle deres kunder som de har lyst uden at det koster dem penge. Kunden skal have det de har betalt for.

4 août 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Manglende afstemning af kundekonti medfører uberettiget rykker

Jeg har benyttet Jessen VVS til at ordne mit toilet I foråret 2017. Fik efterfølgende et girokort med betalingsdato den 1. maj. Regningen blev betalt den 1. maj.
2 måneder senere den 4. juli får modtager jeg en rykkerskrivelse fra HornskovVindberg om manglende betaling. Jeg finder ud af, at jeg har lavet fejl I indtastning af afsendernummer, men kreditornummeret er korrekt.
Min bank har bekræftet at Jessen VVS har modtaget pengene rettidigt. Dette accepterer HornskovVindberg imidlertid ikke med denne begrundelse; "Som jeg forklarede i telefonen, så har vi rigtig mange sager og dette resultere også i, at vi har fået rigtig mange betalinger. Det er som sagt dit ansvar, at sørge for betalinger bliver betalt rette tid og rette sted. Som din bankrådgiver skriver, så kan vi godt finde betalingen, men vi kan ikke se hvor den hører til."
Det er min opfattelse rette tid og sted er overholdt, og afstemning af Jessen VVS' tilgodehanvender mod indbetalinger på Jessen VVS' kreditnummer burde være foretaget indtil flere gange. Jessen VVS er en enkeltmandsvirksomhed, så antallet af indbetalinger må være relativet begrænset . Imidltertid fastholder HornskovVindberg, at jeg skal betale rykkergebyr og renteomkostninger for en rettidig overført betaling dateret den 1. maj 2017.
Jeg oplyser gerne HornskovVindbergs journal nummer på sagen 70906 - øvrig dokumentation er mailet til Trustpilot.

10 juillet 2017
Noté 4 sur 5 étoiles

Flyforsinkelse

Flyforsinkelse, modtog en super fin service fra jurist Sofia, og et meget fint resultat, jeg har modtaget 1.450 kr i kompensation fra norwegian.

Fly rejse med norwegian

planlagt hjemrejse mandag den 6. februar 2017 afrejse fra Nice kl 20:40 udsat af norwegian til tirsdag den 7. februar 2017 med afrejse fra nice kl 10:15 først i CPH kl 12:15

hvilket betyder at jeg ufrivillige er blevet over 13 timer forsinket, grundet at Norwigen ikke have personale til planlagt flyafgang fra nice søndag aften,dette blev først meddelt ca 1 TIME før planmæssig afgang fra Nice

Jeg kan varmt anbefale Flypenge, hvis du er udsat for en forsinkelse på din rejse, der skyldes en fejl eller aflysning fra flyseksskabets side.

Tak for jers hjælp, og jeg vil en anden gang, henvende mig til jer, hvis jeg oplever en forsinkelse på en flyrejse
Mikael

24 juin 2017
Noté 2 sur 5 étoiles

Har nu benyttet virksomheden som kunde …

Har nu benyttet virksomheden som kunde i omkring et års tid og det har kostet mig langt mere end jeg har fået ud af det. Virksomheden er ikke egnet til småsager på op til 5000 kr. for B2C området. Det hele bliver spist op af administration og stor sandsynlighed for at kunderne ikke betaler. Oven i det så fungerer HornskovVindberg som et telesalgs-firma med unge amatør konsulenter der prøver at rive endnu flere penge ud af små virksomheder. Det gør de ved at prøve at sælge et medlemskab på op til ti år. Jeg skiftede firmanavn og ændrede firmastruktur og havde betalt to år`s medlemskab forud, men det kunne der ikke kompenseres for, men kun sælges endnu længere medlemskab. Det er ikke hvad jeg kalder en troværdig samarbejdspartner, men en virksomhed der kun tænker på mere profit fra deres kunder. Nu har jeg ydermere betalt for at komme ud af firmaet - igen en ublu forretning. Jeg kan på ingen måde anbefale HornskovVindberg til småsager ej heller som en troværdig samarbejdspartner.

2 juin 2017

Super service.

Super service.
Jeg har fået hjælp til at få min flykompensation hjem. Air Berlin ville ikke udbetale noget da jeg selv kontaktede dem. Jeg overdrog sagen til Flypenge.dk og de har nu vundet sagen og jeg har fået udbetalt næsten 14.000,-.
Jeg kan kun anbefale andre som har ret til kompensation vedr. flyforsinkelse at kontakte Flypenge.dk og lade dem hjælpe med at søge erstatningen hjem.

24 mai 2017

Flyforsinkelse

Fik fin hjælp ang. flyforsinkelse på rejse til Tyrkiet i Oktober 2016.

22 février 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

kritisabele fremgangsmåder og usædvanlig dårlig service

Som ejer af Byg og Bevar ApS har jeg før anvendt HornskovVindberg men ikke uden problemer, desværre gentog jeg abonnementet idet de lokkede med et faktureringsmodul som lød smart. Sagens kerne er at jeg skulle bruge dem til at rykke en kunde for betaling men rykkeren blev udsendt meget sent og dermed nåede indbetalingen fra kunden at krydse deres opkrævning. Kunden blev truet med inkasso og ringede og overfusede mig rent verbalt, jeg bedyrede at der måtte være tale om en misforståelse idet jeg havde anmodet dem om en rykker. Til historien skal nævnes at vi havde en reklamation der var rettet for længst men kunden havde forholdt sig passivt. Slutteligt står jeg med en trussel om registrering som dårlig betaler og en regning på 1340,61kr. De er fuldstændig lodrette i deres dialog så dette er en af de tre dårlig oplevelser jeg har haft med dem. Lad endelig en advokat el bogholder klare inkassoproceduren. Et andet eksempel var ved indgåelse af aftalen der glemte jeg deres opkrævning samt en rykker hvilket resulterede i at de fordoblede det opkrævede beløb fra ca 4800 til 9600 plus gebyrer( en handelsbetingelse med småt hvor de forbeholder sig ret til at fjerne en såkaldt rabat på 50%). Hvorfor havde jeg ikke betalt til tiden ? der var mangler ved faktura.dk modulet hvor det ikke er kompatibelt med eksempelvis E-conomic så når revisor/ bogholder skal bruge det bliver det for dyrt og krævende at arbejde i to systemer. Prøver man at komme igennem pr tlf.er det rigtig besværligt og til tider umuligt.
Flere advokater har kunder der har brændt fingrene hos H.Vindberg og specielt hvis sagen går til en retsmæssig instans da de så ikke vil slippe sagen medmindre de modtager ekstra betaling( sidste del er ikke eget erfaringsgrundlag).

16 janvier 2017

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus